marți, august 22, 2017

FESTIVALULUI ”ZILE ŞI NOPŢI DE TEATRU LA BRĂILA”, ediția a-XI-a , 17-24 SEPTEMBRIE 2017

Așa cum am promis zilele trecute, de astăzi începem prezentarea detaliată a FESTIVALULUI ”ZILE ŞI NOPŢI DE TEATRU LA BRĂILA”, ediția a-XI-a , 17-24 SEPTEMBRIE 2017

Duminică, 17 septembrie, în prima zi de festival, vă așteptăm la PREMIERA spectacolului ”TANGO”, ultima producție a Teatrului ”Maria Filotti” Brăila, unul dintre marile texte europene, un regizor talentat, o scenografie inspirată și o distribuție pe măsură.

La Sala ”Bujor Macrin”a teatrului sunt programate două producții ale Godot Cafe Teatru București, două spectacole de referință în peisajul teatral bucureștean, doi actori excepționali, binecunoscuți Dvs.: RĂZVAN VASILESCU și ȘERBAN PAVLU

Ziua I – Duminică , 17 septembrie
Ora 17.00 - Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”ERA OK ȘI LA 60!”
One-man show cu RĂZVAN VASILESCU
Durata – 1h
GODOT CAFE- TEATRU BUCURESTI
Un ”One Man Show” cu Răzvan Vasilescu
Îndrăgitul actor povestește cu umor și ironie despre cum i s-a schimbat perspectiva asupra vieții odată cu înaintarea în vârstă. Atitudinea relaxată și sinceritatea cu care face ,,haz de necaz’’, transformă experiența vizionării acestui spectacol într-o lecție de viață, pusă în scenă cu măiestrie.
O porție sănătoasă de comedie care te va face să-ți spui, la final, că sigur va fi ok și la 60. Pentru că fiecare vârstă are farmecul ei. Secretul e să nu te oprești niciodată din râs.
,,Era OK și la 60’’ spune o poveste despre micile minuni, plăceri, abandonuri și paradoxuri ale vieții unui om care își descoperă în fiecare zi bucuria de a trăi.

Ora 18,30 - Sala Mare - Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”TANGO” de Slawomir Mrozek
PREMIERĂ
TEATRUL ”MARIA FILOTTI” BRĂLA - 1h 50min.
”Tango”, un text genial al marelui scriitor polonez, Slawomir Mrozek, o comedie absurdă despre eliminarea valorilor, despre totalitarism, despre ideologii eșuate și vise spulberate, despre dureri neîmpărtășite și nevoia de libertate cu orice preț.
Un text memorabil, un spectacol eveniment, în regia lui Vladimir Anton, unul dintre regizorii reprezentativi ai tinerei generații, o scenografie inspirată, semnată de Rodica Der.
Distribuția: CONRAD MERICOFFER, VALENTIN TERENTE, EMILIA MOCANU, RAMONA GÎNGĂ, LIVIU PINTILEASA, CORINA BORȘ, ADRIAN ȘTEFAN
Regia: VLADIMIR ANTON
Scenografia: RODICA DER

Ora 21,00 - Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”CREDITUL” de Jordi Galcerán
Regia: MIHAI CONSTANTIN
Cu: RĂZVAN VASILESCU si ȘERBAN PAVLU
”GODOT CAFE”- TEATRU, BUCUREȘTI
Durata – 1h 20`
”Ce se întâmplă atunci când ai nevoie de un credit dar nicio bancă nu e dispusă să ți-l ofere? Recurgi la ultima variantă: manipulare și amenințare. Niciun bancher, în situația de față Răzvan Vasilescu, n-o să te poată refuza atunci când îi prezinți cruda realitate în față. O să-i seduci nevasta? Nimic din viața pe care o cunoștea până acum nu va mai fi la fel?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MANIFESTĂRI DEDICATE POETULUI MIHAI EMINESCU ȘI ZILEI CULTURII NAȚIONALE, LA MUZEUL BRĂILEI „CAROL I”

Muzeul Brăilei „Carol I” vă invită marți, 15 ianuarie 2019 , la manifestările dedicate poetului Mihai Eminescu și Zilei Culturii Națio...