Premiul pentru cea mai buna actrita al Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio vine la Bacau

Eliza Noemi Judeu castiga Premiul pentru cea mai buna actrita in cadrul Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio, Ediţia a XX‐a, ce a avut loc la Piteşti, în organizarea Teatrului “Al. Davila”.

"O actrita care prin felul ei de a juca, prin prezenta scenica, ne-a adus aminte de Regina Maria. O actrita foarte asumata, si-a facut un spectacol pe un text bun si sustinuta de un regizor bun, Sorin Militaru. "Spectacolul „ICH BIN OFELIA” în regia lui Sorin Militaru a fost selecţionat să participe la Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio, Ediţia a XX‐a, de la Piteşti, în organizarea Teatrului “Al. Davila”. Spectacolul a fost programat la scenă în ziua de Marți, 15 noiembrie ora 18.00.

După câștigarea premiului pentru creație feminină la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului International al Recitalurilor Dramatice, si o participare la cea de XXII-a ediție a Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea, aceasta este o incredibila reușită a actriței Eliza Noemi Judeu și a Teatrului Municipal „Bacovia”.

Ich Bin Ofelia este o mostră de teorie teatrală, făcută însă cu maximă implicare şi sensibilitate, menită să descompună pârghiile unui text clasic pentru a le reasambla. Această piesă probează asumarea exemplară a unui rol, lipit asemeni măştii transparente ca un al doilea chip și tranşat aproape în multiple particule.
  Felicitari, Eliza Noemi Judeu (actress)!
Ii puteti spune "Felicitari", duminica aceasta incepand cu ora 18.00, cand Eliza va juca alaturi de colegii de la Teatrul Municipal "Bacovia" in piesa "Varciorova.Carantina", in regia lui Alexandru Dabija.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii