Treceți la conținutul principal

De Sarbatorile Pascale: Programul Instituțiilor Publice este următorul:

antena3.ro
În perioada sărbătorilor pascale, la nivelul Poliției Locale Brăila, au fost instituite măsuri specifice, în vederea îndeplinirii obiectivelor stabilite precum asigurarea ordinii și siguranței publice, menținerii unui climat de conviețuire civilizat, fluidizării circulației în zonele aglomerate, prevenirii și combaterii cerșetoriei, interzicerea comercializării diferitelor produse în locuri neautorizate și cu încălcarea prevederilor legale, prevenirii blocării traficului rutier prin parcarea autovehiculelor în locuri nepermise și protejării bunurilor care aparțin domeniului public și a mobilierului stradal. Efectivul stabilit prin planul de măsuri în vederea menţinerii ordinii şi siguranţei publice, pentru municipiul Brăila, este de aproximativ 170 de poliţişti locali și guarzi.
Pentru evitarea evenimentelor neplăcute, Poliția Locală a Municipiului Brăila recomandă cetățenilor ca în această perioadă, să parcheze doar în locurile special amenajate, să nu oprească și să nu staționeze pe arterele principale ale municipiului. De asemenea, pentru creșterea singuranței, cetățenii sunt sfătuiți ca în această perioadă să dea dovadă de prudență în magazinele, dar și în zonele aglomerate și să acorde o atenție sporită genților sau obiectelor scumpe pe care le au asupra lor. Cetățenii municipiului Brăila pot apela cu încredere numărul de telefon al Dispeceratului instituției – 0339 401 343 – pentru a semnala problemele în limita competențelor stabilite prin lege, Poliției Locale a Municipiului Brăila.

Programul Instituțiilor Publice este următorul:

CUP Dunărea
CUP Dunarea Braila vă anuntă că începând cu ziua de vineri, 06.04.2018 până luni, 09.04.2018, inclusive personalul care lucreaza la Stațiile de Apă, Canalizare, Dispecerat va lucra în tură normală.

SC Braicar SA
Transportul în comun se va desfășura astfel:
Autobuze
6 aprilie (intervalul orar 6.00 -22.00)
- Schimbul I
• liniile 2, 5, 8, 16, 17, 40 și 41 - program normal
• liniile 3, 4, 10, 34, 35, 22, 23, ANL Lacu Dulce – program de week-end
- Schimbul II
• Toate liniile circula conform programului de week-end
7 aprilie (intervalul orar 6.00 -22.00)
- Schimbul I
• liniile 2, 5, 8, 16, 17, 40 și 41 - program normal
• liniile 3, 4, 10, 34, 35, 22, 23, ANL Lacu Dulce – program de week-end
- Schimbul II
• Toate liniile circula conform programului de week-end
8 aprilie (intervalul orar 6.00 -22.00)
- Schimbul I
• Toate liniile circula conform programului de week-end
- Schimbul II
• Toate liniile circula conform programului de week-end
9 aprilie (intervalul orar 6.00 -22.00)
- Schimbul I
• Toate liniile circula conform programului de week-end
- Schimbul II
• Toate liniile circula conform programului de week-end
Tramvaiele circulă în perioada 6 – 9 aprilie în intervalul orara 5.00 – 23.00 conform programului de wwek-end.

Serviciul Comunitar Local de Evidență a persoanelor
În perioada 7 – 9 aprilie 2018, programul de înregistrare a deceselor va fi următorul:
- 7 aprilie, în intervalul orar 9.00 – 11.00
- 8 aprilie – liber
- 9 aprilie, în intervalul orar 9.00- 11.00

Serviciul de Utilitate Publică de Administrare a Cimitirelor
și Fondului Locativ
În perioada 6 – 9 aprilie 2018 programul cimitirelor va fi următorul:
- Cimitirul Sf. Constantin, telefon 0372708449, program 8.30- 10.30
- Cimitirul Sf. Maria, telefon 0372708453, program 8.30- 10.30
- Cimitirul Municipal, telefon 0372708451, program 8.30- 10.30

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Revista Infozone: program intens si de mare valoare artistica, Datini, joc si voie buna

- Virgil ANDRONESCU -

Primaria si Consiliul local al comunei Scortaru Nou din judetul Braila, organizeaza pe data de 2 septembrie a.c. incepand cu ora 15.00 la Spectacolul folcloric Datini, joc si voie buna aflat la editia a IV-a, spectacol prilejuit de Ziua comunei. Invitati: Laura HAIDAU, Constantin BAHRIN, Nicolae DATCU, Ana Maria BOTEZATU si Nicu MATA. Spectacolul va fi prezentat de Gabriela POPA, jurnalist, director al revistei InfoZone.  


Sâmbătă, 8 septembrie și duminică 9 septembrie. ...Balciul traditional de la Cuza Vodă în comuna Salcia Tudor, județul Braila. Ca de obicei, vor veni în ambele zile, ansambluri folclorice și artiști din toate genurile muzicale iar prezentarea evenimentului va fi de înaltă clasa.

Sâmbătă 8 septembrie pe scena de la Balciul Traditional de la Cuza Vodă vor evolua următoarele ansambluri: MUGURII TUDORENCELOR, comuna Salcia Tudor, județul Braila; VORNICII din comuna Paulesti, județul Vrancea; MUGURII BARAGANULUI din comuna Suditi, județul Ialomita; ZA…

Vernisajul expozitiei: Braila in cel de al 650-lea an

Filiala Brăila a U.A.P.România, Consiliul Judeţean Brăila şi Centrul de Creaţie Brăila anunță vernisajul expoziției BRĂILA ÎN CEL DE AL 650-LEA AN pentru data de 01 septembrie 2018, ora 12.00, în Galeria de Artă Brăila (Piața Traian nr. 2).
23 dintre membrii Filialei Brăila a U.A.P.R. ridică pe simezele Galeriei de Artă impresiile lor artistice vis-a-vis de reperele istorice, geografice sau sentimentale, toate reprezentând Brăila cu duioșie, siguranță sau revoltă.
Vă invităm să vedeți lucrările de pictură, grafică și sculptură ale artiștilor: Mariana Bogdan, Maricica Cârstiuc, Carstiuc Sorinel, Trandafira Cojocaru, Dascalu Ovidiu Pict, Ana-Maria Dobre, Vasile Gaita, Vasilica Gavrilă, Florentina Giol, Ioanid Marilena, Mânzu Maria Mădălina Art, Hugo Maracineanu, Walter Maracineanu, Angelica Deacu, Gh Mosorescu, Nicoleta Olteanu, Cristian Radu, Ion Radu, Vasile Sarca, Raluca Spătaru, Narcisa Stejeran, Traian Tsamuris, Marius-Gheorghe Teodorescu.
Expoziția va fi deschisă în perioada 1 sep…

Festivalul Florilor, manifestare deja de tradiţie, ajunsă la a XIX-a ediţie

Parcul Monument, va fi în perioada 7 – 9 septembrie 2018, locul de promenadă pentru brăilenii dornici să vadă ce le-au pregătit producătorii, la Festivalul Florilor, manifestare deja de tradiţie, ajunsă la a XIX-a ediţie. Primăria, în calitate de organizator, oferă vizitatorilor mai multe puncte de atracţie, în cele trei zile de desfăşurare a festivalului: expoziţie florală cu vânzare, concerte de muzică de promenadă, muzică populară, muzică uşoară şi dans, terase cu diverse preparate culinare de sezon. Atât sâmbătă, 8 septembrie, cât și duminică, 9 septembrie vor avea loc două reprezentații ale teatrului MASCA cu spectacolul Strigătele Parisului.
STRIGĂTELE PARISULUIredă, cu ajutorul statuilor vivante, Parisul secolului XIX cu personajele sale colorate și zgomotoase, de la negustori, la artiștii din Montmartre descriși în operele lui Molière, Beaumarchais, Victor Hugo și Emile Zola. Parisul acelei perioade era extrem de colorat atât în ceea ce privește lumea din trăsuri cât și mai ales l…

PROGRAM: Festivalul Zile si Nopti de Teatru la Braila, 2018

Ziarista Tudorița Tarniță lansează vineri 7 septembrie patru volume

Ziarista Tudorița Tarniță lansează vineri 7 septembrie de la ora 17 la Biblioteca Județeană Panait Istrati în sala Fănuș Neagu patru volume. Primul este o incursiune în lumea presei și este intitulat Manual de Știri, al doilea este o carte de poezie intitulată Pe diagonala cuvintelor plus încă două cărți de haik-uri Semnul Mandalei și Muguri de Bonsai. Toate cărțile au apărut la editura InfoEST din Siliștea-Brăila.

Vor prezenta Dumitru Anghel, critic literar, Gina Bahor, reprezentatul radio Romania Actualități în județul Brăila și Mihai Vintilă editor.

Invitații serii vor fi actrița Vanessa Radu și trupa Antic.

Moderatorul evenimentului este Dragoș Adrian Neagu directorul Bibliotecii Județene Panait Istrati Brăila.


Autoarea și-a dedicat viața jurnalismului, fiind o prezență constantă în paginile publicațiilor brăilene după 1989. A debutat în Antologia Poeților Brăileni „Zbor Alb” din 1970. A publicat în „Analele Brăilei”, „Luceafărul”, „România literară”, „Flacăra”, „Vatra”. Este laureat…