vineri, decembrie 08, 2017

Litera13 si C.A.R.P. Braila au prezentat cartea Necropsie lirica, de Virgil Andronescu

- http://www.litera13.ro/ -

Miercuri, 6 decembrie 2017, începând cu orele 16.30 a avut loc lansarea volumului de poezii Necropsie lirică al scriitorului Virgil Andronescu,apărut la editura Zorio din București. Locul manifestării a fost sala de ședințe a noului sediul al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Ana Aslan Brăila din strada Nicolae Bălcescu numărul 10.Despre carte au avut discursuri la obiect scriitorii Mihai Vintilă, Alexandru Halupa și Zeno Halupa. Pictorul Hugo Mărăcineanu s-a referit la desenele care însoțesc volumul realizate de pictorița Bianca Pîrlog, la semnificația lor și la destinele comune ale autorului Virgil Andronescu și ale pictoriței. Alexandru Halupa.
 


Au participat scriitori, poeti, jurnalisti, artisti plastici si epigramisti. Discursurile au fost separate de minunatele momente muzicale oferite pe ritmuri de folk de profesorul Florin Lazar si elevul Teodor Gabriel Scheaua. 
Spre finalul lansării au iesit la rampă epigramistii care au destins atmosfera.


Finalul a apartinut autorului Virgil Andronescu care a citit cateva dintre poemele cuprinse in cartea lansată urmate de o sesiune de autografe.

Acțiunea s-a desfăşurat în organizarea Mișcării Literare Litera 13 în colaborare cu Cenaclul Casa Speranţei al C.A.R.P. Ana Aslan din Brăila. 

Foto: Costica Antoche si Tarnita Tudorita
Video: Tudorita Tarnita si Virgil Andronescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Concertul de poveste "Noapte de Craciun"

Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila va invita Miercuri 19 decembrie 2018, cu incepere de la ora 18:00, in Sala de Concer...