Întâlnire la Brăila cu Romeo Crețu - trainer, coach, public speaker, maestru Reiki, psihoterapeut şi autor de cărți motivaționale

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila invită publicul interesat de dezvoltare personală luni, 22 ianuarie 2018, ora 16.00, la Întâlnirea cu Romeo Crețu - trainer, coach, public speaker, maestru Reiki, psihoterapeut şi autor de cărți motivaționale. Evenimentul se desfășoară în cadrul work-shop-urilor de dezvoltare personală pentru adolescenți denumite generic „Școala Silviei”, susținute gratuit de Silvia Albu, formator. Deja se împlinește 1 an de când biblioteca găzduiește „Școala Silviei” și tot mai mulți tineri sunt interesați de arta de a trăi frumos și de a afla noi modalități de gestionare a provocărilor personale și profesionale.
Romeo Crețu a publicat în anul 2001 primul studiu din România în domeniul motivației și este autorul a două cărți inspiraționale: „Viața merită trăită!” și „Gânduri primite și trimise mai departe”. De 10 ani este trainer, dezvoltând și susținând programe interactive pentru sute de oameni anual. De peste 3 ani este Training Manager în programele de dezvoltare personală Bootcamp University, iar din anul 2000 este profesor colaborator în cadrul Universității București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Prezintă: Silvia Albu. Evenimentul are loc la Sala „Fănuș Neagu”, et.3, la sediul bibliotecii din Piața Poligon, nr.4. Intrarea liberă!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii