marți, august 08, 2017

Cercetat pentru infracţiuni la regimul rutierLa data de 08.08.2017 în jurul orelor 01.30, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au depistat un tânăr, în vârstă de 23 ani, în timp ce conducea auto pe raza com. Roşiori, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
            S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

·    

             Bunuri confiscate, comericalizate fără documente legale

              La data de 07.08.2017, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Brăila au depistat în Brăila, două persoane, în timp ce deţineau produse în vederea comercializării, fără a deţine documente legale de provenienţă.
              Cei doi brăileni au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite,  iar bunurile (308 litri vin alb, 12 litri ţuică, 184,5 kg pepeni verzi, 16,8 kg roşii şi 6,5 kg ardei gras) în valoare totală de 2.190 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

             Poliţiştii acţionează pentru siguranţa rutieră

          În ziua de 07 august a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.
          Astfel, poliţiştii au constatat 31 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste  9.280  lei şi au ridicat în vederea suspendării un permis de conducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MANIFESTĂRI DEDICATE POETULUI MIHAI EMINESCU ȘI ZILEI CULTURII NAȚIONALE, LA MUZEUL BRĂILEI „CAROL I”

Muzeul Brăilei „Carol I” vă invită marți, 15 ianuarie 2019 , la manifestările dedicate poetului Mihai Eminescu și Zilei Culturii Națio...