Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 26, 2017

Primaria Municipiului Braila anunta urmatoarele evenimente:

Vineri, 31 martie 2017

Proiectul Util-Utilizabil-Reciclabil (UUD)
Ora    Unitatea Scolara    Operatorul de Salubritate
12.00    Colegiul ethnic “Ed. Nicolau”
Liceul “P. Cerna”
Liceul Teoretic “N. Iorga”    ECO
RER
BraiCata
12.30    Colegiul National “Gh. M. Murgoci”    RER
13.00    Liceul de Arte “H. Darclee”
Colegiul “A. Aslan”    RER
BraiCata
13.30    Liceuil “Mihail sebastian”    RER
Se urmareste familiarizarea cu colectarea selectiva si  transmiterea acestui mesaj prin scoli catre comunitate. De asemenea, se va urmari , cantitatea de deseuri ce se colecteaza dintr-o gospodarie in timpul unei zile si al unei saptamani, informatie  utila  opertorilor de salubritate pentru planificarea colectarii selective la momentul potrivit. Premiile sunt 3 biciclete oferite  de operatorii braileni
Ora 17.00 – Colegiul “Ana Aslan” gazduieste semifinala concursului de dezbatere publica pe tema colectarii selective a deseurilor menajere.  Echipele semifinaliste: C.N. “Gh. M. Murgoci”, Liceul de Arte…

EDITURA „ISTROS”A MUZEULUI BRĂILEI „CAROL I” LA BUCUREȘTI

Marți, 28 martie 2017, ora 18, la Casa de Cultură Friedrich Schiller din București a avut loc o conferință-dezbatere și prezentarea volumului Brâncoveanu și Înalta Poartă/ Documente din arhivele turcești (I), apărut la Editura Istros a Muzeului Brăilei „Carol I”, la sfârșitul anului 2016, autor dr. Mihai Maxim.
    Au prezentat:
Prof. univ. dr. Ionel Cândea, Membru corespondent al Academiei Române, managerul Muzeului Brăilei „Carol I”;
Dr. Andrei Pippidi, Membru corespondent al Academiei Române;
Academician Șerban Papacostea;
Academician Răzvan Theodorescu;
Dr. Mihai Maxim, Membru de onoare al Academiei Turce.
„Volumul prezintă seria de Documente noi din arhivele turcești extrase din fabuloasa Arhivă Otomană din Istanbul, privind relațiile româno-otomane, statutul Țărilor Române față de Înalta Poartă, rolul Moldovei și al Țării Românești în aprovizionarea Istanbulului, precum și rolul corpurilor expediționare și al cetăților de margine otomane, regimul teritoriilor românești aflate sub admi…

Identificat de poliţişti şi arestat pentru tâlhărie

La data de 24 martie a.c, ora 18:30, un brăilean a sesizat, prin apel 112, faptul că, în timp ce se deplasa pe Aleea Narciselor, a observat cum o persoană necunoscută l-a îmbrâncit pe un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Brăila, sustrăgându-i borseta.
În urma cercetărilor şi a percheziţiei efectuate la domiciliul unui brăilean, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au depistat și ridicat obiectele de vestimentație pe care acesta le-ar fi purtat la momentul comiterii infracţiunii, precum și telefonul mobil al persoanei păgubite.
Pe numele bănuitului a fost întocmit dosar penal, fiind reținut de poliţişti pe bază de ordonanță pentru 24 ore.
Astăzi, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
 Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă…

POLIȚIȘTII ROMÂNI AU DESTRUCTURAT UN GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT, SPECIALIZAT ÎN ÎNȘELĂCIUNI PE TERITORIUL GERMANIEI

Ieri, poliţiştii Direcției de Investigații Criminale - Inspectoratul General al Poliției Române și ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au efectuat 2 percheziţii domiciliare în Brăila, la 2 cetățeni germani, bănuiţi de comiterea unor infracțiuni de fals de documente și au pus în executare două mandate europene de arestare emise pe numele acestora.

Investigaţiile poliţiştilor au relevat că, în cursul anului 2016, mai mulți cetățeni germani ar fi obţinut, în mod ilegal, bani, prin înșelarea altor persoane, pe teritoriul Germaniei, folosindu-se de calități false.

Cei în cauză ar fi confecționat documente emise de instituții ale statului german, cu care s-ar fi legitimat în fața unor autorități sau persoane fizice, obținând diferite avantaje. Astfel, ar fi indus în eroare  mai mulți cetățeni germani că, pentru asigurarea unor proprietăți, trebuie să achite diferite sume de bani.

Poliţiştii români au desfăşurat cercetări, în baza unei cereri de comisie rogatorie inter…

POLIŢIŞTII ACŢIONEAZĂ ZILNIC PENTRU SIGURANŢA BRĂILENILOR

Poliţiştii brăileni au acţionat, în cursul zilei de ieri, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de linişte şi siguranţă publică.

În ziua de 29 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, de la poliţiile orăşeneşti şi secţiile de poliţie rurală arondate, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Poliţiştii au verificat 13 societăţi comerciale, au legitimat 70 de persoane şi  au oprit în trafic 63 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 5 conducători auto.

Totodată, au fost constatate 99 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de aproximativ 32.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 79 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 …

Lansarea cărții „Brăila lui Fănuș”, semnată de prof. Ioan Munteanu

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează miercuri, 5 aprilie 2017, ora 17.00, lansarea cărții „Brăila lui Fănuș”, semnată de prof. Ioan Munteanu. Cartea va fi prezentată de : scriitorii Viorel Coman și Vasile Datcu, de arhitectul şef al Judeţului Brăila Costel Drăgan, jurnalistul Virgil Matei și  prof. Vasile Ioan Zbarcea. Învitat să prezinte cartea este și Vasile Dragomir, fost coleg cu Fănuș Neagu la Școala Pedagogică „Costache Negri” din Galați. Evenimentul este moderat de Dragoș Adrian Neagu, directorul Bibliotecii.

Cartea „Brăila lui Fănuș” este editată la Editura Proilavia, Brăila, 2017 și cuprinde fragmente din opera fănușiană care fac referire la meleagurile natale ale Brăilei, spațiul magic pe care l-a venerat în povestirile sale.

Programul evenimentului mai cuprinde:

-         Lansarea Revistei „Ex Libris” a Bibliotecii Județene „Panait Istrati”,  nr. 7/2017;

-         Lansare CD cu actorul Alexandru Repan citind din creația lui Fănuș Neagu;

-         Inaugurarea…

Invitatie la feeria muzicală “Cocoșul și Soarele”

In cadrul programului "Experiente teatrale", Teatrul de Păpuși Brăila vă invită în zilele de 4, 5 și 6 aprilie 2017 să participați la feeria muzicală “Cocoșul și Soarele”, prezentată de Teatrul Național Găgăuz “Dionis Tanasoglu” din orașul Ceadîr-Lunga, Republica Moldova.
Spectacolele vor avea loc în fiecare zi, incepand cu ora 10:15, la sediul Teatrului de Păpuși din Brăila, str. Gen. Eremia Grigorescu nr.57.
”Cocoșul și soarele” este un spectacol muzical, extrem de viu și
interactiv, unde spectatorii sunt implicați în conflictele dintre
personaje... Copiii sunt îndemnați de Cocoș să meargă și să vadă unde doarme Soarele, dar Găina, părăsind cuibarul, îi cere de mâncare și îl oprește din drum... Este un spectacol în regia și scenografia lui Victor M. Ignat, artist emerit al Republicii Moldova.

C. GUSATU
Director Executiv
Directia Cultura, Invatamant,
Sport si Turism
Primaria Municipiului Braila

Lansarea Catalogului „Carte veche la Brăila: 1612-1830”, semnat de Ion Volcu

Biblioteca Județeană „Panait Istrati”  în parteneriat cu Arhivele Naționale. Serviciul Județean Brăila organizează luni, 10 aprilie 2017, ora 17.00, lansarea Catalogului „Carte veche la Brăila: 1612-1830”, semnat de Ion Volcu. Cartea este prezentată de Ștefania Botez, consilier Direcţia Judeţeană Braila a Arhivelor Naţionale și Ana Hărăpescu,  director Direcția Județeană pentru Cultură Brăila. Evenimentul se desfășoară la Sala de Lectură a Bibliotecii și este moderat de Dragoș Adrian Neagu,  directorul instituției gazdă.
Catalogul este structurat pe două capitole: Carte veche românească, 1673 - 1830 și Carte veche străină, 1612 - 1750, care conțin descrierile a 53 de cărți rare aflate la Brăila în colecțiile speciale ale Bibliotecii și Arhivelor.
„Lucrările analizate în catalog sunt prezente în marile biblioteci ale lumii, fiind reprezentative pentru tiparul european din secolele XVII - XVIII, unele dintre ele fiind foarte rare în spațiul românesc. Catalogul constituie un instrument de…

Criticul literar Dumitru Anghel, cel mai generos și mai profesionist cititor din zona de sud-est a României!

- Virgil ANDRONESCU -Marți, 28 martie a.c., criticul literar Dumitru Anghel, profesor și scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din România – Filiala de Sud-Est, a lansat volumul- culegere de recenzii de carte și critică literara, Note de lector, evenimentul petrecându-se în Sala Fanuș Neagu de la etajul 3 al Bibliotecii Județene Panait Istrati din Brăila.
Invitați să prezinte cartea au fost scriitorii Lucia Pătrașcu care a spus: Volumul Note de lector- recenzii și critică literară de întampinare, apărut la Editura Lucas, Brăila 2016, cu o copertă expresivă realizată de tânăra Irina Anghel, este o contribuție notabilă pe care autorul o aduce literaturii române, după ce în anul 2014 un volum de aceeași factură de critică literară- O samă de scriitori, prezenta cu generozitate în fața cititorilor- spre cunoaștere, numele unor scriitori și creațiile literare ale acestora aducându-i în atenția revistelor de specialitate; profesor, scriitor Valentin Popa: Pe domnul Dumitru Anghel l-am …

Poliţiştii acţionează pentru siguranţa rutieră

Identificaţi de poliţişti şi cercetaţi penal pentru furt


În urma cercetărilor efectuate, la data de 28 martie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, bănuit că, la data de 04.10.2016, în jurul orei 14:00, ar fi pătruns în curtea imobilului unui brăilean, în vârstă de 53 de ani, şi i-ar fi sustras bicicleta.
Prejudiciul, în valoare de 400 de lei, a fost recuperat, iar pe numele bărbatului se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit şi faptul că, la data 2 martie a.c., acesta ar fi distrus autoturismul unui brăilean, pe numele său fiind întocmit dosar penal şi pentru distrugere.La data de 29 martie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Brăila, bănuit că, la data de 16.09.2016, în jurul orei 10:00, i-ar sustras unei brăi…

Teatrul Maria Filotti cu spectacolul SUNTRACK la FESTCO

In numele echipei TMF, managerul Lucian Sabados: Avem bucuria de a anunta pe toti prietenii Teatrului Maria Filotti ca spectacolul SUNTRACK, in regia lui Radu Afrim a fost selectionat in sectiunea oficiala de Concurs a Festivalului Comediei Romanesti FESTCO, organizat de Teatrul de Comedie din Bucuresti, in perioada 27 mai-4 iunie la Bucuresti. Multumim selectionerului Festivalului, felicitari Radu Afrim, succes deplin, dragi colegi!

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți” de Petre Craciun

Luni, 3 aprilie, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, vă invit la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”, scris de mine și ilustrat de Anca Smarandache.Lansarea va avea loc la Librăria ”Mihai Eminescu”, din București, la ora 17.30. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Mai participă Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.


Vor fi și alte surprize pe care le vom anunța in zilele următoare.
Vă așteptăm pentru o intâlnire de excepție. Vor urma nenumărate lansări ale volumului.

Din volumul „Povești din Țara Copiilor Fericiți”, care va fi lansat pe 3 aprilie Spiriduşul care schimba poveştile, de Petre Crăciun.

Grafică de Anca Smarandache- http://www.literaturacopii.ro/stire-proza/spiridusul-care-schimba-povestile-de-petre-craciun/2478

https://www.facebook.com/petre.craciun.92

S-a născut un epigramist

- Jenica CHIRIAC -

Alexandru Ene, căruia îmi place să-i spun, pe scurt, Alex Ene https://romaniamereuabsenta.blogspot.ro/2016/08/erou-pe-frontul-invizibil-al-poeziei.html  (un botez de pseudonim literar), la mai puțin de un an a scos volumul de  epigrame „Umor la foc automat!...”, Editura Lucas, 2017. Dacă în anul 2016 a debutat cu volumul „Drumul către amintiri” – versuri, fabule, catrene epigramatice (s.n), se pare că, pe atunci își ascuțea penița pentru a penetra carapacea răului uman, a inculturii, a defectelor ce urâțesc viața socială, de data aceasta și-a dat drumul la „critică constructivă”, și-a șlefuit stilul epigramatic, l-a condensat în catrene (de patru versuri (!?), vom reveni cu aceste amănunte!).

Anul trecut, precum spuneam, Alex Ene și-a structurat volumul în trei părți CITITI INTREG ARTICOLUL AICI: http://www.litera13.ro/2017/03/s-nascut-un-epigramist.html

Evenimente ale campaniei “Spargem zidul indiferentei”

INITIATIVA CETATENILOR SENIORI si PRIMARIA MUNICIPIULUI  BRAILA  va informeaza ca in perioada 27 -31 martie 2017 au loc primele doua evenimente ale campaniei “Spargem zidul indiferentei” din cadrul proiectului Util-Utilizabil-Reciclabil (UUD) finantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.
Pe toata durata saptamanii are loc concursul de colectare selectiva a deseurilor “ Selectam si Pedalam” cu  implicarea colegiilor “Gh.M.Murgoci”, “Ana Aslan”, “N.Iorga”, “Edmond Nicolau”  si a liceelor  “P.Cerna”, “M. Sebastian” si “Haricleea Darclee”.INITIATIVA CETATENILOR SENIORI si PRIMARIA MUNICIPIULUI BRAILAva informeaza ca in perioada 27 -31 martie 2017 au loc primele doua evenimente ale campaniei “Spargem zidul indiferentei” din cadrul proiectului Util-Utilizabil-Reciclabil (UUD) finantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Pe toata durata saptamanii are loc concursul de colectare selectiva a deseurilor “ Selectam si Pedalam” cu implicarea colegiilor “Gh.M.Murgoci”, “Ana Aslan”…

Identificaţi de poliţişti şi cercetaţi penal

Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila l-au identificat pe un minor, în vârstă de 12 ani, din comuna Movila Miresii, bănuit că, în noaptea de 10 spre 11 martie a.c., ar fi sustras o bormaşină şi un flex electric din anexa gospodărească a unei localnice, pe care ulterior le-ar fi vândut contra sumei de 50 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din satul Oancea, comuna Romanu, bănuit că, la data de 15 martie a.c., ora 12:00, ar fi pătruns în imobilul unui localnic, în vârstă de 77 de ani, şi i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil, în valoare de 100 de lei.
Bunul a fost recuperat şi înapoiat persoanei prejudiciate.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

La dat…

INVITAȚIE LA CASA MEMORIALĂ „D. P. PERPESSICIUS”

Secția „Memoriale” a Muzeul Brăilei „Carol I” vă invită la Casa Memorială „D. P. Perpessicius” (strada Cetății, nr. 70) să vizitați o expoziție de carte cu valoare bibliofilă din fondul memorial „D. P. Perpessicius”, cu tema: La început a fost cuvântul. Expoziția va fi deschisă pentru public în perioada 29 martie - 30 iunie 2017.Tot la Casa Memorială „D. P. Perpessicius” va avea loc, în data de 29 martie,a VI-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice: Pluralitatea creației perpessiciene. Participă elevi și profesori ai unităților de învățământ din Brăila. Coordonator al activităților: Elena Ilie, șef secție „Memoriale”.


Dezbatere publica cu membrii comunitatii Comunei Traian, la sediul Caminului Cultural al Comunei Traian

Luni 27.03.2017, Autoritatea Teritoriala de ordine Publica Braila a organizat o dezbatere publica cu membrii comunitatii Comunei Traian, la sediul Caminului Cultural al Comunei Traian.
Cu aceasta ocazie, membrii ATOP Braila au discutat, cu Primarul Comunei Traian – domnul Abaseaca Nicusor, consilieri locali, directorul institutiei de invatamant, administratori societati cu profil agricol, preot paroh, cetateni, cu privire la prioritatile sigurantei persoanei si ordinii publice la nivelul comunitatii Traian.La  intalnire au participat si Subcomisar Marius Budu – Seful
Cu raportare la Planul Strategic de Ordine Publica al ATOP Braila, din punct de vedere statistic, cadrele Postului de Politie al Comunei Traian si-au indeplinit indicatorii de performanta minimali stabiliti, starea infractionala, la nivelul Comunei Traian si a satelor componente, avand un trend descrescator. Astfel cifrele infractionalitatii inregistrate la nivelul Postului de Politie al Comunei Traian cat si la nivelul Se…

Sedinta Publica de atribuire a loturilor de teren...

Având în vedere adoptarea H.C.L.M.nr.52/2017, H.C.L.M. nr.53/2017, și Procesul Verbal al Comisiei de Analiză din 14.03.2017.  joi, 30 martie 2017, ora 9.00, la camera 16 (intrarea B, Primarie, parter) are loc Sedinta Publica de atribuire a loturilor de teren, in conformitate cu prevederile Legii 15/2003, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Terenurile ce urmeaza a fi atribuite se afla in intravilanul municipiului Braila, astfel: strada Cantonului, strada Cimbrului, strada Berzei, strada Egretei, strada Paltinis, strada Semenic, strada Vrancei si strada Timis

C. GUSATU
Director Executiv
Directia Cultura, Invatamant,
Sport si Turism
Primaria Municipiului Braila

In Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" Braila, "Concertul Simfonic" cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale

Consiliul Judetean Braila si Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila, cu sprijinul Primariei Municipiului Braila, organizeara joi 20 aprilie 2017, incepand cu ora 19:00, in Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" Braila, "Concertul Simfonic" cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale, sustinut de Orchestra de Camera a filarmonicii dirijata de maestrul Petrea Gogu.
Invitat special: Madalina-Claudia Danila-pian
Programul va cuprinde:
- Ludwig van Beethoven - Uvertuta "EGMONT", op.84
- Concertul Nr.3, in do minor pentru pian si orchestra, op.37
- Johann Sebastian Bach - Cantata Nr. 140, partea a IV-a
- Aram Khachaturian - Adagio din baletul "Spartacus"
- Maurice Ravel - Pavane pour une infante defunte
- Ludwig van Beethoven - Simfonia Nr. 5, in do minor, op.67, partea a IV-a
Prezentarea evenimentului va fi realizata de profesor. Marilena Niculescu.
Biletele se gasesc la sediul filarmonicii din Calea Calarasilor Nr. 52 (Casa Tineretului) de lun…

Intalnire cu poetul Arcadie Suceveanu

- Virgil ANDRONESCU -


                  De ziua poeziei Litera 13 http://www.litera13.ro/2017/03/de-ziua-poeziei-litera-13-s-intalnit-cu.html s-a întâlnit cu poetul Arcadie Suceveanu.
Membrii Mișcării Litera 13 s-au întâlnit cu poetul Arcadie Suceveanu de ziua poeziei. Au participat Zeno Halupa, Alexandru Halupa, Mihai Vintilă și Virgil Andronescu.http://www.litera13.ro/

FII RESPONSABIL! STERILIZEAZA-TI CATELUL!

Primaria Municipiului Braila si  Asociatia Dog Rescue Romanian organizeaza  in perioada  31 martie-1 aprilie campania:

NOI TE AJUTAM!

Campania se adreseaza proprietarilor si iubitorilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului.

Participantii, proprietari de animale, vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan.

Cainii de rasa comuna adusi de iubitorii de animale vor fi sterilizati si identificati prin crotal distinct al asociatiei.

Echipa medicala este asigurata de Asociatia Dog Rescue Romanian.

Punctul de sterilizare este amenajat in Radu Negru, str Sebesului nr 7, Bl N2, parter.

Programul de lucru este zilnic intre orele 9.00 – 18.00, si dupa caz, pana la sterilizarea ultimului caine al carui stapan asteapta.             

Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti, nr.39 sau l…

Proiect al ordinii de zi

ȘEDINȚA CONSILIULUI LOCAL MUNICIPAL BRĂILA DIN DATA DE 30.03.2017, SALA COMPANIEI DE UTILITĂȚI PUBLICE ”DUNĂREA” S.A., ORA  12 00

1) Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea numărului de burse și a cuantumului unei burse pentru elevii de la cursurile cu frecvență din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, finanțate din bugetul local al Municipiului Brăila, pe anul 2017.

2) Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Instalație de stingerea incendiilor cu hidranți interiori și exteriori”, pentru Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”, Calea Călărașilor nr.59 Brăila.

3) Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Înlocuire și împrejmuire rezervor apă potabilă”, pentru Spitalul de Psihiatrie ”Sf. Pantelimon” Brăila.

4) Proiect de hotărâre iniț…