Treceți la conținutul principal

Concurs de vinuri in Braila - "Pistonul de AUR", Locatie: Braila; Restaurant Privighetoarea. Data desfasurarii concursului: 27-28 Ianuarie 2017, ora 09:00.- Iulian GRIGORESCU -


PISTOANE BARICATE și WEST WINE și SPIRIT EDUCATION TRUST vă invită să participați la evenimentul descris mai jos:

Dupa cum probabil stiti, eu organizez in fiecare an un concurs de vinuri in Braila - Concursul de vinuri "Pistonul de AUR", primul concurs de vinuri al anului, cel mai mare concurs independent care in editia din 2017 a inregistrat 221 probe de la 58 de crame din 8 tari, facandu-l al 3-lea concurs din Romania dupa IWCB si Bachus, concursuri care sunt sustinute ministere si organizatii de specialitate. Tot anul trecut am avut unul din cele mai specializate jurii, printre membri regasindu-se Catalin Paduraru, Vali Ceafalau, Diana Pavelescu, Marian Timofti si Horia Hasnas, toti fiind jurati la concursuri importante din intreaga lume.

Anul acesta tinta mea este sa am cca. 450 de probe in concurs, din peste 12 tari.

Incepand cu 2018 am stabilit sa acordam si un "Premiu al PRESEI", astfel ca va transmit in atasament invitatia de participare.
Va rog sa confirmati in timp util intentia de participare pentru a evita eventualele inconveniente organizatorice.

Va multumesc anticipat !

Cu prietenie,
______________________________________________________________
Distributie de vinuri PREMIUM
Clubul de vinuri "Pistoane Baricate"

# blog despre vinuri
# wine club
# magazin online de vinuri
# organizare degustari private & corporateVã invitã sã participati în juriul concursului de vinuri  “Pistonul de AUR” – editia a 8-a   Braila 2018      Dragã journalist (si iubitor al vinului speram),

          Alaturi de Razvan Stoenescu, am deosebita placere sa te invit sa participi in calitate de JURAT  la Concursul de vinuri “Pistonul de AUR”, editia a-8-a,  pe care il vom organiza conform detaliilor de mai jos: *Organizatori :  Clubul de vinuri “Pistoane Baricate” - Iulian Grigorescu – www.blog.pistoanebaricate.ro si “Vin2.ro” – Razvan Stoenescu – www.vin2.ro  * Parteneri: Primaria Municipiului Braila; Restaurant Privighetoarea; Vinul.ro;  *Locatie: Braila; Restaurant Privighetoarea. *Data desfasurarii concursului: 27-28  Ianuarie 2017, ora 09:00.  *Vinuri in concurs:  # albe monovarietal; # albe asamblaje;  # rosii monovarietal; # rosii asamblaje; # spumante; # vinoteca (mai vechi de 10 ani); # spirtoase (distilat din vin);

• Anul trecut am avut in concurs 221 etichete de la 58 de producatori din 8 tari. Anul acesta ne asteptam la o participare mult mai mare, avand convingerea ca vom primi intre 350 si 400 de probe.

                                                         Regulament de concurs - Vinul cu cel mai mare punctaj va primi trofeul „Pistonul de Aur”;  - Vinurile cu acelasi punctaj vor fi redegustate pentru departajare; - Vor fi acordate diplome pentru medaliile de AUR, respectiv ARGINT, conform punctajului si regulamentului. Trofeele si diplomele vor fi expediate cramelor sau inmanate personal reprezentantilor acestora; - Jurizarea va fi efectuata de catre degustatori autorizati, membri ADAR,  somelieri, blogger-i, detinatori de certificare WSET, jurnalisti din industrie. - Evaluarea vinurilor se va face in pahare standard OIV; - Probele vor fi secretizate, jurizarea va fi in „blind”; - Vinurile vor fi grupate pe paliere de pret, dupa pretul pe magazinele online; - Punctajele:  - Premiu special al juriului:  92 – 100 pct. -                                                           
 - Aur :   87  – 91.99 pct. -                                                      
 -  Argint:   84 – 86.99 pct. • Anul acesta dorim sa acordam si un premiu al PRESEI, ceea ce presupune urmatoarele lucruri: - Dumneavoastra veti constitui o comisie de jurati, duminica 28.01.2018, comisie ce va primi spre evaluare vinurile care se vor califica la medalia de aur, si veti alege un podium care va include vinul caruia ii vom acorda “Premiul PRESEI”. - Duminica dimineata , la sosire, veti fi informati si instruiti in legatura cu modul de evaluare si notare a vinurilor; - In juriu, alaturi de dumneavoastra se va afla cel putin un jurnalist de vin. - La final fiecare dintre dumneavoastra va primi o diploma de participare. # Pentru o buna organizare a evenimentului va rugam sa ne confirmati/infirmati participarea, cat mai curand posibil.  Pentru discutii avansate, va rog sa ma contactati personal.  Iulian Grigorescu – 0722125521 – grigorescu.iulian@gmail.com   

VA MULTUMESC !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Revista Infozone: program intens si de mare valoare artistica, Datini, joc si voie buna

- Virgil ANDRONESCU -

Primaria si Consiliul local al comunei Scortaru Nou din judetul Braila, organizeaza pe data de 2 septembrie a.c. incepand cu ora 15.00 la Spectacolul folcloric Datini, joc si voie buna aflat la editia a IV-a, spectacol prilejuit de Ziua comunei. Invitati: Laura HAIDAU, Constantin BAHRIN, Nicolae DATCU, Ana Maria BOTEZATU si Nicu MATA. Spectacolul va fi prezentat de Gabriela POPA, jurnalist, director al revistei InfoZone.  


Sâmbătă, 8 septembrie și duminică 9 septembrie. ...Balciul traditional de la Cuza Vodă în comuna Salcia Tudor, județul Braila. Ca de obicei, vor veni în ambele zile, ansambluri folclorice și artiști din toate genurile muzicale iar prezentarea evenimentului va fi de înaltă clasa.

Sâmbătă 8 septembrie pe scena de la Balciul Traditional de la Cuza Vodă vor evolua următoarele ansambluri: MUGURII TUDORENCELOR, comuna Salcia Tudor, județul Braila; VORNICII din comuna Paulesti, județul Vrancea; MUGURII BARAGANULUI din comuna Suditi, județul Ialomita; ZA…

Revista Infozone, spectacol la Bordei Verde

Duminică, 23 septembrie 2018, începând cu ora 15, în Comuna Bordei Verde, județul Brăila, are loc un spectacol folcloric prilejuit de Ziua Comunei.
Evenimentul, marca Infozone, este organizat de Primăria și Consiliul local al comunei.

In deschiderea manifestării se va desfășura Festivalul-spectacol interjudețean de folclor „Cânt și joc pe Călmățui” la care își dau concursul mai multe ansambluri folclorice.

Vor susține recitaluri: Nemuritorii, formația Potențial, Mărioara și Viorel Radu, Florica Jinga, Geta Postolache, Tudorița Voineag și Trupa Etno Dance Chihlimbar.

Prezentatorul evenimentului: Popa Gabriela

Vernisajul expozitiei: Braila in cel de al 650-lea an

Filiala Brăila a U.A.P.România, Consiliul Judeţean Brăila şi Centrul de Creaţie Brăila anunță vernisajul expoziției BRĂILA ÎN CEL DE AL 650-LEA AN pentru data de 01 septembrie 2018, ora 12.00, în Galeria de Artă Brăila (Piața Traian nr. 2).
23 dintre membrii Filialei Brăila a U.A.P.R. ridică pe simezele Galeriei de Artă impresiile lor artistice vis-a-vis de reperele istorice, geografice sau sentimentale, toate reprezentând Brăila cu duioșie, siguranță sau revoltă.
Vă invităm să vedeți lucrările de pictură, grafică și sculptură ale artiștilor: Mariana Bogdan, Maricica Cârstiuc, Carstiuc Sorinel, Trandafira Cojocaru, Dascalu Ovidiu Pict, Ana-Maria Dobre, Vasile Gaita, Vasilica Gavrilă, Florentina Giol, Ioanid Marilena, Mânzu Maria Mădălina Art, Hugo Maracineanu, Walter Maracineanu, Angelica Deacu, Gh Mosorescu, Nicoleta Olteanu, Cristian Radu, Ion Radu, Vasile Sarca, Raluca Spătaru, Narcisa Stejeran, Traian Tsamuris, Marius-Gheorghe Teodorescu.
Expoziția va fi deschisă în perioada 1 sep…

Festivalul Florilor, manifestare deja de tradiţie, ajunsă la a XIX-a ediţie

Parcul Monument, va fi în perioada 7 – 9 septembrie 2018, locul de promenadă pentru brăilenii dornici să vadă ce le-au pregătit producătorii, la Festivalul Florilor, manifestare deja de tradiţie, ajunsă la a XIX-a ediţie. Primăria, în calitate de organizator, oferă vizitatorilor mai multe puncte de atracţie, în cele trei zile de desfăşurare a festivalului: expoziţie florală cu vânzare, concerte de muzică de promenadă, muzică populară, muzică uşoară şi dans, terase cu diverse preparate culinare de sezon. Atât sâmbătă, 8 septembrie, cât și duminică, 9 septembrie vor avea loc două reprezentații ale teatrului MASCA cu spectacolul Strigătele Parisului.
STRIGĂTELE PARISULUIredă, cu ajutorul statuilor vivante, Parisul secolului XIX cu personajele sale colorate și zgomotoase, de la negustori, la artiștii din Montmartre descriși în operele lui Molière, Beaumarchais, Victor Hugo și Emile Zola. Parisul acelei perioade era extrem de colorat atât în ceea ce privește lumea din trăsuri cât și mai ales l…

PROGRAM: Festivalul Zile si Nopti de Teatru la Braila, 2018