joi, aprilie 19, 2018

La Brăila, a avut loc lansarea ziarului Mercur Economic

- Virgil ANDRONESCU -


Miercuri, 18.04.2018, a avut loc lansarea ziarului Mercur Economic la Regal Events&Ballroom ( fostul Club Progresul), eveniment prilejuit de întrunirea Adunării Generale a Membrilor Camerei  de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila.

 
Acțiunea se desfășoară cu un an înaintea împlinirii a 180 de ani de la apariția publicației Mercur, primul ziar comercial din Principatele Române. Mercur Economic este un ziar editat de Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România Filiala Brăila, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila. Publicația se adresează mediului de afaceri brăilean și își propune să ducă mai departe tradiția ziarului local Mercur apărut în perioada 1839-1842 și continuat sub numele de Financial Mercur între anii 1990-2008.

Cititorii vor găsi în paginile ziarului informații despre realitatea economică brăileană, reportaje din industrie, agricultură, construcţii, imobiliare, IT&media, turism, comerţ, legislaţie comentată, etc. De asemenea, se vor regăsi articole din Mercurul vechi, de actualitate şi azi, iar rubrica Magazin va conține informații diverse, umor și caricatură. Ziarul este apolitic, independent, non profit și va fi distribuit direct firmelor brăilene care au sediul în municipiul și județul Brăila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MANIFESTĂRI DEDICATE POETULUI MIHAI EMINESCU ȘI ZILEI CULTURII NAȚIONALE, LA MUZEUL BRĂILEI „CAROL I”

Muzeul Brăilei „Carol I” vă invită marți, 15 ianuarie 2019 , la manifestările dedicate poetului Mihai Eminescu și Zilei Culturii Națio...