Comuna Siliştea de Brăila şi-a bucurat astăzi copiii!

- Virgil ANDRONESCU -

Astăzi, 17 decembrie 2017, am participat la Serbarea de Crăciun din comuna Silistea, jueţul Brăila. Gazde primitoare au fost artiştii Ansamblului folcloric Spicul și Hora Bărăganului. 

Copiii, părinţii şi bunicii din comună au fost bucuraţi cu joc, dans şi colinde de Crăciun de către ansamblurile şi artiştii vocali copii cât şi adulţi care au urcat pe scenă. Invitată să susţină un recital de cântece populare a fost cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Tudoriţa Voineag.


       


La finalul celor două ore şi jumătate de spectacol încântător, primarul comunei, Ilie Efteme, şi vice-primarul Constantin Ion, au făcut cadouri consistente copiilor cât şi adulţilor din Ansamblurile folclorice care au urcat pe scenă şi şi-au dăruit talentul lor publicului siliştean. Un gest de şi din suflet făcut de primarul Efteme, gest pe care foarte puţini edili îl mai fac!Au mai primit daruri şi flori din partea primarului Efteme, care peste o săptămână va împlini frumoasa vârstă de 50 de ani, jurnalista Gabriela Popa- care la rândul ei i-a dăruit revista Infozone, şi artista Tudoriţa Voineag.Un frumos brad de Crăciun a luminat scena din frumoasa şi moderna sală de spectacole a Căminului cultural din Siliştea.  

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii