vineri, iulie 17, 2015

Hoţ identificat de poliţişti


BULETIN DE PRESĂIeri, 16 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale, a fost identificat B.Viorel (31 de ani), din Brăila, care, în ziua de 1 iunie a.c., profitând de neatenţia angajaţilor, ar fi sustras dintr-un complex comercial 8 harduri externe pentru computer, în valoare totală de 3.443 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti, dosarul penal întocmit în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de continuare a urmăririi penale.
    
·                     

Depistat în trafic, fără permis de conducere

Ieri, la ora 18:55, D.Jenică (42 de ani), din comuna Roşiori, în timp ce conducea tractorul, având în partea din spate un plug reversibil, pe DJ 211-A,  la intrarea în comuna Roşiori, a executat manevra de mers înapoi şi de schimbare a direcţiei de mers, acroşând un autobuzul, condus de S.Radu (51 de ani), din Brăila. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.
Poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit că D.Jenică nu este posesor al permisului de conducere.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal.
    
·                     

Conducea autoturismul, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

În această noapte, la ora 01:40, agenţi de la Poliţia oraşului Făurei l-au depistat în trafic, pe strada Pieţii, din oraş, pe localnicul C.Daniel (40 de ani), în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul orașenesc Făurei, refuzând prelevarea de mostre biologice.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conform prevederilor Art. 337 din Codul penal.
    
·                     

Poliţiştii au confiscat peste 5 tone de legume

Ieri, 16.07.2015, la ora 18:30, poliţişti de la Serviciul Rutier l-au depistat în trafic, pe DN 2 B, în afara localităţii Urleasca, pe P.Mircea (42 de ani), din municipiul Ploiești, în timp ce transporta cu autoutilitara cantitatea de 1.560 kg de morcov și 3.977 kg de ceapă, fără a deține documente legale de proveniență.
Cantitatea de legume a fost ridicată în vederea confiscării, iar cel depistat a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990 (republicată), privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

    
·                     Cantitatea de deşeuri din fier a fost confiscată de poliţişti

Ieri, la ora 21:00, agenţi de la Poliţia oraşului Însurăţei l-au depistat în trafic pe C.Octavian (28 de ani), din comuna Săruleşti, judeţul Călăraşi, care transporta cu autoutilitara cantitatea de 60 de kg de deşeuri din fier, fără a ddeţine documente legale de provenienţă.
Cantitatea de deşeuri a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990 (republicată), privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
    
·                     

Sancţiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier

În ziua de 16 iulie 2015, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.
Astfel, poliţiştii au constatat 62 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 28.160 lei, au reţinut în vederea suspendării 4 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Asociatia Clubul de Turism Proilavia Braila, Romania – partener in cadrul proiectului european “ YOUth CREAtive Tourism Environment (YOU CREATE) ”                 

Ideea proiectului YOU CREATE este de a crea o rețea de tineri profesionisti, intr-un mod inovator , pentru a dezvolta potențialul turismului rural ca o modalitate de a combate somajul în zonele rurale. Activitatile vor fi în conformitate cu programul European de mobilitate pentru tineret Erasmus +.

                 Un numar de 49 de tineri cu varsta intre 18-25 ani,  7 lideri de grup, 7 organizatii partnere vor lua parte la acest proiect. Organizatiile participante sunt : Cluster Tourism, Bulgaria, A.B.A.T.-Balkania Skopje, Macedonia, Shoqata Shqiptare e Ambjentalisteve Industriale, Albania, CANAKKALE ONSEKIZ MART UNIVERSITESI, Turrcia, ASOCIATIA CLUBUL DE TURISM PROILAVIA, Romania , Zavod za raziskave, izobrazevanje in trajnostni razvoj, Slovenia, Fundación Uxío Novoneyra, Spania, Mirkovo Municipality, Bulgaria.  Activitățile de mobilitate sunt: prezentari, vizite, seri culturale, sesiuni de teambuilding și activități care stimulează dezvoltarea abilităților antreprenoriale de conducere în rândul tinerilor, jocuri strategice de grup, rezolvarea problemelor,sesiuni de brainstorming.
                Potențialele beneficii pe termen lung ale acestui proiect pot fi vazute la toate nivelurile local, regional, național și european. Acest obiectiv pe termen lung este în conformitate cu prioritățile Strategiei "Europa 2020", "Educație și formare 2020" și cadrul reînnoit pentru cooperarea europeană în domeniul tineretului (2010-2018).  Data de începere a proiectului este 15.07.2015. În iulie și august va fi pregătit un chestionar pe care fiecare dintre candidații care doresc să ia parte în calitate de participanți la acest proiect vor trebui să-l completeze, pentru a fi definite motivația inițială a acestora, interesul  participarii  lor la proiect. Activitățile de mobilitate vor fi repartizate pe un program 7 zile și se va desfășura în perioada 15 – 22 septembrie 2015 la Sofia si Mirkovo in Bulgaria. Activitățile de tineret vor fi separate tematic în șapte teme, una pentru fiecare dintre zi a evenimentului. 
            Cluster "Turism" Sofia este un consorțiu non-profit de mai multe organizații a căror activitate este concentrată în turism. Clusterul are ca actiuni consolidarea cooperarii  între municipalități, sectorul non-profit și sectoarele de activitate pentru a promova dezvoltarea durabilă a comunităților locale din regiunile mai puțin dezvoltate economic din Bulgaria.

Gabriel Lala
presedinte
Asociatia Clubul de Turism Proilavia

Lansarea monografiei Sfântul Ioan Paul cel Mare, semnată de dr. Nicolae Mareș.Consiliul Județean Brăila și Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, în parteneriat cu Arhidioceza Romano-Catolică București - Decanatul Brăila și Parohia Romano-Catolică Brăila organizează
duminică, 19 iulie 2015, ora 11,30,
lansarea monografiei Sfântul Ioan Paul cel Mare, semnată de dr. Nicolae Mareș.
Volumul Sfântul Ioan Paul cel Mare este a 14-a carte a poetului, eseistului și traducătorului Nicolae Mareș, consacrată Papei de fericită amintire Ioan Paul al II-lea, cea mai de seamă personalitate a contemporaneității, la un an de la canonizare și un deceniu de la trecerea la cele veșnice, ceea ce se constituie într-un eveniment  unic pentru lumea ortodoxă dar și pentru Biserica Universală.
Diplomat de carieră, scriitor și publicist Nicolae Mareș este absolvent al Universității din Varșovia în anul 1966 și doctor în științe umaniste al Academiei Române, cu lucrarea de doctorat Papa Ioan Paul al II-lea. Director în Ministerul Afacerilor Externe, membru al Uniunii Scriitorilor din 1980, dr. Nicolae Mareș a publicat aproape 60 de volume, printre care antologii de poezie poloneză, monografii despre Polonia și relațiile româno-polone de-a lungul timpului, despre tradițiile, cultura și spiritualitatea poloneză, traduceri din literatura poloneză, la care se adaugă excelenta evocare a Suveranului Pontif — Ioan Paul al II-lea, ca unul dintre marii lideri ai contemporaneității: Ioan Paul al II-lea, Papa pentru mileniul al III-lea, Editura Colosseum 2000; Ediția II-a  Editura Hiparion, Cluj-Napoca 2001, Receptarea Papei Ioan Paul al II-lea în România, Editura Colosseum, București 2004, David și Păstor — Editura Fundația România de Mâine, București, 2005, Ioan Paul al II-lea — un Papă Sfânt, Editura Curtea Veche, București 2009.
La aceste monografii se adaugă traducerile din literatura scriitorului Karol Wojtyla, care întregesc portretul și rolul pe care Suveranul Pontif l-a avut în cadrul Bisericii și al umanității în general.
Autorul a publicat în presa românească și străină peste 500 de contribuții din domeniul literaturii universale, istoria artei, istoria relațiilor româno-polone, receptarea culturii române în străinătate, precum și din sfera relațiilor diplomatice și economice.
Întreaga activitate publicistică i-a fost apreciată de critică de specialitate, care a remarcat faptul că dr. Nicolae Mareș este 'un împătimit și tenace cercetător al fenomenului literar polonez', 'fermecat de polonitate', 'un bun polonist', iar prin publicarea cărții Sfântul Ioan Paul cel Mare, autorul unei prime monografii despre Sfântul Părinte Ioan Paul al II-lea, într-un spațiu majoritar.

Informațiile bio-bibliografice sunt preluate de pe: Comunicat de presă - lansarea cărții 'Sfântul Ioan Paul cel Mare' – AGERPRES

Codrina Codruta Tudoriu nu a aparut de nicaieri in peisajul literar

- Virgil ANDRONESCU -

Poeta adolescenta, Codrina Codruta Tudoriu nu a aparut de nicaieri in peisajul literar brailean, ci din zbaterile sale interioare ce au manat-o spre a scrie.

Volumul de poezii Sgraffito este unul aparte, versurile - textualiste, epateaza uneori iar alteori sunt bizare, sunt ,,ferestre prin care respira, rade si tipa”.
Adolescenta, acum la debutul editorial, rezolva tinereste si plina de inocenta ,,problemele” majore ale poeziei- asa se pare ca ar crede, mergand pe un drum deja batatorit dar, din pacate, ajuns aproape de capat.

Textualismul poeziei Codrinei Codruta Tudoriu reprezinta pentru aceasta un mod- nu chiar original, desi asa pare la prima vedere; poemele sale sunt scene din viata adolescentina traita dezinvolt ori din plasmuiri  ale imaginatiei ce o caracterizeaza- a studiat arta teatrala la Liceul de Arta Hariclea Darclee - ,,sa ma gandesc la Dinu intre doua statii de autobuz. pisica / albastra din spatele magazinului…” sau ,,sunt goala si pieptul meu e albastru”.

Codrina Codruta Tudoriu traieste la maximum bucuriile adolescentei, dar- in acelasi timp, o preocupa problematica fericirii si ,,tipa” cu putere: ,,eu am fost fericita!” atunci cand ,,pe suflet i se aseaza un fluture”, fluturele dragostei, fluturele creatiei, al tineretii parca fara de sfarsit.

Autoarea prezentului volum Sgraffito ne spune- alintandu-se, ca ,,oamenii trebuie sa invete / sa nu mai aiba asteptari de la mine / inger de copil. // sunt o cauza pierduta / vremuri grele.” M-am bucurat citindu-i volumul de debut si ii spun doar atat: asteptarile noastre au fost rasplatite cu poemele tale, cu zambetul tau inocent, prietenesc, meriti toate aceste asteptari cat si pe cele viitoare.

Ai dovedit-o prin volumul daruit cititorilor, prin curajul si puterea ta de a veni in lumea literara braileana, chiar daca vremurile sunt grele si nicidecum nu pentru poezie!

joi, iulie 16, 2015

Codrina Codruta Tudoriu nu a aparut de nicaieri in peisajul literar- Virgil ANDRONESCU -

Poeta adolescenta, Codrina Codruta Tudoriu nu a aparut de nicaieri in peisajul literar brailean, ci din zbaterile sale interioare ce au manta-o spe a scrie. Volumul de poezii Sgraffito este unul aparte, versurile- textualiste, epateaza uneori iar alteori sunt bizare, sunt ,,ferestre prin care respire, rade si tipa”. Adolescenta, acum la debutul editorial, rezolva tinereste si plina de inocenta ,,problemele” majore ale poeziei- asa se pare ca ar crede, mergand pe un drum deja batatorit dar, din pacate, ajuns aproape de capat. Textualismul poeziei Codrinei Codruta Tudoriu reprezinta pentru aceasta un mod- nu chiar original, desi asa pare la prima vedere; poemele sale sunt scene din viata adolescentina traita dezinvolt ori din plasmuiri  ale imaginatiei ce o caracterizeaza- a studiat arta teatrala la Liceul de Arta Hariclea Darclee- ,,sa ma gandesc la Dinuintre doua statii de autobus. pisica/ albastra din spatele magazinului…” sau ,,sunt goala si pieptul meu e albastru”. Codrina Codruta Tudoriu traieste la maximum bucuriile adolescentei, dar in acelasi timp, o preocupa problematica fericirii si ,,tipa” cu putere: ,,eu am fost fericita!” atunci cand ,,pe suflet i se aseaza un fluture”, fluturele dragostei, fluturele creatiei, al tineretii parca fara de sfarsit. Autoarea prezentului volum Sgraffito ne spune- alintandu-se, ca ,,oamenii trebuie sa invete / san u mai aiba asteptari de la mine / inger de copil. // sunt o cauza pierduta / vremuri grele.” M-am bucurat citindu-i volumul de debut si ii spun doar atat: asteptarile noastre au fost rasplatite cu poemele tale, cu zambetul tau inocent, prietenesc, mariti toate aceste asteptari cat sip e cele viitoare. Ai dovedit-o prin volumul daruit cititorilor, prin curajul si puterea ta de a veni in lumea literara braileana, chiar daca vremurile sunt grele si nicidecum nu pentru poezie!

marți, iulie 14, 2015

Sedinta extraordinara a Consiliului Judetean BrailaCONSILIUL JUDETEAN BRAILAORDINEA DE ZI

a sedintei extraordinare a Consiliului Judetean Braila din data de
15 iulie  2015 ,   ora 10,00,  Sala mare de sedinte a Palatului Administrativ, Piata Independentei nr.1

 

1.Proiect de hotarare privind acordarea de granturi unitatilor de invatamant preuniversitar de stat pentru premierea elevilor si cadrelor didactice cu rezultate deosebite in domeniul performantelor scolare(Evaluare Nationala si Bacalaureat) in anul scolar 2014-2015

luni, iulie 13, 2015

Asociatia Dog Rescue Romanian va continua ampla campanie- in stil german, de sterilizare a cainilor fara stapan.


- Virgil ANDRONESCU -La aceasta campanie va participa o echipa de medici nemti.  Din partea Dog Rescue Romanian- med.vet.Hofmann Rudolf, presedinte. Prin aceasta actiune se doreste o mobilizare cat mai ampla a cetatenilor in scopul castrarii patrupedelor. Medicul veterinar Hofmann este reprezentantul Asociatiei Dog Rescue Romania care realizeaza actiunea in parteneriat cu Primaria Municipiului Braila.Duminica, 11 iulie, am fost intr-o vizita la adapostul de caini fara stapan din Lacu Sarat, acolo unde Asociatia Dog Rescue Romanian prin medicul veterinar Rudolf Hofmann, are un parteneriat cu Primaria Municipiului Braila pentru ca impreuna sa castreze cat mai multi caini cu si fara stapan, facand in asa fel incat inmultirea necontrolata a patrupedelor sa nu mai fie posibila. Datorita Parteneriatului incheiat intre ONG-ul nemtesc si Primaria Municipiului Braila, vor fi reduse semnificativ cheltuielile publice, iar cainii fara stapan pot beneficia de conditii dintre cele mai umane- vorbesc aici de adapostul din Lacu Sarat. De cum am intrat in adapostul Dog Rescue Romanian, am fost placut surprins de ceea ce am gasit: curetenie exemplara, muncitori construind, reparand ori imbunatatind; caini bine crescuti- traind in conditii optime igienice si de hranire, toate bine protejate si aranjate de parca atunci ar fi fost construite si amenajate. Am aflat ca medicul veterinar- om de exceptie, iubitor infocat al animalelor, domnul Hofmann Rudolf este responsabilul principal de acest asezamant pentru cainii fara stapan.Dupa cum am relatat in stirea de ieri:http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro/2015/07/15-29-ampla-campanie-de-sterilizare.html, medicul Hofmann fiind seful padocului pentru caini a initiat demersuri de incepere a unei Campanii de castrare a cainilor cu si fara stapan, pe durata a doua saptamani, catre Primaria Braila si catre Serviciul de Utilitati Publice pentru Administrare si Gospodarire Locala din Municipiul Braila. Aportul Asociatiei Dog Rescue Romanian constand intr-o echipa de medici veterinari specializati, din Germania. Adapostul din Lacu Sarat gazduieste la acest moment- in conditii exemplare, un numar de 450 de caini fara stapan. Am vazut spatiile de joaca ale cainilor, stocurile de hrana dar si cladirile ce adapostesc pe cele 450 de patrupede: de la catelandri si pana la cei mai in varsta, toti se lafaiau in acest spatiu primitor prin confortul dat in primul rand de largimea si aerisirea rezervate celui mai bun prieten al omului. Am inteles ca unii dintre acesti abandonati au sanse de adoptie iar ceilalti- ramasi in continuare fara stapan, sunt doar castrati sau starilizati ori asteptandu-si un stapan..Asociatia Dog Rescue Romanian se ingrijeste- oferind hrana si medicasmentele necesare tratarii celor bolnavi si recuperabili, dar si de adoptia de catre populatia judetului Braila, a cainilor deja castrati, sterilizati. De ceea, Asociatia Dog Rescue Romanian este principalul promotor al campaniei de sensibilizare a cetatenilor judetului Braila in sensul adoptarii a cat mai multi dintre cainii ce pot fi adoptati. Adapostul vizitat ieri este apreciat ca find cel mai modern, curat si cel mai dotat tehnico-medical din Romania. Concluzia este ca daca se vrea se si poate, dar numai atunci cand se realizeaza acel perteneriat public-privat bazat pe reguli si legi clare si pe actiuni concrete, pe seriozitate si intelegerea in sensul cel mai profesionist al situatiei de facto in care se gaseste Municipiul Braila cat si celelalte orase ale judetului. Important este ca atunci cand se vrea, se si poate! Vorbesc de administratia brailei, ca nemtii si vor dar si pot!

 

duminică, iulie 12, 2015

POLIŢIŞTII AU ACŢIONAT PREVENTIV ŞI ÎN ACEST WEEKENDÎn zilele de 10 şi 11 iulie a.c., poliţiştii brăileni au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, în municipiu şi judeţ.

Poliţiştii de ordine publică şi de investigaţii criminale, din cadrul poliţiei municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală, au acţionat în zona discotecilor, barurilor şi altor unităţi de alimentaţie publică cu profil similar, pentru verificarea modului în care își desfășoară activitatea societățile comerciale, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor săvârşite cu violenţă.

Şi poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele de circulaţie din municipiu şi judeţ, pentru a reduce numărul accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie.

Pe timpul acţiunilor, poliţiştii au efectuat controale la 34 de societăţi comerciale cu profil discotecă şi cafe-bar din municipiu şi judeţ, au legitimat 205 persoane, dintre care 81 au fost controlate corporal sumar, şi au controlat în trafic 76 de autovehicule.

De asemenea, au fost constatate 74 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 14.080 lei, 29 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 37 conform O.U.G. 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice, 6 pentru încălcări ale prevederilor Legii 12/1990 (republicată), privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi două pentru alte abateri.

Armele neletale au fost ridicate de poliţişti


BULETIN DE PRESĂVineri, 10.07.2015, poliţişti de la Biroul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase i-au identificat pe B.Daniel (36 de ani) şi T.Octavian (32 de ani), ambii din municipiu, care nu au depus armele neletale la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.
          Aceştia deţineau câte o armă neletală de autoapărare, care au fost ridicate de poliţişti.
          În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosar penal, conform prevederilor Art.342 din Codul penal, pentru nedepunerea armelor la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea valabilităţii permisului de armă.

·                     

Depistaţi în trafic de poliţişti

          Vineri, la ora 19:05, poliţişti de la Biroul Rutier l-au depistat în trafic,  pe Şoseaua Râmnicu-Sărat, din municipiu, pe Ş.Tudorel (38 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din ziua de 09.07.2015.
          Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

·                     

          Sâmbătă, 11.07.2015, la ora 00:50, poliţişti de la Poliţia Municipiului Brăila l-au depistat în trafic, în localitatea Cazasu, pe G.Ionel (46 de ani), din satul Cazasu, în timp ce conducea autoturismul, fără să fie posesor al permisului de conducere.
          Acestuia i s-a întocmit dosar penal, conform prevederilor Art. 335 din Codul penal.
·                     

Coliziune între două atelaje hipo

          Sâmbără seara, la ora 23:05, G.Mihăiţă (41 de ani), din comuna Roşiori, în timp ce conducea un atelaj hipo, pe DJ 211, în localitatea de domiciliu, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt atelaj hipo, condus de consăteanul B.Gheorghe (51 de ani), care circula regulamentar din sens opus.
          În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului din primul atelaj, G.Constantin (29 de ani), din aceeaşi localitate, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
          În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că ambii căruţaşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, primul având 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi celălalt 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          În cauză s-a  întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

·                     

Sancţiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier

În zilele de 10 şi 11 iunie 2015, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.
Astfel, poliţiştii au constatat 130 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 58.720 de lei, au reţinut în vederea suspendării 5 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Mircea Gabriel Lala, anunt Proilavia!

Luni 13 iulie 2015, ora 19, ne intalnim in Parcul Monument din Braila (zona fantanii arteziene...) cu toate persoanele din Braila care au confirmat prezenta, dar si cei care inca nu sunteti hotarati- pentru a afla mai multe detalii, plata, echipament, trasee.

Va rugam sa aduceti si banutii pentru a rezolva cu transportul !!!!

Va reamintesc ca pt a putea merge trebuie sa confirmati prezenta si plata la tel 0723337963 !

Maine 13 iulie -va asteptam !

Concertul de poveste "Noapte de Craciun"

Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila va invita Miercuri 19 decembrie 2018, cu incepere de la ora 18:00, in Sala de Concer...