Treceți la conținutul principal

Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Braila din data de 27 iunie 2018

ORDINE  DE  ZICONSILIUL JUDETEAN BRAILA              
Dosar III-E-4


1.      Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii Consiliului Judetean Braila nr.4/31.01.2017 privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judetean Braila, precum si a membrului supleant in cadrul Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social din Judetul Braila, structură partenerială consultativa, fara personalitate juridica, în sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Braila
2.      Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii Consiliului Judetean Braila nr.182/28 octombrie 2016 privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Judetean Braila in Consiliul Consultativ al Inspectoratului Scolar Judetean Braila
3.      Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale Muzeului Brailei « Carol I »
4.      Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale aparatului de specialitate al Consiliului  Judetean Braila 
5.      Proiect de hotarare privind atribuirea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public judetean de persoane prin curse regulate speciale, operatorului de transport                  S.C. ATLAS S.A. Braila, pe traseele :
- Sediu S.C. ATLAS S.A Braila – Sediu S.C. ARTEFERRO BRAILA S.A.
   (sos Vizirului km. 10),  pentru beneficiarul S.C. ARTEFERRO BRAILA S.A;
- Sediu S.C. ATLAS S.A. Braila – Sediu S.C. ARTEFERRO  BRAILA S.A. – Spiru Haret
  pentru beneficiarul S.C. ARTEFERRO BRAILA S.A;
6.      Proiect de hotarare privind aprobarea tarifelor de inchiriere pentru spatii situate in municipiul Braila, Piata Traian nr. 2, apartinand domeniului public al judetului Braila si administrarea Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, pentru anul 2018
7.      Proiect de hotarare privind aprobarea cooperarii intre Consiliul Judetean Braila si Consiliile Locale din judetul Braila in vederea schimbului de date, accesului si utilizarii aplicatiei informatice de tip GIS implementata la nivelul Consiliului Judetean Braila
8.      Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii datelor de identificare ale imobilului situat in municipiul  Braila, str. Calea Calarasilor nr. 52, apartinand domeniului privat al judetului Braila, administrat de  Consiliul Judetean Braila
9.      Proiect de hotarare privind aprobarea alipirii a doua imobile, apartinand domeniului public al judetului Braila, pe care se afla investitia cu destinatia ,,Sectii de Cardiologie si Pediatrie” din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, situat in municipiul Braila, Soseaua Buzaului nr. 2
10.  Proiect de hotarare privind aprobarea alipirii a doua imobile, situate in municipiul Braila, strada Radu S. Campiniu nr. 21, identificate prin nr. cadastral 81674 - Lot 1 si nr. cadastral 81675 – Lot 2, ce apartin domeniului public al judetului Braila si in care isi desfasoara activitatea Spitalul de Pneumoftiziologie Braila
11.  Proiect de hotarare privind actualizarea Monografiei economico-militare a judetului Braila
12.  Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, cu Comuna Traian, prin Consiliul Local Traian pentru cofinantarea si realizarea obiectivului de investitii “Lucrari de intretinere curenta anexa primarie”

13.  Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, cu Comuna Ciresu, prin Consiliul Local Ciresu pentru cofinantarea si realizarea obiectivului de investitii “Reabilitare si modernizare sistem de iluminat public stradal in comuna Ciresu, jud. Braila”
14.  Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, cu Comuna Scortaru Nou prin Consiliul Local Scortaru Nou pentru cofinantarea si realizarea obiectivului de investitii “Reparatii si amenajari camin cultural sat Pitulati, comuna Scortaru Nou, jud. Braila”
15.  Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, cu Comuna Mircea Voda prin Consiliul Local Mircea Voda pentru cofinantarea si realizarea obiectivului de investitii “Modernizare, igienizare si dotari gradinita,sat Mircea Voda, comuna Mircea Voda, judetul Braila”
16.  Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, cu Comuna Marasu prin Consiliul Local Marasu pentru cofinantarea si realizarea obiectivului de investitii “Modernizare drum comunal DC 60 km5 + 100-km10 + 450, intre localitatile Tacau-Bandoiu, comuna Marasu, judetul Braila”
17.  Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, cu Comuna Maxineni, prin Consiliul Local Maxineni pentru cofinantarea si realizarea obiectivului de investitii “Amenajare parc cu loc de joaca in loc. Maxineni, comuna Maxineni, jud. Braila”
18.  Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, cu Comuna Maxineni, prin Consiliul Local Maxineni pentru cofinantarea si realizarea obiectivului de investitii “Amenajare parc cu loc de joaca in localitatea Corbu Nou, comuna Maxineni, jud. Braila”
19.  Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, cu Comuna Silistea, prin Consiliul Local Silistea pentru cofinantarea si realizarea obiectivului de investitii “Construire sala de festivitati si imprejmuire, sat Muchea, comuna Silistea”
20.  Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului propriu al judetului Braila si a Programului de investitii publice, pe anul 2018
21.  Raport de activitate al doamnei consilier judetean Simona Draghincescu pentru perioada 01.01.2017-31.12.2017 

22.  Alte probleme
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

VIDEO: Petre Crăciun și călătoria Poveștilor sale prin Țara Copiilor Fericiți din Brăila și Galați!

- Virgil ANDRONESCU -

Marți, 25 aprilie a.c., de la ora 18:00, a avut loc- la C.A.R.P. Brăila, lansarea volumului Povești din Țara Copiilor Fericiți de Petre Crăciun. Scriitorul a ajuns la Brăila, nu întâmplător, ci, invitat de redacția revistei manifest Litera13, onorând cu lansarea volumului domniei sale ședința Cenaclului Casa Speranței de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor - Ana Aslan. Seara literar-muzicală Povești pentru nepoți și bunici a fost finalizată de epigramiștii cenaclului. Au participat scriitori din Brăila, oameni de cultură, jurnaliști, copii și alți iubitori de literatură pentru copii. Lansarea s-a încheiat cu o sesiune de autografe. Acesta fiind cel de-al doilea eveniment al zilei, primul fiind reprezentat de minunata întâlnire de la Direcția pentru Asistență Socială și Protecția Copilului din Brăila, unde- în fața a 30 de copii instituționalizați, Petre Crăciun și-a prezentat cărțile de povești, basme și poezii pentru copii. Aceștia au ascultat cu sufletul …

CONFERINTA DE PRESA LA MUZEUL BRAILEI CAROL I

Trupa de teatru pentru seniori „AMBIȚIOȘII” a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila

Trupa de teatru pentru seniori „AMBIȚIOȘII” a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila va susține vineri, 29 iunie 2018, de la ora 11.00,  spectacolul „O lume nebună, nebună!”.  Seniorii vor juca în scenetele umoristice: „Maimuța” de Mihai Maximilian, „Clientul nostru, stăpânul nostru” de Robert Coravu și „Pompe funebre” (anonim).  Spectacolul se va desfășura la Căminul de Persoane Vârstnice din Focșani, evenimentul fiind organizat împreună cu Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.
Din distribuție fac parte: Ileana Bălănescu, Dobrița Cârlan, Nicu Matei, Mariana Munteanu, Viorica Novac, Mariana Toma, Jenica  Mircioiu. Regia: Eduard Claudiu Brăileanu, coordonatorul trupei AMBIȚIOȘII. Vă amintim că trupa de seniori „AMBIȚIOȘII” funcţionează în cadrul bibliotecii din anul anul 2010, susţinând numeroase spectacole în ţară și participând la festivaluri de teatru pentru amatori.
Laura Caplea Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

Valeriu I. Găgiulescu: lansarea volumului Amurg o manifestare de suflet cu o încărcătură emoțională puternică

- Virgil ANDRONESCU -
Data de 12 septembrie 2017 reprezintă o zi importantă din viața scriitorului Valeriu Ion Găgiulescu. Acesta și-a lansat la Brăila, în orașul său de baștină, volumul Amurg. Această carte a fost publicată la Editura InfoEst, romanul fiind lansat pentru prima dată în anul 2008 tot la Brăila, această primă ediție fiind publicată la Editura Opinia.


Desfășurarea evenimentului s-a petrecut la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Ana Aslan, Palatul C.A.R.P. de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 8-10, într-o atmosferă prietenească.
Duminica, 24 Iunie, flashmob la Braila

Cateva zeci de tineri de la Palatul Copiilor din Braila participa, duminica, 24 Iunie, la un flashmob.
Îmbrăcaţi în ii, tinerii vor îmbina folclorul cu dansul modern, marcând 100 de ani de la Marea Unire, într-un eveniment organizat în cadrul Festivalului Internațional al Muzicilor Militare și de Ziua Naționala a iei.
Flashmob-ul va fi organizat, duminica, de la ora 10.00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ, inițiatorul evenimentului fiind cunoscutul coregraf de muzica populară, Marius Epure Sandrino.
Dansul va fi susținut de Ansamblurile „Mugurașul”, „Garofița”, Râmnicelu, Viziru ale Palatului Copiilor Brăila, în parteneriat cu Primaria municipiului Braila, Casa de Cultură și Cercul Militar Brăila.
C.  CHIRIAC Director Executiv Directia Cultura, Invatamant, Sport si Turism Primaria Municipiului Braila