Treceți la conținutul principal

Suspecţi de furturi identificaţi de poliţiştiLa data de 08.08.2017 în jurul orelor 23.00, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi de un tânăr de 18 ani, din oraş Însurăţei, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-a sustras din locuinţă mai multe bunuri. În urma verificărilor efectuate a fost identificat pe raza oraş Însurăţei un bărbat de 37 ani din localitate care avea asupra sa bunurile reclamate ca fiind sustrase.
            Bunurile,  un motofierăstrău electric şi o bormaşină, în valoare de circa 500 lei, au fost recuperate.
            S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

·    

              La data de 07.08.2017, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Brăila au fost sesizaţi de un brăilean în vârstă de 83 ani, cu privire la faptul că, a fost abordat de o femeia necunoscută în scara blocului de pe str. Anton Pann unde locuieşte şi profitând de neatenţia sa, i-a sustras portofelul din buzunarul de la pantaloni, în care se aflau documente de identitate şi suma de 190 lei.
            Ulterior, la data de 08.08.2017, în jurul orelor 10.00, suspecta de furt a trecut prin faţa blocului reclamantului, acesta a recunoscut­-o şi a format apelul de urgenţă 112. Echipajul de poliţie sosit la faţa locului a identificat persoana, ca fiind o brăileancă în vârstă de 41 ani.
            În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea documentării activităţii infracţionale.

           Cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier

            La data de 08.08.2017, în jurul orelor 10.00, lucrătorii Postului de Poliţie Jirlău, au depistat pe o stradă din com. Jirlău, un tânăr, în vârstă de 15 ani din localitate,  care conducea auto fără a poseda permis de conducere.
            S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără a deţine permis de conducere.

·    

              La data de 08.08.2017, în jurul orelor 15.00, lucrătorii Postului de Poliţie Ulmu, au depistat pe o stradă din com. Ulmu, un tânăr, în vârstă de 17 ani din localitate,  care conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.
            S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi fără a fi înmatriculat.             Poliţiştii acţionează pentru siguranţa rutieră

          În ziua de 08 august a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.
          Astfel, poliţiştii au constatat 81 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste  31.500  lei şi au ridicat în vederea suspendării 4 permise de conducere şi retras 4 certificate de înmatriculare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

LIVIU NICOLAE DRACNEA: Descălecător din Teleorman, încălecător de țară!

- Virgil ANDRONESCU -
 Cronica video a zilei de 10 august 2018, protestul diasporei.

Exod: până și îngerii din Teleorman au ales calea pribegiei. Virgil Andronescu, Nuclee aforistice


VIDEO: Petre Crăciun și călătoria Poveștilor sale prin Țara Copiilor Fericiți din Brăila și Galați!

- Virgil ANDRONESCU -

Marți, 25 aprilie a.c., de la ora 18:00, a avut loc- la C.A.R.P. Brăila, lansarea volumului Povești din Țara Copiilor Fericiți de Petre Crăciun. Scriitorul a ajuns la Brăila, nu întâmplător, ci, invitat de redacția revistei manifest Litera13, onorând cu lansarea volumului domniei sale ședința Cenaclului Casa Speranței de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor - Ana Aslan. Seara literar-muzicală Povești pentru nepoți și bunici a fost finalizată de epigramiștii cenaclului. Au participat scriitori din Brăila, oameni de cultură, jurnaliști, copii și alți iubitori de literatură pentru copii. Lansarea s-a încheiat cu o sesiune de autografe. Acesta fiind cel de-al doilea eveniment al zilei, primul fiind reprezentat de minunata întâlnire de la Direcția pentru Asistență Socială și Protecția Copilului din Brăila, unde- în fața a 30 de copii instituționalizați, Petre Crăciun și-a prezentat cărțile de povești, basme și poezii pentru copii. Aceștia au ascultat cu sufletul …

M-aşteaptă piscuri...

- Valeriu Ion GAGIULESCU -E-o iarnă grea în viaţa mea
Of, Doamne....
Şi mă frământ şi mă întreb :
Vor mai fi alte ?
Sunt întrebări, sunt încercări....
M-aşteaptă piscuri...
Le voi urca, de voi putea,
Fără de riscuri ?
Dar voi trăi, cum Vei voi
Tu, Doamne ...
Căci voi răzbi, cât pot iubi.
Dă Doamne !
Şi voi plăti.... voi răsplăti
Ştii, Doamne,
Cu preţ curat, cu duh curat,
Cu viaţa mea !

Zilele Municipiului Braila: Târgul anticarilor și buchiniștilor, Expoziții de carte

PROGRAM DETALIAT 


JOI - 09.08.2018
Str. M. Eminescu
Târgul anticarilor și buchiniștilor, Expoziții de carte
Parc Monument
18.00 - Spectacol de dansuri rusești susținut de Ansamblul ”Dobrogeanca”, Sulina – Tulcea
19.00 - Spectacol de dansuri elene susținut de Ansamblul ”Pandora Junior”, coordonator Constantin Haraga

Faleza Dunării
19.00 - Festival Concurs de folclor ”Lină Chiralină”
VINERI - 10.08.2018
Brăila Mall
18.30 - Spectacol de teatru pentru copii ”Prințul și vrăjitoarea” - Asociația ”Teatrul pentru toți” - Pitești
19.30 - Spectacol folcloric Ansamblul ”Mugurașii Oltului”
Carrefour Brăila

19.30 - Spectacol folcloric susținut de Ansamblul ”Rapsodia” Ploiești - Prahova
Parada Portului Popular
18.00 - Liceul ”Edmond Nicolau” – Bariera Călărașilor – Calea Călărașilor – Piața Independenței – Faleza Dunării
Parc Monument
18.00 - Spectacol de teatru pentru copii ”Cei trei purceluși” – Teatrul de Păpuși Brăila şi picturi pe faţă - Liceul de Arte ”H. Darclee”

19.15 - Spectacol de muzica p…

EVENIMENT: Sărbătoatea satului – Zilele Mircenilor

- Virgil ANDRONESCU -


Iubitorii tradițiilor și muzicii populare sunt invitați, în zilele de 18 ți 19 august a.c., în Parcul Central al comunei Mircea Vodă din județul Brăila, să participe la Sărbătoatea satului – Zilele Mircenilor. Evenimentul este susținut și organizat de Primăria și Consiliul Local și se realizează sub marca- deja consacrată a revistei InfoZone, revistă al carei director este jurnalista Gabriela Popa care și prezintă spectacolul. Pe parcursul zilei de sâmbătă veți asista la un adevărat maraton de cântec, joc și voie bună, dar și la recitaluri susținute de artiștii: Claudia GHIȚULESCU, Nicu MÂȚĂ, Dora UNGUREANU și HEVITO. Recitalurile vor începe și în ziua de duminică de la aceeași oră 19.00 și îi vor avea ca protagoniști pe următorii interpreți: Ion SURUCEANU, Valentin SANFIRA, Ana Maria BOTEZATU și formația POTENȚIAL. Ambele zile de Șezătoare- Datini, joc și voie bună, se află la cea de-a VI-a ediție și vor începe de la ora 16.00 cu spectacolul folcloric. Evenimentu…