vineri, iunie 10, 2016

Brăileni cercetaţi pentru furtLa data de 09 iunie a.c., ora 20:30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului a fost sesizat de agentul de pază al unui supermarket din Brăila cu privire la faptul că un bărbat a sustras bunuri din unitate.  
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză, un brăilean, în vârstă de 83 de ani, care ar fi trecut de casele de marcat ale unităţii fără să achite contravaloarea unor bunuri.
Prejudiciul total este în valoare de circa 11 lei (produse alimentare), fiind recuperat, iar pe numele persoanei depistate a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt.

·                     

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificată o brăileancă, în vârstă de 30 de ani, bănuită de infracţiunea de furt.
În fapt, la data de 19 ianuarie a.c. aceasta ar fi sustras un telefon mobil   dintr-o locuinţă din municipiu.
Telefonul a fost recuperat şi predat victimei, iar pe numele femeii a fost întocmit dosar penal, în care vor fi continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

·                     

Accident rutier în municipiu

Ieri, în jurul orei 20:40, un brăilean, în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada George Coșbuc din municipiu, la intersecția cu strada Garabet Ibrăileanu, a fost lovit, în zona portierei din partea dreaptă, de un biciclist, în vârstă de 13 ani, din comuna Bărăganul.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că minorul a intrat în intersecţie fără să respecte semnificația indicatorului rutier „Cedează trecerea!”, lovind autoturismul în cauză.
 În urma impactului a rezultatul vătămarea corporală a minorului şi avarierea maşinii.
Conducătoul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

·                     

Acţiuni pentru siguranţa rutieră
         
          La data de 9 iunie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.
Astfel, poliţiştii au constatat 69 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 27.700 de lei, au ridicat în vederea suspendării patru permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

·                     

Tot ieri, între orele 18:00-22:00, efective de poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier, împreună cu cei din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au desfăşurat o acţiune, pe raza de competenţă a municipiului, pentru asigurarea unui climat civic corespunzător şi desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.
La acţiune au participat 11 poliţişti cu şase autospeciale, fiind aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 11 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, patru pentru defecţiuni tehnice, două pentru alcool ş.a., şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.
Valoarea totală a amenzilor este de 13.875 de lei.

miercuri, iunie 08, 2016

CONTROL CU FORŢE PROPRII PENTRU COMBATEREA MIGRAŢIEI ILEGALE, ÎN JUDEŢUL BRĂILAPoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat, în ziua de 07 iunie a.c., un control cu forţe proprii pentru combaterea şederii ilegale şi a traficului de migranţi, cu scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă în rândul comunităţii noastre.

Cu această ocazie a fost depistat cu şedere ilegală cetăţeanul turc A.G, în vârstă de 27 de ani, care la expirarea dreptului de şedere temporară, în scop de studii, nu a părăsit teritoriul naţional, fapt pentru care au fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 600 de lei.

Totodată, pe numele cetăţeanului turc a fost emisă o decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care acesta este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile.
·                     
Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la numărul de telefon 0239-606100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro

Arestat preventiv pentru infracţiunea de violLa data 6 iunie a.c., ora 09:00, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Gemenele au fost sesizaţi de o femeie, în vârstă de 36 de ani, din satul Găvani, comuna Gemenele, cu privire la faptul că, în seara de 05 iunie, în jurul orei 23:30, a fost victima unui viol.
În urma cercetărilor efectuate în teren, poliţiştii au constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitate, care ar fi pătruns în incinta locuinţei victimei, iar după ce ar fi lovit-o de mai multe ori cu pumnul în zona feţei, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.
Femeia a fost prezentată Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila şi Spitalului de Obstretică şi Ginecologie, în vederea examinării medico-legale.
Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol, reţinându-l, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore.
 În cursul zilei de ieri, bănuitul a fost prezentat Judecătoriei Brăila, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.

·                     

Dosar penal pentru furt

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe un brăilean, în vârstă de 32 de ani, bănuit de furt, pe care l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila.
În fapt, la data de 3 iunie a.c., în jurul orei 15:00, acesta şi-ar fi alimentat autoturismul la o staţie peco, plecând fără să achite contravaloarea combustibilului.
Prejudiciul, în valoare de 100 de lei, a fost recuperat în totalitate.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

·                     

Accident rutier soldat cu decesul unui minor

          În după-amiaza zilei de ieri, la ora 16:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Spiru Haret, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.
          În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 212, din direcţia Constanţa către localitatea Viziru, l-a accidentat pe un băiat, în vârstă de 12 ani, care a traversat strada, prin loc nepermis şi în fugă, prin spatele unui microbuz staţionat.
          În urma accidentului a rezultat decesul minorului, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

·                     

Acţiuni pentru siguranţa rutieră
         
          La data de 7 iunie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.
Astfel, poliţiştii au constatat 85 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 29.250 de lei, au ridicat în vederea suspendării un permis de conducere şi au retras 11 certificate de înmatriculare.

·                     

Tot ieri, între orele 16:00-22:00, efective de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Poliţiei oraşului Ianca şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi specialişti RAR, au desfăşurat o acţiune, pe raza de competenţă a oraşului Ianca, pentru combaterea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie.
Pe timpul acţiunii au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, dintre care două pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 22 pentru defecţiuni tehnice etc., şi au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.
Valoarea totală a amenzilor este de 10.125 de lei.

marți, iunie 07, 2016

Nici de aceasta data, Dumnezeu nu s-a prezentat la vot!

- Virgil ANDRONESCU -

www.patrascan.ro


A fost o campanie electorala mai anosta ca oricand, cu nume de candidati deja tocite de timp si nerealizari in slujba urbei, o campanie electorala fara dezbateri serioase dar cu multa zeflemea fata de electori.

Ce se mai poate spune?! Paradoxala si absurda, halucinanta situatie ce a condus la rezultatul de duminica. Dar lasa ca astazi a plouat... Lacrimile cerului vor spala toate pacatele alesilor de ieri la fel cum votul de duminica a sters orice pata de pe c.v.-urile majoritatii candidatilor. 

Nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase ( ambelor tabere ): injuraturile, bestelelile, porcaielile, indarjirea in a balacari hotii si hotiile lor ( candidati de catre candidati ); minciunile si promisiunile, trecutele mandate cu nerealizari si distrugeri, toate s-au uitat peste noapte si de-aci 'nainte fericirea va curge gratios peste fiecare dintre noi! Un singur lucru a ramas la fel: nepasarea fata de ei insisi si fata de comunitate, a majoritatii cetatenilor- acestia preferand plaja si carciuma, micul si berea in detrimentul propriului viitor cat si al natiei intregi! Suntem la finish si aici in fundatura vom ramane definitiv. 

Pecinginea rosie s-a intins, partidul unic a infectat intreaga patrie si niciun dezinfectant- diluat sau nu, ori vreun vaccine- expirat sau numai neomologat, nu ne mai poate ajuta. In urma cu 26 de ani s-a dat drumul la furt, sub pretextul unei false democratii inventate- ca originala, de tovarasul Ion Iliescu. Este stiut faptul ca penitenciarele patriei sunt pline pana la refuz de borfasi, violatori, criminali, dar si de multi dintre alesii locali, ministrii, parlamentari, afaceristi. De curand, Codruta Kovesi a vorbit despre faptul ca ,,daca s-a finaliza toate dosarele de la DNA, nu vor mai fi locuri in inchisori pentru cati primari are acum PSD-ul!” Multi dintre cei aflati in puscarii s-au ridicat cu pretentii in sensul ca doresc sa ocupe singuri spatial unei cellule si nicidecum cu vreun alt coleg de parnaie.

Nu mai departe de ziua de ieri- intr-o conferinta de presa, presedintele penal al PSD-ului, Liviu Nicolae Dragnea, a afirmat despre prezenta romanilor la vot: "…luând în calcul şi fantomele, într-adevăr prezenţa a fost mică. Dacă discutăm de prezenţa la vot în mod real, procent calculat din românii care trăiesc în mod efectiv în România, prezenţa a fost mai mare. În opinia mea, dacă am calcula numărul de români prezenţi la vot din numărul total de români care trăiesc efectiv în România, pe ţară cred că ne ducem la aproape 60%, ceea ce înseamnă un procent foarte mare. În Bucureşti, prezenţa, la fel, calculată din bucureştenii care trăiesc efectiv în Bucureşti, lăsându-i la o parte pe cei care trăiesc în alte ţări, cred că sărim de 40%, mergem undeva spre 45%". Cea ce este de retinut din acest fragment de discurs este ca politicianul i-a jignit grav pe cetatenii romani din diaspora. Altceva mai puteti intelege? 
"Trebuie să spunem că a fost şi un vot împotriva partidelor politice, cu o singură excepţie, PSD-ul. Este un prim pas - procesul de modernizare a partidului nostru nu este finalizat, este un proces greu, destul de dificil, dar care va continua. Da, a fost şi un vot împotriva partidelor politice, dar faptul că PSD-ul a avut şi această victorie şi în Bucureşti şi în toată ţara arată că oamenii au perceput că PSD-ul este singurul partid care a început efectiv să înţeleagă ce se întâmplă în societate", a mai completat Liviu Dragnea.
In timp ce PSD-ul punea stapanire pe intreaga tara, cu complicitatea poporului- prin neparticipare la vot, se mai surpa inca o asa-zisa autostrada postdecembrista. 
De ce am dat aceste exemple? Pentru a vedea dimensiunea enorma a distantei dintre realitatile cotidiene si ceea ce au balmajit politicienii romani in trecuta campanie electorala. Si cu toate acestea- politicieni cercetati penal, politicieni aflati in puscarii sau condamnati cu suspendare, drumuri care se prabusesc dup ace au fost inaugurate cu mare pompa, lipsa locurilor de munca, cazuri sociale pe toate drumurile, dezastru in sanatate, in invatamant, cultura si sport, scandaluri dupa scandaluri nerezolvate, o economie sublime dar care lipseste cu desavarsire. 
Romanii au ales ca virusul rosu sa infecteze intreaga tara si ne-am intors acolo de unde plecaseram in decembrie ’89. Dupa cum se poate constata, votul din a cincea duminica de dupa Paste pare sa fi inchis cercul unei alte duminici consecrate votului din urma cu 24 de ani, atunci cand Ion Iliescu a venit la putere cu un scor demn de cartea recordurilor.  
Nu stiu ce se mai poate spune! Nici de aceasta data, Dumnezeu nu s-a prezentat la vot! Am savarsit ieri o a doua ,,duminica a orbului", desavarsind astfel, definitiv,  autodistrugerea nationala. De-aci inainte, vom continua orbecaiala prin intunericul unei  ,,democratii” rosii dintr-o alta epoca reeditata dupa un sfert de secol de la asa-zisa revolutie.

Ziua de duminica a fost cu adevarat de rascruce pentru acest popor macinat de saracie si indobitoceala. De-aci inainte, numai bunul Dumnezeu ne ramane unicul pazitor, dar nu mai cred deloc in minuni venite din neant si nici in nume salvatoare fara ca noi toti sa facem ceva inaltator si dezrobitor pentru acest neam care incetul cu incetul- sau chiar foarte rapid, se indreapta catre fundul prapastiei! Frati romani, in fiecare dintre noi si in noi toti a stat puterea de a schimba fata romaniei in bine, de a aduce bine in casa fiecarui roman onest, corect si cinstit, dar am ratat-o si mare pacat este!

Cea de a doua ,,Duminica a orbului” trebuia sa ramana in istoria noastra ca o zi a regasirii, dar a devenit una a definitivei pierzanii, putini dintre cetateni s-au decis si au mers la vot. Duminica, 5. iunie 2016, am avut sansa de a incepe sa devenim o natiune sanatoasa, iar eu va spun acum ca- din nefericire, vom ramane definitiv in acest ev mediu intarziat in care ne-au afundat alesii de pana acum! Mergeti la vot si votati. Am ratat inca o sansa de a scapa de bolsevicii rosii ( si galbeni ), care ne-au secatuit sufletele si care ne-au golit crierelesi buzunarele!

luni, iunie 06, 2016

Competitia de masa din Braila: Crosul „Ziua Olimpica” (editia a VII-a)


Va informam cu deosebita satisfactie, in acest an olimpic, faptul ca vom organiza si desfasura cea mai importanta competitie de masa din Braila: Crosul „Ziua Olimpica” (editia a VII-a). Crosul contribuie la apropierea locuitorilor Brailei de fenomenul sportiv, de placerea de a practica sportul si miscarea dar contribuie, in acelasi timp, la cultivarea valorilor olimpismului. La fel ca in anii precedenti Crosul „Ziua Olimpica” este o manifestare sportiva patronata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si se desfasoara in toata tara, pe tot parcursul lunii iunie a.c. 

In Braila, organizatorii locali sunt Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila, Primaria Municipiului Braila, Academia Olimpica – filiala Braila, cu sprijinul traditional oferit de Inspectoratul Scolar Judetean Braila, de Clubul Sportiv Municipal Braila. La efortul de premiere si organizare s-a alaturat si Selgros – Cash and Carry – Braila. Serviciile de asistenta medicala va fi asigurata de echipaj medical (ambulanta) de la Fundatia „Ambulanta pentru voi”.Avand in vedere contextul prezentat va rugam sa ne acordati sprijinul pentru a transmite informatiile de mai jos catre publicul brailean interesat sa participe la acest eveniment sportiv de masa: Va informam ca evenimentul sportiv Crosul „Ziua Olimpica” se desfasoara sambata, 11.06.2016, incepand cu ora 08.30, in Parcul Monument (zona Rondou). Datele tehnice si programul crosului sunt urmatoarele:
Categorii de participanti: elevi de gimnaziu, elevi de liceu, sportivi, alte categorii (cu doua subcategorii de varsta – pana la 40 de ani si peste 40 de ani);
Conditii de participare: Se accepta participanti cu varsta peste 10 ani. Toti alergatorii sub 18 ani trebuie sa prezinte adeverinta medicala cu mentiunea “Apt pentru efort fizic” (individuale sau in tabele comune centralizate la unitatile de invatamant). Cei cu varsta peste 18 ani pot participa la cros daca prezinta adeverinta medicala sau semneaza declaratie pe propria raspundere la momentul startului.
Inscrierea participantilor: Se va face in zona Rondoului Parc Monument, incepand cu ora 08.30.
Traseul: Starturile (in functie de categoriile de varsta, fete si baieti) vor incepe la ora 09.00-09.15, de pe aleile din apropierea Stadionului Municipal sau de pe aleea care inconjoara Parcul dendrologic (in functie de distantele de alergare, la diferite categorii). Sosirea este comuna, la toate categoriile de alergatori, pe Aleea Parcului (ANEXA).


Distante de alergare:

- gimnaziu –

- fete - 800 m
- baieti – 1000 m
- liceu –

- fete – 1000 m
- baieti – 1200 m
- sportivi –

- fete – 1500 m
- baieti – 2000 m
- alte categorii –
1) <40 2="" ani="">40 ani
- fete – 800 m
- baieti – 1000 m

Programul crosului:
08.30 - 09.00 - inscrierea participantilor si imbracarea tricourilor ziua olimpica oferite de Comitetul Olimpic Roman;
09.00 - 11.00 (aproximativ) - Desfasurarea crosului pe categorii de participanti
11.00-11.30 - Festivitatea de premiere (este ora aproximativa in functie de incheierea alergarilor)
Premierea: Toti participantii la alergare, pentru fiecare categorie, vor primi cate un (1) tricou inscriptionat cu insemnele COSR “Olympic Day” si o diploma cu semnatura d-lui Thomas Bach, presedintele CIO.
Premiile pentru primele 3 locuri, la fiecare categorie, constau in materiale sportive atractive oferite de Primaria Municipiului Braila (pentru fete, toate categoriile, precum si premiul special pentru cel mai tanar participant – 16 premii) si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila (pentru baieti, toate categoriile, precum si premiul special pentru cel mai varstnic participant – 16 premii), precum si o diploma cu insemnele COSR. Suplimentar Selgros – Cash&carry – Braila asigura mingi cu autograful lui lui Gica Hagi pentru o parte din premii si dulciuri.
Va asteptam alaturi de noi pentru a incuraja si sustine participantii prezenti, in semn de recunoastere a valorilor olimpismului si sportului, in general.         Cu deosebita stima,

        Director executiv DJST Braila
        Angelica-Alina Gogorita

ALEGERI LOCALE, ÎN SIGURANȚĂDin punct de vedere al ordinii și siguranței publice, alegerile locale din acest an au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani.
Prezenţa activă a poliţiştilor a făcut ca, în ziua procesului electoral, la nivel național,  să nu fie înregistrat niciun eveniment deosebit.

Pentru siguranţa cetăţenilor, în ziua alegerilor locale, peste 480 de poliţişti au acţionat în județul Brăila atât în preajma secţiilor de votare, cât și în zonele cu aflux mare de populație, pentru menținerea ordinii publice și pentru cercetarea cu celeritate a sesizărilor cu caracter electoral.
Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca, în ziua alegerilor, să nu fie înregistrate situații grave, care să afecteze procesul electoral.

Desfășurarea în siguranţă a procesului electoral s-a datorat şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite corecte în această perioadă.

În acest context, peste 200 de polițiști au asigurat măsuri de pază şi protecţie la secțiile de votare, la circumscripții și pe timpul transportului materialelor electorale, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente deosebite.  

Prezenţa activă a poliţiştilor a făcut ca, în această zi, numărul infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi cele de natură judiciară să se situeze sub media ultimilor ani, reliefând faptul că măsurile pentru creșterea siguranței cetățeanului, adoptate de Poliția Română și-au atins scopul.
Poliţiştii din întreaga ţară desfășoară activități de cercetare cu privire la 245 de semnalări privind posibil vot multiplu, transmise prin intermediul Sistemului Informatic de Monitorizare a Prezenței la Vot.

Totodată, sunt în curs de cercetare două infracțiuni privind “coruperea alegătorului”. 
De asemenea, polițiștii au constatat cinci fapte de natură contravențională, dintre care cele mai multe semnalau continuarea propagandei electorale după încheierea acesteia, comercializarea, distribuirea și consumarea de băuturi alcoolice ori fotografierea sau filmarea prin orice mijloace a buletinelor de vot.

Precizăm că, în perioada următoare, polițiștii vor desfășura activități sub coordonarea procurorilor din cadrul unităților de Parchet competente pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate, precum și stabilirea împrejurărilor în care acestea s-au produs.

Reamintim că, pe toată perioada electorală, însemnând campania electorală, ziua și pre-ziua votului, față de situația înregistrată la precedentele alegeri locale din 2012, numărul de sesizări a scăzut cu 43%, infracțiunile sesizate au fost cu 51% mai puține, iar al contravențiilor cu 53%.

Expoziția documentară “Împreună pentru zâmbetul Pământului”În perioada 3 – 29 iunie 2016 Sectia Împrumut Carte pentru Adulți a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila  găzduiește expoziția documentară “Împreună pentru zâmbetul Pământului”, dedicată celebrării Zilei Internaționale a Mediului Înconjurător. Expoziția este organizată de Silvia Iacob, bibliotecar.
Ziuă Mediului, sărbătorită anual la data de 5 iunie, reprezintă o ocazie de a reflecta asupra protecției mediului înconjurător, dar și un îndemn de a acționa unitar pentru salvarea patrimoniului natural al planetei. Gazda evenimentelor din 2016 este Angola, iar tema propusă este “Go wild for life”, temă ce vizează lupta împotriva comerțului ilegal cu plante și animale sălbatice. Tema de acest an încurajează celebrarea tuturor speciilor amenințate și ocrotirea acestora pentru generațiile viitoare. Aceasta se referă atât la animalele și plantele amenințate la nivel local cât și la nivel național și global. România, care a semnat și ratificat toate convențiile internaționale din acest domeniu, organizează an de an o serie de manifestări pentru a marca Ziua mondială a mediului, adresând tuturor îndemnul: Oricine ai fi și oriunde ai trăi, nu tolera comerțul cu specii sălbatice și schimbă lucrurile!Laura Caplea
Purtător de cuvânt
Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

Litera13 s-a intalnit la Biblioteca Judeteana V. A. Urechia din Galati cu romancierul Stelian Tanase

- Virgil ANDRONESCU - Vineri, 15 noiembrie 2018, ora 17.00, a avut loc la Biblioteca Județeană V.A. Urechia din Galati lansarea cărții „...