Revista Infozone: program intens si de mare valoare artistica, Datini, joc si voie buna

- Virgil ANDRONESCU -

Primaria si Consiliul local al comunei Scortaru Nou din judetul Braila, organizeaza pe data de 2 septembrie a.c. incepand cu ora 15.00 la Spectacolul folcloric Datini, joc si voie buna aflat la editia a IV-a, spectacol prilejuit de Ziua comunei. Invitati: Laura HAIDAU, Constantin BAHRIN, Nicolae DATCU, Ana Maria BOTEZATU si Nicu MATA. Spectacolul va fi prezentat de Gabriela POPA, jurnalist, director al revistei InfoZone.  


Sâmbătă, 8 septembrie și duminică 9 septembrie. ...Balciul traditional de la Cuza Vodă în comuna Salcia Tudor, județul Braila. Ca de obicei, vor veni în ambele zile, ansambluri folclorice și artiști din toate genurile muzicale iar prezentarea evenimentului va fi de înaltă clasa.

Sâmbătă 8 septembrie pe scena de la Balciul Traditional de la Cuza Vodă vor evolua următoarele ansambluri: MUGURII TUDORENCELOR, comuna Salcia Tudor, județul Braila; VORNICII din comuna Paulesti, județul Vrancea; MUGURII BARAGANULUI din comuna Suditi, județul Ialomita; ZARNA din comuna Zărnești Fundeni, județul Buzău; BRÂUL DE LA JITIA, comuna Jitia,județ Vrancea și grupul vocal bărbătesc IONUL din sat Dedulesti, comuna Mircea Vodă, județul Braila.Duminica,9 septembrie, pe scena de la Balciul Traditional de la Cuza Vodă vor evolua următoarele ansambluri: MUGURII TUDORENCELOR din comuna Salcia Tudor, județul Braila; SPICUL junior din comuna Silistea, județul Braila; HORA DE LA MAXINENI din comuna Maxineni, județul Braila; LAUTARASII din Valea Canepii; ROMANITA din comuna Romanu, județul Braila; COLINDĂTORII din județul Galați; GRAUSORUL OSMANEAN din comuna Unirea, județul Braila și RAPSODIA VULTUREANA din comuna Vulturu, județul Vrancea. 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii