joi, august 10, 2017

Suspecţi de furturi identificaţi de poliţiştiLa data de 08.08.2017 în jurul orelor 23.00, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi de un tânăr de 18 ani, din oraş Însurăţei, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-a sustras din locuinţă mai multe bunuri. În urma verificărilor efectuate a fost identificat pe raza oraş Însurăţei un bărbat de 37 ani din localitate care avea asupra sa bunurile reclamate ca fiind sustrase.
            Bunurile,  un motofierăstrău electric şi o bormaşină, în valoare de circa 500 lei, au fost recuperate.
            S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

·    

              La data de 07.08.2017, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Brăila au fost sesizaţi de un brăilean în vârstă de 83 ani, cu privire la faptul că, a fost abordat de o femeia necunoscută în scara blocului de pe str. Anton Pann unde locuieşte şi profitând de neatenţia sa, i-a sustras portofelul din buzunarul de la pantaloni, în care se aflau documente de identitate şi suma de 190 lei.
            Ulterior, la data de 08.08.2017, în jurul orelor 10.00, suspecta de furt a trecut prin faţa blocului reclamantului, acesta a recunoscut­-o şi a format apelul de urgenţă 112. Echipajul de poliţie sosit la faţa locului a identificat persoana, ca fiind o brăileancă în vârstă de 41 ani.
            În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea documentării activităţii infracţionale.

           Cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier

            La data de 08.08.2017, în jurul orelor 10.00, lucrătorii Postului de Poliţie Jirlău, au depistat pe o stradă din com. Jirlău, un tânăr, în vârstă de 15 ani din localitate,  care conducea auto fără a poseda permis de conducere.
            S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără a deţine permis de conducere.

·    

              La data de 08.08.2017, în jurul orelor 15.00, lucrătorii Postului de Poliţie Ulmu, au depistat pe o stradă din com. Ulmu, un tânăr, în vârstă de 17 ani din localitate,  care conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.
            S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi fără a fi înmatriculat.             Poliţiştii acţionează pentru siguranţa rutieră

          În ziua de 08 august a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.
          Astfel, poliţiştii au constatat 81 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste  31.500  lei şi au ridicat în vederea suspendării 4 permise de conducere şi retras 4 certificate de înmatriculare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MANIFESTĂRI DEDICATE POETULUI MIHAI EMINESCU ȘI ZILEI CULTURII NAȚIONALE, LA MUZEUL BRĂILEI „CAROL I”

Muzeul Brăilei „Carol I” vă invită marți, 15 ianuarie 2019 , la manifestările dedicate poetului Mihai Eminescu și Zilei Culturii Națio...