miercuri, martie 14, 2018

Brăila găzduiește Campionatul Național de Kick Boxing și K1 Cupa All Styles Tatami


Sala Polivalentă din Brăila găzduiește la sfârșitul acestei săptămâni Campionatul Național de Kick Boxing și K1 Cupa All Styles Tatami (Low Kick, Kick Light și Full Contact), sub egida Federației Române de Arte Marțiale de Contact și C.S. Urban Warrior Gym, cu sprijinul Consiliului Județean și Primăriei Municipiului Brăila.
Evenimentul, la care participă 27 de cluburi din țară, însumează aproximativ 300 de sportivi, cu vârsta cuprinsă între 7 și 40 de ani.  
De altfel, Sportivii brăileni de la  C.S. Urban Warrior Gym au început deja să confirme la competițiile din țară și munca de la antrenamente aduce mari satisfacții celor care urcă în ringul K1, sportivii reușind evoluții spectaculoase și meciuri de senzație.  
Nivelul competiției este unul foarte ridicat datorită sportivilor care și-au anunțat prezența, dar și implicării antrenorilor cluburilor participante, unii dintre aceștia fiind foști sportivi de performanță.
Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 9.00, însă deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 10.00, în același timp dându-se și startul campionatului.
Pe cele trei suprafețe de luptă se vor desfășura întreceri pe diverse categorii:
-         Campionatul Național de Kick Boxing K1, vârsta minimă de participare fiind de 15 ani;
-         Cupa All Styles Tatami -Low Kick, Kick Light și Full Contact, vârsta minimă de participare fiind de 7 ani.
Toate aceste categorii vor fi legiferate prin regulamentul Federației Române de Arte Marțiale de Contact şi susţinute de către arbitri calificaţi. Premiile oferite sunt medalii, diplome, şi TITLUL DE CAMPION Naţional.
 Camelia Gușatu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MANIFESTĂRI DEDICATE POETULUI MIHAI EMINESCU ȘI ZILEI CULTURII NAȚIONALE, LA MUZEUL BRĂILEI „CAROL I”

Muzeul Brăilei „Carol I” vă invită marți, 15 ianuarie 2019 , la manifestările dedicate poetului Mihai Eminescu și Zilei Culturii Națio...