Treceți la conținutul principal

La Biblioteca Județeană Panait Istrati din Brăila: work-shop interactiv de limba germană


Toți cei interesați de studierea limbii germane, indiferent de nivel sau vârstă, sunt așteptați la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila vineri, 16 martie, ora 15.00, la un work-shop interactiv de limba germană susținut de o delegație de studenți ai Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj.
Întâlnirea are loc în cadrul Proiectului Gutenberg, care este la ora actuală cel mai mare proiect germanofon din România. „Caravana Gutenberg” se organizează în perioada martie - aprilie 2018 și constă în vizitarea liceelor cu predare a limbii germane fie ca limbă maternă, fie ca limbă străină, din diferite oraşe din România, precum şi a universităţilor şi instituţiilor germanofone din România și Germania. Proiectul urmăreşte promovarea culturii și limbii germane într-o manieră interactivă și atractivă, precum şi stimularea implicării tinerilor vorbitori de limba germană în activităţile organizaţiei.  

Laura Caplea
Purtător de cuvânt
Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lansare de carte poeme în trei versuri (5/ 7/ 5) recital muzical

La Lyra: un prilej de aducere aminte a celor care au fost intotdeauna alături

- Virgil ANDRONESCU -

Vernisajul dublei expozitii Pretext pentru negru si Momente in lumina, al pictoritelor Carmen Rus si Mariana Bogdan

- Virgil ANDRONESCU -

LANSARE DE CARTE LA MUZEUL BRĂILEI „CAROL I”

Muzeul Brăilei „Carol I” vă invită sâmbătă, 23 iunie 2018, ora 11, în sala „Regele Ferdinand și Regina Maria” (Piața Traian, nr. 3), la lansarea cărții Eliade și brăilenii (Studiu de geografie culturală), de Valentin Popa, apărută anul acesta la Editura Istros a
Muzeului Brăilei „Carol I”. Prezintă: Viorel Coman; Vasile Datcu; Zamfir Bălan; Valentin Popa. Moderator: prof. univ. dr. Ionel Cândea, managerul Muzeului Brăilei „Carol I”.

VIDEO: Colaj de poeme din volumul Necropsie lirică

- Virgil ANDRONESCU -
Membru al Mișcării Litera13