Treceți la conținutul principal

Concurs de vinuri in Braila - "Pistonul de AUR", Locatie: Braila; Restaurant Privighetoarea. Data desfasurarii concursului: 27-28 Ianuarie 2017, ora 09:00.- Iulian GRIGORESCU -


PISTOANE BARICATE și WEST WINE și SPIRIT EDUCATION TRUST vă invită să participați la evenimentul descris mai jos:

Dupa cum probabil stiti, eu organizez in fiecare an un concurs de vinuri in Braila - Concursul de vinuri "Pistonul de AUR", primul concurs de vinuri al anului, cel mai mare concurs independent care in editia din 2017 a inregistrat 221 probe de la 58 de crame din 8 tari, facandu-l al 3-lea concurs din Romania dupa IWCB si Bachus, concursuri care sunt sustinute ministere si organizatii de specialitate. Tot anul trecut am avut unul din cele mai specializate jurii, printre membri regasindu-se Catalin Paduraru, Vali Ceafalau, Diana Pavelescu, Marian Timofti si Horia Hasnas, toti fiind jurati la concursuri importante din intreaga lume.

Anul acesta tinta mea este sa am cca. 450 de probe in concurs, din peste 12 tari.

Incepand cu 2018 am stabilit sa acordam si un "Premiu al PRESEI", astfel ca va transmit in atasament invitatia de participare.
Va rog sa confirmati in timp util intentia de participare pentru a evita eventualele inconveniente organizatorice.

Va multumesc anticipat !

Cu prietenie,
______________________________________________________________
Distributie de vinuri PREMIUM
Clubul de vinuri "Pistoane Baricate"

# blog despre vinuri
# wine club
# magazin online de vinuri
# organizare degustari private & corporateVã invitã sã participati în juriul concursului de vinuri  “Pistonul de AUR” – editia a 8-a   Braila 2018      Dragã journalist (si iubitor al vinului speram),

          Alaturi de Razvan Stoenescu, am deosebita placere sa te invit sa participi in calitate de JURAT  la Concursul de vinuri “Pistonul de AUR”, editia a-8-a,  pe care il vom organiza conform detaliilor de mai jos: *Organizatori :  Clubul de vinuri “Pistoane Baricate” - Iulian Grigorescu – www.blog.pistoanebaricate.ro si “Vin2.ro” – Razvan Stoenescu – www.vin2.ro  * Parteneri: Primaria Municipiului Braila; Restaurant Privighetoarea; Vinul.ro;  *Locatie: Braila; Restaurant Privighetoarea. *Data desfasurarii concursului: 27-28  Ianuarie 2017, ora 09:00.  *Vinuri in concurs:  # albe monovarietal; # albe asamblaje;  # rosii monovarietal; # rosii asamblaje; # spumante; # vinoteca (mai vechi de 10 ani); # spirtoase (distilat din vin);

• Anul trecut am avut in concurs 221 etichete de la 58 de producatori din 8 tari. Anul acesta ne asteptam la o participare mult mai mare, avand convingerea ca vom primi intre 350 si 400 de probe.

                                                         Regulament de concurs - Vinul cu cel mai mare punctaj va primi trofeul „Pistonul de Aur”;  - Vinurile cu acelasi punctaj vor fi redegustate pentru departajare; - Vor fi acordate diplome pentru medaliile de AUR, respectiv ARGINT, conform punctajului si regulamentului. Trofeele si diplomele vor fi expediate cramelor sau inmanate personal reprezentantilor acestora; - Jurizarea va fi efectuata de catre degustatori autorizati, membri ADAR,  somelieri, blogger-i, detinatori de certificare WSET, jurnalisti din industrie. - Evaluarea vinurilor se va face in pahare standard OIV; - Probele vor fi secretizate, jurizarea va fi in „blind”; - Vinurile vor fi grupate pe paliere de pret, dupa pretul pe magazinele online; - Punctajele:  - Premiu special al juriului:  92 – 100 pct. -                                                           
 - Aur :   87  – 91.99 pct. -                                                      
 -  Argint:   84 – 86.99 pct. • Anul acesta dorim sa acordam si un premiu al PRESEI, ceea ce presupune urmatoarele lucruri: - Dumneavoastra veti constitui o comisie de jurati, duminica 28.01.2018, comisie ce va primi spre evaluare vinurile care se vor califica la medalia de aur, si veti alege un podium care va include vinul caruia ii vom acorda “Premiul PRESEI”. - Duminica dimineata , la sosire, veti fi informati si instruiti in legatura cu modul de evaluare si notare a vinurilor; - In juriu, alaturi de dumneavoastra se va afla cel putin un jurnalist de vin. - La final fiecare dintre dumneavoastra va primi o diploma de participare. # Pentru o buna organizare a evenimentului va rugam sa ne confirmati/infirmati participarea, cat mai curand posibil.  Pentru discutii avansate, va rog sa ma contactati personal.  Iulian Grigorescu – 0722125521 – grigorescu.iulian@gmail.com   

VA MULTUMESC !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

VIDEO: Petre Crăciun și călătoria Poveștilor sale prin Țara Copiilor Fericiți din Brăila și Galați!

- Virgil ANDRONESCU -

Marți, 25 aprilie a.c., de la ora 18:00, a avut loc- la C.A.R.P. Brăila, lansarea volumului Povești din Țara Copiilor Fericiți de Petre Crăciun. Scriitorul a ajuns la Brăila, nu întâmplător, ci, invitat de redacția revistei manifest Litera13, onorând cu lansarea volumului domniei sale ședința Cenaclului Casa Speranței de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor - Ana Aslan. Seara literar-muzicală Povești pentru nepoți și bunici a fost finalizată de epigramiștii cenaclului. Au participat scriitori din Brăila, oameni de cultură, jurnaliști, copii și alți iubitori de literatură pentru copii. Lansarea s-a încheiat cu o sesiune de autografe. Acesta fiind cel de-al doilea eveniment al zilei, primul fiind reprezentat de minunata întâlnire de la Direcția pentru Asistență Socială și Protecția Copilului din Brăila, unde- în fața a 30 de copii instituționalizați, Petre Crăciun și-a prezentat cărțile de povești, basme și poezii pentru copii. Aceștia au ascultat cu sufletul …

CONFERINTA DE PRESA LA MUZEUL BRAILEI CAROL I

Trupa de teatru pentru seniori „AMBIȚIOȘII” a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila

Trupa de teatru pentru seniori „AMBIȚIOȘII” a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila va susține vineri, 29 iunie 2018, de la ora 11.00,  spectacolul „O lume nebună, nebună!”.  Seniorii vor juca în scenetele umoristice: „Maimuța” de Mihai Maximilian, „Clientul nostru, stăpânul nostru” de Robert Coravu și „Pompe funebre” (anonim).  Spectacolul se va desfășura la Căminul de Persoane Vârstnice din Focșani, evenimentul fiind organizat împreună cu Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.
Din distribuție fac parte: Ileana Bălănescu, Dobrița Cârlan, Nicu Matei, Mariana Munteanu, Viorica Novac, Mariana Toma, Jenica  Mircioiu. Regia: Eduard Claudiu Brăileanu, coordonatorul trupei AMBIȚIOȘII. Vă amintim că trupa de seniori „AMBIȚIOȘII” funcţionează în cadrul bibliotecii din anul anul 2010, susţinând numeroase spectacole în ţară și participând la festivaluri de teatru pentru amatori.
Laura Caplea Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

Valeriu I. Găgiulescu: lansarea volumului Amurg o manifestare de suflet cu o încărcătură emoțională puternică

- Virgil ANDRONESCU -
Data de 12 septembrie 2017 reprezintă o zi importantă din viața scriitorului Valeriu Ion Găgiulescu. Acesta și-a lansat la Brăila, în orașul său de baștină, volumul Amurg. Această carte a fost publicată la Editura InfoEst, romanul fiind lansat pentru prima dată în anul 2008 tot la Brăila, această primă ediție fiind publicată la Editura Opinia.


Desfășurarea evenimentului s-a petrecut la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Ana Aslan, Palatul C.A.R.P. de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 8-10, într-o atmosferă prietenească.
Duminica, 24 Iunie, flashmob la Braila

Cateva zeci de tineri de la Palatul Copiilor din Braila participa, duminica, 24 Iunie, la un flashmob.
Îmbrăcaţi în ii, tinerii vor îmbina folclorul cu dansul modern, marcând 100 de ani de la Marea Unire, într-un eveniment organizat în cadrul Festivalului Internațional al Muzicilor Militare și de Ziua Naționala a iei.
Flashmob-ul va fi organizat, duminica, de la ora 10.00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ, inițiatorul evenimentului fiind cunoscutul coregraf de muzica populară, Marius Epure Sandrino.
Dansul va fi susținut de Ansamblurile „Mugurașul”, „Garofița”, Râmnicelu, Viziru ale Palatului Copiilor Brăila, în parteneriat cu Primaria municipiului Braila, Casa de Cultură și Cercul Militar Brăila.
C.  CHIRIAC Director Executiv Directia Cultura, Invatamant, Sport si Turism Primaria Municipiului Braila