Acţiune în târgurile din Victoria şi Mihai BravuÎn ziua de 17 noiembrie, în intervalul orar 07:00-09:00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au acţionat în târgurile organizate în localităţile Victoria şi Mihai Bravu, precum şi în apropierea acestora, cu scopul de a preveni şi combate activităţile comerciale ilegale.
          Au fost verificaţi 7 agenţi economici, controlate 3 autovehicule şi aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 200 de lei, conform Legii 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol.

·                     

Acţiuni pentru siguranţa rutieră

          În ziua de 17 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.
Astfel, poliţiştii au constatat 106 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 43.150 de lei, au ridicat în vederea suspendării 5 permise de conducere şi retras 16 certificate de înmatriculare.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii