Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 21, 2016

Valeriu Ion Gagiulescu, recital de poezie proprie

- Virgil ANDRONESCU -


ODA LIMBII ROMANE la CERCUL MILITAR BRAILA

Reţinut pentru încalcarea ordinului de protecţie

Aseară, în jurul orei 21:00, o brăileancă, în vârstă de 45 de ani, a sesizat, prin apel 112, faptul că fostul soţ al fiicei sale, un brăilean, în vârstă de 28 de ani, se află la scara blocului acesteia, încălcând astfel ordinul de protecţie emis de Judecătoria Brăila. Tânărul a fostreţinut pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă, şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a oricărei prevederi privind ordinul de protecţie.
·
Cercetat penal pentru furt din supermarket
La data de 25 august a.c., ora 20:30, ofiţerul de serviciu al Poliţiei Municipiului a fost sesizat de către agentul de pază al unui supermarket din Brăila cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din unitate. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii l-au…

Clotilde Armand, membru marcant USR, la Braila

Sambata, la sfarsitul acestei saptamani vă invităm la o întâlnire/conferinta de presa sustinuta de liderii USR (Uniunea Salvați România). 


Vor fi prezenti Clotilde Armand, membru marcant USR, Florin Grigorescu, responsabil extindere USR pentru zona Sud-Est. Evenimentul este organizat si ca intalnire informala, adresata publicului interesat de programul noii foramatiuni politice, in care se vor discuta despre USR ca alternativă la partidele politice tradiţionale, despre extinderea USR la nivel national si despre obiectivele pe termen scurt si mediu. Clotilde Armand și Florin Grigorescu vor vorbi, de asemenea, și despre experiența recentă din cadrul administrației locale, ambii având şi poziția de consilier (local sau general). In măsura timpului disponibil, vom aborda si teme de interes local si național. La întâlnire vor participa si membrii grupului de lucru ai simpatizanților USR,  constituit în urmă cu aproximativ 4 saptamâni. Întâlnirea va fi interactiva.

Cercetaţi penal pentru furt din supermarket

FESTIVALUL ”ZILE ŞI NOPŢI DE TEATRU LA BRĂILA” 2016

Ediția a-X-a , 19 - 25 SEPTEMBRIE 2016 Tema Ediției: ”TEATRUL ÎNTRE POVESTE ȘI CRIZĂ ZIUA 1 – LUNI, 19 SEPTEMBRIE 2016 SALA MARE – ORA 18.00 PREMIERĂ TEATRUL ”MARIA FILOTTI” BRĂILA SPECTACOL: SUNTRACK(În căutarea sunetului pierdut într-un oraș cu soare) REGIA: RADU AFRIM SCENOGRAFIA: IRINA MOSCU Cu: ALIN FLOREA, NARCISA NOVAC, CORINA GEORGIANA BORȘ, VALENTIN TERENTE și colaboratorii: IRINA ANGHEL, MIHAI JALBA, ANDREI MORARU, DORU CIUTACU, STAN FLORIN, CARAMANLÎ NIGERI, ISSAC NADEJDA ”Am vrut să fac un spectacol cu oameni ai locului. Ce au în comun toți aceștia ? Cântă. Muzica lor sau a altora. N-am vrut să acopăr toate ”sunetele” locului. Și mai ales nu m-am lăsat copleșit de gloria trecutului muzical al Brăilei. Am încercat să înțeleg oferta prezentului. Și s-o accept. Spectacolul e un fel de docu-fiction inocent, făcut în mare parte cu oameni care n-au mai călcat pe scena teatrului. Care fac echipă perfectă cu actorii de la Casa Rally. Împreună cu scenografa am bătut satele de dincolo de Du…