sâmbătă, octombrie 26, 2013

Cand implinirea vine de unde nici nu te astepti!- Hugo MARACINEANU -
( pictor, membru UAPR )

 

Atlantida mea: I. Lumea pierduta;
II. Semne peste timp

Lumea pierduta


Cand implinirea vine de unde nici nu te astepti!

In vremea din urma strigatele mele au reusit sa iasa la lumina si a se imbrace cu indrazneala marturisirii iar toti cei ce s-au apropiat de ele le-au considerat o ars-poetica, o nascocire prin care ,,fachirul’’ adica eu, nufaceam altceva decat sa epatez si nicidecum o constienta a unei profunde introspectii cruda, dureroasa dar reala.
Nimeni ori aproape nimeni n-a recunoscut acolo pe infrantul ce se predas in fata limitelor biologice fizice, energetice ale unui trup insufficient pentru un Ego ce a incercat cu disperare sa afle cine suntem de unde venim si incotro mergem.
Acest strigat avertisment a trecut ne luat in seama sip e langa neavizati sip e langa cei ce macar mimau o apropiere de fondul expus ,, traiesc pe viata coloniei de cellule – cu elu meu parazitar – iar pentru ele toate-s nule – doar eu ma cred ca-s praf stelar’’ si ma intrebam pe unde poate sa existe sufletul, spiritual, eternul pe care l-au relevat sfintii, l-au cantat artistii ori l-au blamat materialistii generatori de haos si neincredere.
Totul cade se rupe si se topeste in uitare, de ce aceste cicluri prin care se scurg doar parti inconstiente ( oare?! ) ale viului, AND-ul dar oare si acesta se amprenteaza cu distinctii individuale.
Cand mi-a devenit senzatie constienta rarirea coloniei ce ma sustine- am exclamat ca ,, sunt atomii cum se-ntorc lumina – si eul scade tot mai parasit – in lumea spiritelor divina – nu-I loc de trup barbar si ponosit ‘’si m-am incrancenat sa-mi comunic starile si mai ales cei tineri au fugit de mine, publicul darn u reactioneaza, ma simt dezarmat, neputincios iar in vremea din urma am simtit o acreala generala si o vasta inutilitate a tot ceea ce am pictat, am spus si-am facut.
Cei cativa ca mine care nu mai sunt mi-au fost un model a ceea ce va fi dupa mine, o vreme au mai fost amintiti cei ce au avut o cota comerciala, sau cei din a caror opera negustorii sperau sat raga ceva profit. Apoi nimic, tacere si disparitie.
Operele pier odata cu autorul ori si mai grav autorul se pierde pe sine in opera sa, si asta este o problema mult prea dureroasa si prea complicate, cert este ca eram in pragul unui colaps ce imi devenea tot mai clara senzatia de inutilitate, de actiune absurda dusa mereu numai pentru a o duce, lipsa de afectiune si de interes nu numai a publicului dar si a celor apropiati m-au transformat intr-un arici taciturn vesnic afundat in alte spatii.
Ei bine da in acele spatii ireale pentru ceilalti dar cumplit de reale pentru tine, subiectul propriei analize, vinovatul si si calaul propriei existente.
Din aceste spatii imi vin semnale tot mai confuzetot mai rare si mai slabe – sunt atent sa le descifrez in durerea lor, in crampele musculare, in prabusirea unor tendoane macinate, in vuetul tainic din urechea interna, in milisecunda de pierdere a contactului cu constientul in greata inopinanta, in ameteala turbulent ace ma cheama la prabusire, in somnolenta violenta generatoare de vise stranii si idei ce dispar ca un flash asa cum au aparut.
·         Unde seti Tu – Ego – autorul ce prin asimilare de ceilalti cale, sens mit nu numai pentru ciraci ci si pentru viitorime.
·         Ce drumuri ai deschis cand tu nici pe drumul ce coboara in tine n-ai cutezat sa te aventurezi?!
Cand toti ma ocoleau, cand nici eu numai aveam chef de marturisiri si filosofari despre orice cu oricine, cand chiar si ai mei mi-au devenit adversarii jalnici ai starii mele de disperare, atunci a cazut ca un traznet parka venita direct de la bunul Creator ce doreste indrptarea pacatosului, invitatia de la Institutul International de Cercetari Neconventionale.
O prima uimire a sfasiat mlastina existentei mele diurne in urbea ce agonizeaza pe malurile Istrului ,, cum exista asa ceva – exista si ma cheama pe mine, pe mine un nascocitor de posibilitati imposibile, un visoman trecut in lumea nascocirilor sale?!’’ Fila mata cu luciu de pergament ce imi sta intinsa pe masa de lucru imi confirma ca exista, imi confirma ca exist, imi confirma ca cineva, de undeva, stie, a aflat de toate ale mele!
Acolo undeva este nevoie de ,,fachirul’’ iscoditor al telepatiei ori de ideile lui asupra rostirii energetice ca in paleoarheologia oralitatii sau de banuielile sale vesnic neconfirmate despre mituri si filosofii uitate, ocultate ori puse la index!
Dar de unde au aflat pentru ca in afara unor intalniri ( unii le ziceau congrese ) amicable si a catorva aprecieri facute de altii el nu s-a straduit - ori poate nu a fost lasat – sa-mi faca cunoscute ideile si legaturile complexe, bizarre si paradoxale pe care le realiza venind cu ceea ce el numeste dovezi logice despre migrarea rostirii in istoria lexicurilor vechi despre suportul energetic si posibilele subintelesuri pierdute ale altor mijloace de comunicare.
Mi-am scotocit arhiva memoriei pentru a gasi motivatia a acestei chemari si mi-am autoindus o stare de asteptare pentru ca nu am gasit nimic din ceea ce facusem pana atunci sa fie demn de Cercetari Neconventionale, cu atat mai mult in domeniul plasticii am ramas un admirator asiduu si un elev ce invata permanent retetele, caile, tehnicile traditionale ale inaintasilor. Nu se pare ca n-am nimic cu neconventionalul.
Mi-a revenit starea de neliniste si atentie incordata permanenta, ma cufund intr-un studiu japonez despre submersibile operabile la mari adancimi sis orb cu aviditate imaginile fantastice culese de pe fundul oceanului, faleze uriase taiate de scari, platouri cu evidente ruine cu spatii gandite, cu treceri prin ziduri prabusite, cu scari uriase ce nu mai duc nicaieri.
De undeva rasare o idee stranie pe care am sa incerc sa o limpezesc ,,Gandirea este izvor al limbajului – cuvantul este un canal posibil de exteriorizare a ceva ce exista inaintea lui – dar nu puteau sa mai fie si alte modalitati?! Gandirea nu opereaza la nivelul de aparitie si evolutie a cuvantului ea evolueaza mult mai rapid, iata avem doua expresii gand si cuvant – cuvantul se aude este temporal dar gandul?! Gandul este instantaneu este atemporal!
Uriasa noastra masina de existenta, creierul, opereaza mai rapid probabil cu viteze ce pentru realitatea noastra senzoriala devin atemporale, da cred ca acesta este un argument solid ca gandul s-a nascut inaintea cuvantului.
Gasim un indiciu si in Biblie : ,, Dumnezeu l-a chemat pe Adam sa numeasca lumea creata’’, deci Asam gandeste lumea si apoi o numeste.
A venit si lamurirea peste toate presupunerile mele sub forma unei scrisori mai detaliate in legatura cu convocarea mea la depozitul de artefacte protoistorice din insulele Canare unde si-a stabilit una din bazele sale Institutul Intern de Cercetari Neconventionale patronat de un sir parka nesfarsit de academii nationale si internationale despre care nici nu steam ca exista.
Dar de ce eu?!
,,Avand in vedere ideile originale exprimate de dumneavoastra inca din deceniul sase al secolului trercut in romanul ,, Terra Orion Capella’’ despre o posibila legatura a unor civilizatii ce au vizitat ori au parasit Terra…’’
O Doamne, ce idei neconventionale vor fi gasit ei in acea efuziune de fericire, de dor de evadare, de durere acuta a singuratatii celor pierduti din lumea lor pe care adolescentul care eram, parca mi-o proorocisem pentru anii ce vor urma sa curga irevocabil!
Nu ma dumiresc nici acum dup ace am luat contact cu grupul eterogen interdisciplinar din care fac parte dup ace criterii de selectie am fost recrutati eu cel ce nu sunt specialisti in nimic alaturi de lingvisti, informaticieni, matematicieni, grafologi, specialisti in scrieri antice chiar scriitori, de care spre rusinea mea n-am auzit, asa cum n-am auzit nimic despre cei trei niponi un chinez si doi africani care au descoperit celebra ,,biblioteca’’ a foilor de metal, nu se stier ce metal, din tunelele subterane camuflate de jungle Columbiana.
File de metal ordonate pe pacheate verticale in tunele natale cu semen stranii si datate dupa lungi analize si contradictii cam cu 200.000 ien , file subtiri cam o zecime de mm in Sali laminate permanent de o lumina ce izvoraste din pereti albi laptosi.
Mi s-a spus ca lumina provine de la un ion de sodium Na 40 care in anumite conditii devine luminescent, ce nu se poate explica – durata enorma a acestei surse de energie luminoasa si cine a folosito, cine sunt autorii.
Metalul foilor pare a fi un compozit , ca cele cu aspect de aur care ner-au fost puse la dispozitie, dar nuj contin aur ci alte elemente obisnuite de pe planeta noastra dar a caror retea de cristalizare este cu totul diferita prin ordonare si densitate, la analizele de spectrometrie a reusit ca totusi contin si niste energii necunoscute.
Ni s-a spus ca intre foile aurii si celalalt pe care nu le-am vazut exista diferente vizibile in ceea ce priveste aspectul general al ,,scrierii’’ tot atat de diferita ca o scriere cuneiforma fata de o scriere sanscrita.
S-a tras concluzia, nu numai pe aceste diferente dar si prin compozitia suportului, ca provin din doua etape foarte departate una de alta. Foile cenusii s-au dovedit practic indestructibile si nici spectral n-au putut fi analizate. S-a presupus ca sunt realizate din tesaturi de fire nanometrice realizate din insiruiri atomice fara identitate de apartenenta la vreun element chimic cunoscut.
Ma minunez si ma ciupesc pentru a fi sigur ca nu visez – mi se arata ceea ce se credea a fi doar o legenda, obiecte care leviteaza constant in functie de spatiul in care sunt amplasate, o masa albicioasa extreme de rece dura si totusi plastica peste care daca se aplica o presiune cu cat aceasta este mai mare cu atat forta de respingere a acestei mase creste ,, D e unde le aveti!?’’ ,, Le-am cules dintre daramaturile unos cristale uriase din marea Caraibilor in largul tarmurilor cubaneze’’ ,,Din Trunghiul Bermudelor’’ ,,Cam pe acolo’’ ,, Dar de unde s-a constatat ca daramaturile erau ale unosn cristale?!’’
,, Ele ne-au atras prin energia vitala –vibratoare specifica cristalelor odata ajunsi la fata locului am constatat puritatea nealterata nici de apa marii nici de timp a uriaselor cioburi’’ ,,Iata aici in aceste adaposturi subterane va putem arata cateva fragmente.’’
Lifturi rapide ne-au dus la o adancime considerabila si apoi printr-un tunnel ogival am patrusn intr-o sala imensa scaldata intr-o lumina ca de zi.
,,Da si mai folosim Na 40 dar din 10 in 10 ani trebuie sa-I tragem un strat de vitalizare asa ca o varuire’’
Il privesc pe lunganul acesta un American cu o figura flegmatica ce ne cara peste tot sin e vorbeste de parca ne-ar prezenta cvaii de la ferma sa din Texas.
,,Bine dar unde sunt cioburile, fragmentele’’ il zadaresc eu plin de nerabdare’’
,,Pai chiar acum stati toti langa un ciob’’
Ne-am intors si de abia acum ne dam seama ca nu este o coloana de sprijin ca uriasa prisma cu muchii taioase inalta de peste sapte-opt metri este un fragment un ciob dintr-o prisma octogonala a carei parte superioara se deformeaza in niste sparturi taioase haotice.
,,Nu stim inca ce inaltime a avut initial dar va pot informa ca toate calculatoarele din aceasta hala functioneaza pe baza energiei acestui ,,ciobulet’’ si a celor doua mari sparturi rosu-violet ce sunt plasate la 120* fata de aceasta’’
Departe in cavitatea imensa abia acum cand ni s-a atras atentia vedem cele doua uriase resturi a unor cristale colosale inalte de peste 20 de metri strafulgerate in masa lor de fulgere liliachii.
Cand ne apropiam de intrarea in mute am crezut ca vom face o drumetie pentru a cunoaste salbaticia acestei insule aruncata mult inspre sud si inspre coastele Afreicii, nimic artificial, nimic facut de mana omulu, da desigur nu e nevoie de nimic, iata energia este aici.
,,De ce n-ati comunicat lumii, de ce omenirea nu stie despre toate aacestea ‘’s-a repezit un chinez cu un gest zvacnit al capului intr-un torent verbal de nestapanit.
,,Si ce sa comunicam, ca nu stim ce am gasit , ca nu stim cine le-a facut , ca nu stim la ce folosesc, ca noi le-am dat o intrebuintare pe baza unei legi de doi bani a fizicii pe care o stim, ca le transformam campurile magnetice prin inductanta in current electric dar oare numai asta se poate?! De ce n-am comunicat pentru ca iata dumneavoastra veti descifra foliile de aur si vom avea ce comunica’’
A zis simplu ca si cum ar fi zis traduceti din engleza in rusa si vor pricepe si rusii. S-a asternut tacerea peste grupul ce ramasese parca inghetat.
Nu stiu ce impresie au avut ceilalti dar pe mine dupa primul soc de uimire m-a cuprins o nelinisten si-o framantare care in final s-a transformat in frica pur si simplu. Sa descifram , cum, cu ce , cine poate sa stie ceea ce nimeni n-a auzit vreodata. In minte mi se invalmaseau marile experiente ale descifrarilor din scrierile vechi din cuneiforma, hieroglife, aramaica, ebraica antica, greaca veche, tablitele de la Tartaria dar mai ales am ramas fixat pe tainica comunicare in afara semanticii cu alte lumi de unde primeau informatii prealabil prin intuitie, revelatie sau pur si simplu pe cale telepatica vechii preoti ai limbajului sanscritei sfinte.
Doamne cate cuvinte cate forme care incearca sa lamureasca un singur fapt : a comunica, a muta o informatie dintr-un creier intr-alt creier ori dintr-un univers in altul. Si Biblia spune: ,, mai intai a fost cuvantul, cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era cuvantul’’ deci El este Creatorul-cuvantul-El nu trebuie scris, imprimat, fixat pentru c El este viu si asa cum spun crestinii cum spuneau dacii cuvantul este cel care zideste. Informatia zideste creeaza duce la crestere. ,,Da este o ipoteza pe care am luato in calcul si de aceea v-am invitat in acest grup’’ a spus coordonatorul nostru care nu s-a recomandat. Nu stim ce stie , nici ce origine are, este unul din cei cateva sute, anonimi, uniformi in aceasta caverna cu combinezonul sau bicromatic pantaloon violet marin si bluzon rosu caramiziu.
Cei mai multi sunt imbracati intr-un verde aproape vernal, altii sunt in combinizoane gri albasrui si un grup pe care l-am vazut abia azi in grota uriasa sunt imbracati intr-un alb untos spre crem, cred ca acestea sunt operatorii de la diferitele utilaje si aparate.
Nimeni nu stie cum, cine si cand a construit , a dotat si a montat uriasele cristale – nici in mediul ambient n-am zarit nimic in afara micului chei de la baza verticala a muntelui prin care alearga liftul rapid – v-am intrebat pe cei din grupul meu care sosisera odata cu mine, specialistul in sanscrita si-a exprimat parerea ca ce-am vazut nu este facut de noi in timpul nostru ca probabil l-au descoperit si l-au preluat utilandu-l cu puternicele ordinatoare si tot ce ne mai aratasera in caverna.
,,Dar cristalele, stim ca s-au facut cercetari in Triunghiul Bermudelor ‘’ ,,Sunt prea mari sunt prea vizibile - ar fi fost vazute de cineva, ar fi necesitat utilaje megalitice si apoi pe unde le-au bagat ca cele doua mari depasesc cu mult gabaritul tunelului’’ ,,Le-au gasit acolo’’ a intrebat scriitorul. ,, Eu cred ca au fost crescute acolo, da crescute, nu pe cale naturala ci asa cum spune Edgar Cais ce se numea pe sine o entitate atlanta ce a trecut prin multe avataruri din Atlantida < > prin Egiptul antic’’, pana in zilele noastre’’
,,Si eu cred la fel ma intrerupe canadianul specialist in matematica aplicata, ele cristalele existau, ori venisera pe cai naturale, eruptii, miscari ale scoartei si atlantii le foloseau ca nucleu der baza pentru a construi un cristal urias cu anumite proprietati.’’
,,Grupuri mari de indivizi special antrenati se strangeau la anumite date, probabil si la anumite pozitii ale planetei pe eliptica si isi uneau forta celor 22000 sw V a fiecarui creier imprimand un fel de ritm, de unda tractoare, de schema de generare si crestere rapida a cristalului. Cristalul crestea codificand date , informatii sustinute de forte uriase de vibratie ce intra in consonanta cu energii, forte, informatii ce sunt emanate continuu de Creatorul suprem de informatia suprema.’’
Toti ma privesc surprinsi si parka descifrez un aer de neincredere de indoiala deloc prietenoasa, asa ca m-am simtit dator sa adaug.
,, Sa stiti ca n-am facut altceva decat sa va traduc sis a adaptez cumva la subiectul nostrum filosofia genezei din sanscrita protoantica pe care au preluato hindusii dupa reforma religioasa a lui Budha din mileniul trei ien si care sustine ca in fiecare subiect creat, creatorul a pus ceva din el ( creatorul =informatie suprema, creeaza subiectul dotandu-l cu informatie ) deci Creatorul si subiectul detin ceva in comun, toti subiectii detin parti din creator deci se pot concentra spre a accede la apropierea de informatia suprema’’
,,Sit e mirai pentru ce speciaslizare ai fost chemat – vedeti asta poate el sa faca cel mai bines a lege sa puna sub un cordon comun elemente care pentru specializati sunt de neconceput ca facand parte din aceeasi arie’’ ceilalti au ras si ma priveau intrebatori plini de bunavointa.
,,Bine dar cine, cum sic and a putut cineva sa-mi urmareasca, sa ma urmareasca,pentru ca eu n-am iesit in spatial public, n-am accesat pe internet, n-am comunicat!’’
,,Bad a, ai comunicat permanent, ai emis spre unda tractoare a antenelor noastre, a urmaritorilor cum le zicem noi sit e-am catalogat, faci parte din fondurile Neconventionalilor inca de cand erai elev’’
,,Va bateti joc de mine, imi exprim cu toata forta jignirea, cum e posibil ca acolo undeva pierdut in marea imensa de 6-7 miliarde de anonimi voi cu urmaritorii sa-l culegeti pe individ , unul singur?!’’
,,Nu tesupara Omule, stim ca acesta iti este titlul cel mai drag, tresar uimit si paralizat de surpriza nu pot decat sa baigui ceva ca un sughit de teama.
,,Calmeaza-te omule, respire, da e posibil, putem patrunde si gasi orice intimitate cu conditia sa stim ce cautam, si acum cautam neconventionalul, darn u der azi de ieri, am inceput sistematic pe baze ce ne-au picat mura in gura prin anii 40-50 in secolul trecut. Ai vazut cristalele - stii ce salt urias a facut electronica si cibernetica in deceniile 70-90 ale veacului 20 – ei bine noi suntem vinovati de toata aceasta revolutie’’
Intregul nostrum grup interdisciplinar il asculta pe lunganul de Texan paralizati de noutatea si forma franca de a pune problema.
,,Pe scurt cand am descoperit seturile de cristale asezate intr-o ordine si-n figure geometrice ce le legau dupa cele mai simple formule ale geometriei acolo am gasit si craniile, da acelea, da nu sunt cioplite sunt crescute, rizurile de pe unul din ele sunt special facute san e prindem ca nu se taie nu se slefuiesc, san u le distrugem striti ca John Daele a povestit in ,, Cristalul aceasta fiinta vie’’ cum au dezlegat taina acestui support de holograme, cum am intrat in legatura telepatica cu ele prin intermediul unui medium pe care il treceau in stare de transa.
Celelalte cristale sunt medii – cele mari abia depasesc un metro si sunt de diamante – crescut direct in forma perfecta finisata – iar cele mai mici ajung la marimea unui deget si pot fi manevrate.
Dupa cativa ani de cercetari le-am gasit unele rosturi, stiti cati ani am eu?!’’ Intrebarea ne-a luat prin surprindere sin e uitam unul la altul. ,, Nu, nu am luat-o razna, ei bine Omule cand te nasteai tu eu eram de varsta ta acum’’ ser uita amuzat la fetele noastre unii rad altii protesteaza violent.
,,Nu-mi bat joc de nimeni, sunt nascut in 1876 si suntem in 2016- multi din noi au izbucnit in ras eu il privesc mai atent si pentru prima data mi se pare straniu -, da domnilor prima functie care a venit peste noi ca o revelatie a fost ceea ce matematicienii au botezato drept crucea Sf. Andrei – actiunea intercalata, incrucisata sub diferite unghiuri a vibratiilor cristalelor verzi cu uriasele rosii. Primii care au beneficiat de regenerare ( creatorul isi regenera informatia cum ar spune Omul ) si facu un gest usor spre mine, au fost cei ce incercau sa descifreze efecte, energii- coborau zilnic in uriasele adaposturi antiatomice imbracati in costume blindate – pe care le lepadau cum ieseaudin raza camerelor de luat vederi- ei erau tot mai sanatosi mai virili, primul care si-a dat seama a fost un roman de-al tau, ce din incapatanare si patos a ramas in zona crucii Sf. Andrei peste 48 de ore. Cand ne pregateam san e punem costumele, romanul a navalit peste noi si cu o figura ce radia tot soarele desertului ne arata barba lui neagra ca a unui pirate, tepoasa pe o fata neteda far nici o urma de ridurile ce I le steam toti.
Am infipt mana in el l-am indesat intr-un costum sin e-a aratat tot ce facuse pas cu pas.’’
,,Nu se poate doar asta nu este Sfantul Graal!’’i-a scapat fara de voie specialistului in religii si artefacte . ,,Ba se poate – ma credeti – nu ma doare nimic – nu mai am forta tineretii, imi controlez corpul, miscarile echilibrul dar mai ales sunt stapan pe masina mea’’ si se lovi peste frunte dand pentru prima data jos bereta stranie ce-I ascundea un par blond lucios usor ondulat.
,,Doar ochii aceste ferestre ale sufletului daca-I priviti mai atent imi tradeaza oarecum varsta’’ avea dreptate ochii ii erau cam opaci si pierduti intr-o lumina spalacit albastrie ,,sunt mandru ca si ei isi fac datoria de receptori ai informatiilor pe lungimea de unda menita mie de Creatorul suprem!’’
,, Bine dar cum ati ajuns la neconventionali?!’’
,, Foarte repede am descifrat ca atunci cand eram in zonal or de influenta cristalele ne induceau , ne comunicau, toti eram mai destepti, aveam idei, rezolvam de parca am fi citit niste manuale de exploatare a unor utilaje si-au inceput sa curga toate minunile epocale ce uluiau oameni, televizorul 4D, tranzistorul, diodele,telefoanele inteligente, tabletele multifunctionale, paravanele digitale, hologramele…cu ajutorul primit am putut scrie graficul psihic al omului c ear putea comunica pe caile deschise de capacitatile cristalelor l-am numit dupa o scurta cearta drept neconventional sin u prototipul perfect de cristal, sau omul viitorului.
La inceput prin anii 60 chermam subiectii la noi si-I testam cu ceea ce numisem Terminalul exterior. Cei testate erau informati ca se fac studii de parapsihologie si studii paraclinice.
Se mergea greu sin u descopeream nimic – dar satelitii geostationary ne-au rezolvat problema ne trimiteam raza maturatoare si inregistram localizarile si asa v-am gasit si v-am urmarit!’’
,,Si stiti tot,tot…m-am repezit eu cu un fel de teama plina de furie dar si speranta.’’
,,Da stim tot, tot ce inseamna informatie carte te pune in legatura cu celelalte informatii- cu ceilalti si prin ei toti cu comuniunea.’’
,, Si cine beneficiaza de toate acestea?’’
,,Noi, Institutulk…!’’
,,Si cine este acest noi Institutul?!’’ si de parca nici nu m-ar fi auzit a continuatdandu-mi indirect un raspuns.
,,Si incurcand prin tot mai multi neconventionali intreaga umanitate – cu o singura conditie- numarul neconventionalilor sa treaca de 76-90’’
,, Si cat e acum?’’, a intrebat chinezul.
,,Nu va pot spune exista inca multe indoieli asupra unui procentaj mare de neconventionali cu implicatii directe in piramida sociala actuala. Riscul ar fi prea mare.’’
Am fost instalati intr-o sala uriasa cu toate dotarile posibile ale epocii noastre. In scurt timp puternicele masini de calcul au analizat miliardele de variante ale ritmicitatilor posibile intre vocale si consoane si intre grupari ale acestora apoi treptat ne-au dat posibila transcriere a semnelor de pe ,,tablitele de aur’’. Am sugerat de la inceput sa consideram ca este o scriere fonetica imitative a aparatului de modelare a sunetelor corzilor vocale asa ca in cea mai fonetica si mai stabile limba europeana limba romana si tot ca in aceasta sa consideram ca si aceasta limba este capabila sa-mi ceeze cuvinte - sens din radacini imitative ale aparatului fonator. Am mai sugerat ciberneticienilor sa incarce ordinatoarele cu scrierile semantice si asemantice ale sanscritei notata in scrierile descifrate din anii 40.000 ien pe care le aveam in depozitele de artefacte si am pus masinile sa le compare. Foarte repede s-au gasit similitudini de grupari grafice ale sanscritei cu cele de pe foliile metalice darn u le puteam citi pentru ca cele mai multe se aseamana cu sanscrita asemantica cu gruparile de sunete ce urmareau intrearea in legatura cu alte sfere, cu alte lumi, cu Creatorul cum ar sustine mai tarziu hindusi.
Am revenit la incercarea de sonorizare a semnelor imprimate in foliile de metal.
Specialistul in sanscrita a imprimat mii de ore de pronuntie a unor texte de larga circulatie in diferite variante si cu diferite caligrafii sanscrite.
Am incercat luni de zile in sir sa-mi inchipui cum ar suna semnul pe care il imitam cu rotunjirea sau blocarea buzelor cu rostogolirea limbii cu blocarea ei cu diferite forme de respiratie si chiar ceva din scandarile ritmice ale lui Demostene si Cicero.
Tot efortul meu era urmarit de ochii si urechile calculatoarelor asa cum ochii mei urmareau formele stranii imprimate in metal si incercam cu calculatorul personal sa le transcriu in sunetul ce mi-l sugerau.
Am inceput sa le aseman cumva cu semnele de pe tablitele de lut de la Tartaria si cu straniile descifrari de pe peretii pesterii de la Ialomicioara facute de Albu Gral, orbul ce imi deschisese ochiul interior sesiza energiile nestiute si cu un simt tactil capabil sa discearna diferente infime intre amprentele naturale si cele artificiale realizate voit, a reusit san e spun ace scria acolo.
Pentru sunetele inchise ur5maream buclele semnelor inclinatia lor si presupuneam unC un D sau un B pentru cele combinate rostogoliri ale limbii si inchideri de buze, P are deschideri rotunjite R darn u-mi puteam imagina acele bare transverse inclinate, orizontale usor vibrate precise ori care mai puteau insemna sunete palatine ori accente?! Le-am considerat pe amndoua si le-am pronuntat in doua sensuri.
Deodata ordinatorul mi-a luato inainte si a inceput sa citeasca cu voce Sonora semnele de pe una din placi. Ne-am adunat emotionati langa capul de redare si auzeam o limba lina usor cantata cu inflexiuni metalice dar si cursive articulate, cand uimirea si incantarea erau la paroxism ordinatorul s-a oprit sin e-a anuntat ca nu mai are date. Transformase in sunete ceea ce parea a fi un paragraph cu mai multe fraze si cerea mai mult de jumatate din altul.
L-am repornit da capo dar s-a oprit in acelasi loc sin e-a anuntat ca nu mai are informatii.
Texanul a ascultat cu o lumina stranie in priviri si din intrega lui fiinta radia o satisfactie plina de un optimism sanatos. ,,V afelicit domnilor sunteti prima victorie a neconventionalilor!’’ dar n-a mai putut continua ca l-am sufocat toti cu intrebari.
,,Da, buna intrebare, cum au fost amprentate semnele intr-un material asa dur, nu, nu este vorba de o masina de scris sau presa pentru ca dupa cum ne anunta ordinatorul ceva se schimba la mai putin de doua paragrafe, ceva essential ce-I fac celelalte informatii de pana acum inutile in sonorizarea pe mai departe a textului – este ca si cum s-ar schimba un cod de criptare – dar aici n-ar avea nici un sens folosirea unei criptari pentru o sonorizare – ordinatoarele rulau textile si le comparau cu posibilele alte sonorizari si brusc vocea artificiala rasuna in spatial salii parca si mai sigura, acum a durat mai mult, aproape trei paragrafe si iar a disparut, cineva a vrut sa deruleze programul i-am prins mana si i-am rugat sa-l lase in desfasurare , dupa un timp aproape egakl cu cealalta intrerupere vocea a rasunat din nousi iar dupa sase paragrafe s-a interrupt – aceeasi pauza si brusc vocea a reaparut.
,,Ati inregistrat pana aici, daca da intrerupeti si hai sa cercetam cu ce unealta si in ce mod au fost imprimate semnele’’
,,Asta va pot spune, semnele sunt imprimate printr-o vibratie care a slabit structurile cristaline ale aliajului si semnul s-a imprimat ca inlutul moale’’
,,O, Doamne, ce instrument de scris un generator de unde dizarmonice fata de structurile aliajului – cine ar putea tine in mana un astfel de generator de inalta vibratie cum cred ca e necesar pentru acest aliaj dur?!’’
,,Cu cine, orice copil care scrie, orice scrib care noteaza poate tine intre degetele sale un crystal ori un dirijor de flux pe care sa-l foloseasca ca pe o penita.’’
,, Bine dar cum se explica intreruperile?’’
,, Cred ca e vorba de o descarcare de o terminare a cernelii’’
,,Nu, nu, ca textul continua darn u-l mai recunoaste ordinatorul – se intampla ceva ori cu suportul ori cu ,,tocul’’ cu care s-a scris.’’
,,Bine cred ca Omul are dreptate vom cerceta mai intai tablita si vom vedea ‘’ texanul a blocat ordinatorul a extras tablita aurie si s-a retras in zona pe care nun e-a prezentat , iar dupa tacerea si felul in care ne ocoleste orice raspuns despre aceasta zona intrezaresc posibilitatea ca nu vom afla nimic.
,,Tot nu m-am lamurit in ce mod au triat neconventionalii si mai ales ce inseamna aceasta neconventionalitate.
Cum de cunosc atatea detalii despre fiecare si mai ales niste detalii ce tin de trairile interioare profunde, intense si de lunga durata?!’’
Ni se comunica rezultatul analizelor asupra suportului. Practic ordinatorul a descifrat sunetul dintr-o vibratie asemanatoare vibratiilor electromagnetice care insoteau semnele si ca aceasta vibratie se intrerupe, probabil intentionat, nu mai insoteste notatia grafica, special pentru a putea sa fie asimilata cu scrierea.
Metoda mi se pare mai mult decat explicita pentru intentia ce se ascunde in spatele ei. Iar in zilele care au urmat am avut posibilitatea sa constat ca vibratiile electromagnetice dispar total sin u mai reapar in celelalte cateva sute de folii metalice.
,, Am prevazut ca nu vor mai avea aparatura ori energia cu care fixau sunetul ori deliberat au apelat la o cale mai grosiera dar mai lesnicioasa pentru cei fasra posibilitati tehnice. ‘’ Pentru prima data texanul m-a privit intr-un anumit fel, mai atent, mai special si fara sa-mi raspunda a chemat prin sonorizare interioara pe specialistul in legaturi si extrapolari.
La scurt timp a aparut un individ robust imbracat ca si texanul s-au privit prêt de cateva secunde si acesta din urma s-a asezat cu un aer misterios intr-un con de umbra intre cele doua ferestre ogivale ce despicau cerul inspre partea nordica a cladirii.
Dupa o tacere stranie a inceput cu o voce moale parca plina de indoiala sa depene monoton fara inflexiuni ca pe o mantra al fiecarui scop ii era indifferent.
,, - Stiti suntem aproape siguri ca foliile composite nu au nici o legatura cu cele cenusii, ca ele sunt cu mult mai noi, abia daca au 1000 de ani ien ca au fost puse acolo ca un semnal, de altfel, vibratia lor speciala a condos grupul de explorator ce urma unda cuantica pe care o capta cristalul albastru- tractorul maturator cel ce capteaza energii neconventionale atunci cand acestea sunt constante si de lunga durata. Din jungle Columbiei venea o astfel de vibratie constanta intense ce rezone in cristalul albastru cu niste semen luminiscente, caudate ca o scriere, ne-am directionat antenele si prin triangulatie am fixat punctual, din momentul intrarii cristalului tractor-maturator in perimetrul stabilit de triangulatie afara de echipa de cercetatori nimeni nu a mai putut intra in zona, terestru busolele erau deviate, persoanele ce se apropiau de zona au ocolito fara sa stie iar avioanele erau pur si simplu deviate sau translate instantaneu in afara zonei. Aceste precautii de o finite si o strictete, nemaiintalnite de noi ne-au Indus parerea ca in zona se afla ceva de o importanta vitala.
Si pentru ca iata se pare ca v-ati apropiat de cheia descifrarii va facem partasi si raspunzatori in fata vietatii de pe planeta noastra in legatura cu marea taina care poate ne va modifica radical conceptia despre viata, timp si spatiu’’ A tacut tot atat de brusc s-a ridicat ne-a salutat cu mana stanga la inima si dus a fost. Ecourile vorbelor sale imi rasunau imi creier imi reverberau parca din toate trairile si luptele abisale ce le-am purtat cu mine insumi ,, despre viata, timp si spatiu’’ ciudata triada!
Dar parca imi suna cunoscut, imi suna ca ceva ce l-am avut si l-am uitat sau s-a consumat!
,, Domnilor – si texanul ne fixase cu niste ochi reci ca de catel- va puteti da seama ca in functie de ceea ce veti descifra drumul dumneavoastra catre casa s-ar putea san nu mai fie posibil pentru siguranta vietii dumneavoastra, pentru timpul nostru pe care vedeti ca-l putem prelungi cat si pentru spatiucare se pare ca nu este numai tridimensional favorabil fizicului si lumii noastre se pare ca este cu totul si cu totul altceva.
,, V-ati bazat pe neconventionalitatea noastra si ati mizat ca din setea de a sti, de a combina realul nostru cu lumea ezoterica cu stiintele ocultate am fi gata sa acceptam orice ssacrificiu?!’’ ,,Da sin u, pentru ca tu Omule n-ai accepta decat ceea ce poti duce si celorlalti.’’ Din nou am ramas mut de uimire- cum de-mi cunoaste sic ea mai ascunsa fibra a firii?!
,,Si atunci cum veti proceda cu mine’’ ,, Simplu exista sansa procentuala de peste 70% sa poti duce lumii ceea ce ai aflat’’ ,, Si ceilalti 30% ce reprezinta?!’’ ,, Sansa noastra de ati anula neconventionalitatea si de a te arunca in derizoriu in bratele oprobiului public’’ M-a bufnit rasul si nu ma puteam abtine si pentru prima data l-am vazut pe Texan contrariat si confuz. ,, Nu-ti pasa, tie, celui ce vrei sa le dai totul?! Nu-ti pasa ca te vor crede nebun ca te vor vana ca pe un caine fara stapan?!’’ Il privesc cu atentie si incerc sa ma dumiresc daca nu glumeste.
,, Imi pare rau mestere dare u in lumea mea sunt de mult un nimeni si de n-ar fi venit chemarea voastra cred ca mi-as fi incheiat socotelile cu cel pe care il judec de cand mi-am dat seama ca exist’’ De data aceasta am crezut ca el a pufnit in ras dar dupa grimasa gurii am vazut ca e altceva ,, Cum mai Omule, mesterul tau invingatorul ce urca mai sus de ceruri, tu cel ce-ai venit pe lume in bazaitul mustelor si-n bubuitul bombelor, tu cel ce-ai invins moartea si stafiile albe ale chirurgilor il zaream ca prin ceata, toti ceilalti s-au repezit spre mine cu ochii mariti de groaza apoi peretele s-a rasturnat si aurmat linistea.
Intr-o lumina laptoasa, unsuroasa ce imi intra prin urechi aud fete si vad cuvinte simt sunete si pipai culori ,,lasati-l ii va face bine socul, nu-I grav- e regenerarea tonusului nervos necesar intrarii in legaturile atemporale ‘’ si-am simtit ca toate imi sunt favorabile ca totul este implinire ca toate curg cum se duc si nimic nu supara pe nimeni ca a fost somn si transa.
Tot ceea ce a urmat veti descoperi odata cu mine, atunci cand intors la constientul terestru de care acum am toate motivele sa ma indoiesc, mi s-a pus intrebarea, vrei sa auzi sau sa citesti. De auzit vei auzi pe tine daca vrei sa citesti ai putina rabdare sa ti le redactam in limba romana care se potriveste exact pe ceea ce ai descifrat. Iti recomand sa ai rabdare pentru ca banuiesc ca nu vei intelege limba in care ni le-ai transmis ‘’ Fara sa intrreb si fara sa-mi fi exprimat vreo curiozitate mi s-a povestit nsi in timpul povestirii simteam ca vreau sa aflu ceea ce-mi se povestea. ,,Da ai ajuns prin propria descarcare la starea de transa, te-ai transformat in antenna ideala pentru transmiterea revelatiei, te-am ajutat cand te-am introdus in camera de regenerare sit e-am supus campurilor Sfantului Andrei, abia atunci ai inceput sa citesti cursive, sa traduci mai bine zis pasele energoinformationale ale foliilor aurii.
Stai linistit nu esti in pericol, nu, nu-I momentul sa afli cine estisi cum arati.
Brusc ceva din mine s-a rasculat si am inceput sa-mi zvacneasca in timpane trenuletele copilariei, vum-vum, un val de caldurama furnica pe sira spinarii si vechile pete luminoase ce-mi brazdau globii oculari au pornit sa-mi sfasie retina- de undeva o voce damnata striga fugiti, fugiti sunt Pacific Carpar Lis.
,,Opreste-te – impune-ti vointa, ordona, rupe-te, fi tare, fi tare ca dupa marea victorie cand ai aflat ca din toate ale noastre nimic nu conteaza ca exista altceva mai presus’’
Cu furie inghetata de uimire si spaima incerc sa ma ridic sa tip. ,, Cum e posibil, cum puteti de unde stitiaceste trairi ce nu le-am marturisit’’
Ma apasa usor pe frunte cu un ncristal probabi, nu, este un terminal il aud innauntru si teama incepe sa mi se dilueze, si iar il aud fara sa-I aud cuvintele, fara sa I se miste buzele, il aud clar, cu vocea lui, i-o recunosc, e texanul – asa te-am ales pentru neconventionalitate, pentru tensiunea si intensitatea uriasa a interiorizarii tale, tu te-ai ales noi te-am gasit, da stim ca in ultima clipa, ai vrea sa-ti parcurgi fie si rapid cresterea si devenirea a ceea ce ai purtat ca soarta?!’’
Il privesc si nu-l vad ii raspund fara sa vorbesc iar el se face ecou in gandurile mele. ,, Da e periculos s-ar fi putut sa cedezi si sa devii leguma – acum ar fi posibil nu simti ca esti altcineva’’ ,,Ba nu ma simt ca atunci cand alergam mai iute decat manjii nazdravani ai bunicului cand intindeam bratele si din clipa in clipa simteam ca ma pot desprinde de pamant’’ ,,da si urmau acele vise minunate cand pluteai indelung intre spatii stiute si nestiute – nu erau vise erau levitari ce ti le inducea unda tractoare-maturatoare pentru a te consolida fizic’’ ,, adica voi erati ingerii ce-mi zambeau peste marginea cu miros de transpiratie a gipsului acru?!’’ ,,nu noi ci cristalul pe care l-ai personalizat sit e-a urmarit sa te canalizeze’’ ,,Cum eu nu sunt eu?!’’
,,Ba da, dar turbulent cum erai te-ai fi putut distruge ori ti-ai fi deteriorat calea’’ ,, Nu pricep’’ ,,Cristalul acumula fortele tale positive, le ordona, le amplifica si ti le intorcea in vaste campuri armonice, campuri ce anulau sau diminuau fortele negative, accidentele actiunile negative ale celorlalti. Acum stii de ce i-ai gasit pe ace ice ti-au devenit comuniune, ei traiau prin tine, tu le daruiai, ei te urmau, cristalul te apara iti conserva matricea pozitiva ca sa-l vezi!’’
Grupul meu se straduia din rasputeri sa traduca ceea ce eu rostisem incepusera sa obtina mici victorii, asemanari cu sanscrita sfanta cu cateva grupari de cuvinte si un sir de patruzeci de cuvinte semanticce din scrierea de la Tartaria sic ea sumeroakkadeiana, cu asta aminceput. Un specialist in semiotica si un lexicolog inrait au reusit sa desluseasca radacini de cuvinte din limb ace se vorbea in Hahnila ( Valahia ) in protoistoria acesteia. Aceste radacini denumesc printr-o grupare de doua trei sunete un obiect, o stare, o actiune din ele se dezvolta cuvinte ce definesc obiecte stari, actiuni asemenea sau apropiate, la radacina se adauga sufixe ori terminatii si se genereaza un cuvant nou. Automat imi vine in gand radacina ci – a curge- a se prelinge- din care romanii au facut ciur – scurgerea fainii, ciur gaurirea cu o insiruire de lovituri care curg ciuruit, ciuciur- un mic izvor ce cade de pe un jgheab ulcior- probabil de la ol-vas-ci = curge.
,,Da asa ne-am orientat am primit observatiile tale si am cautat stravechile radacini ale graiului iliro-traco-dac’’
Cum ei sunt aici, unde, nu-I vad, dar parca imi vorbesc, ii simt dupa vibratia rapida a evreului dupa cea unduioasa, calma a unuia din niponi, cea neguroasa, scortoasa dezordonata a rusului. Ce e cu mine ce s-a intamplat cum comunic eu?!
,,Asa cum ti-ai dorit dintotdeauna de la inima la inima, nut u singur ci cu ajutorul cristalului protector, nu uitan el nu lasa sa ajunga la tine energiile ce-ti pot face rau!’’ in schimb tu poti sa iesi spre ceilalti.
Nu te agita incearca sa cooperezi, tu esti tot tu, nu s-a intamplat nimic, vei fi fericitsi ai sansa sa te intorci spre ceilalti’’
,,Da 30%’’ ,,Deocamdata, inca n-am aflat continutul tablitelor aurii, de tine de starea ta actuala depinde daca vom putea traduce informatia – informatie ce nu mai depinde de tine- apoi vom sti si vei sti.’’
Pentru cateva clipe mi-am dat seama ca sunt undeva intr-un fel de cabina translucida unde nu are nici un sens pozitia sus-jos, dreapta-stanga si tot ce era important ma chema spre o uriasa aglomerare pe care o simteam – ma absorbea iar impotrivirea mea se topea treptat ,,Lasa-te e pentru tine, e pentru noi, e pentru ceea ce ai vrut mereu sa stii’’ da acestea erau ecourile vocii texanului, de aici nu pot sa mai spun nimic. Mi-au comunicat ceilalti ca probabil am fost proiectat intr-un pliu-spatio-temporal din care vocea de cyborg a aparatelor au relatat ceea ce si noi am descifrat mai tarziu din ciudatele noastre tablite de aur.
Dupa cum vedeti m-am intors nu va pot spune cat de surprins am fost cand m-au scos din cabina Sf. Andrei si cat de speriati sunt toti cei ce m-au cunoscut ma socot acum undeva in jurul varstei de 30 de ani- dar ei stiu bine ca zilele acestea voi trece pragul celor 69.
,,Am avut cam multe de reparat, mai ales in sistemul glandular, odata pus la punct totul a venit de la sine, stii cat a durat staza ta?!’’
,,Da asta vroiam sa va intrebau trecut trei-patru luni?!’’
,,Nu au trecut trei zile iar comunicarea de dincolo a durat 45 ‘ pentru tine a durat 45 de ani- nu ma intreba- asta poti sa discuti cu filosofia –matematicienii- v-am spus doar ca de fapt spatiul pare a fi cu totul altceva decat ce credem noi!’’
Imi vine peste mana cand intalnesc cunostinte si-I vad cazuti sub taisul timpului uneori parca mi-e rusine pentru vitalitatea mea pentru tineretea mea si a organelor mele- mai ales cand intalnesc femei ce au fost stralucitoare iar acum sunt niste sarmane babute ce isi duc traiul intr-o singura vadita directie.
Si iata ca am voie, pot sa spun lumii ce-am descifrat- nu mi-e teama, cuanta tractoare-maturatoare a cristalului meu ma va ghida, in rest sper ca mi-am castigat acest drept asa cum spunea texanul ,, cei ca noi, aparent nepieritori vor fi din ce in ce mai multi – tinerii vor avea pentru ce vibra, vor putea sa-si castige dreptul la o nemurire reala, ma rog macar pentru 8-9 sute de ani.

* * *
Si totusi cand analizez prin prizma luptelor ce le-am dus cu mine cu toti ceilalti nu pentru o victorie definitive capabila sa impuna niste principii ce mi-au fost cale si lege ci pur si simplu pentru a exista, o umbra de indoiala vine sa-mi patineze cu un praf amar de regrete si poate spaima zilelor acestea.
O lume,lumea mea, s-a consumat si in cele din urma a explodat, un imperiu de vise si vointe, o raza luminoasa ce m-a purtat s-a intunecat sin u-I mai gasesc calea. Sa fie numai un vis acest imperiu ce se constituie pe temeiurile atat de acide ale introspectiei sa fie doar ecoul autoflagelarii, singura cale ce m-a mant in foamea mea de a sti, a vrea, a putea?!
E doar o Atlantida iluzorie personal ace intra in contacte dure, grosiere cu o lume prea reala, prea banala si localizata tridimensional?! O Atlantida a insinguratilor, a damnatilor, a celor ce au puterea sa spuna nu si biologicului si socialului si legilor strambe care degeaba sunt dura-lex daca nimeni nule socoate lex. Ca un pacatos ce a cunoscut lumina credintei iata ca tanjesc dupa idei de aur- falsi, rai, surzi, razbunatori insetati de sange dar erau idolii mei, idolii cu care am urcat prin copilarie.
S-a schimbat ceva – dupa o astfel de constatare ma ridicam cu si mai mare putere sa-mi strig revolta sa-mi deschid ranile sis a vad de mai e ceva de scormonit, ceva de afirmat impotriva mea, a lor si a tot ce-mi zadarea curgerea viforoasa spre Vise.
Eu necredinciosul, eu vesnic nemultumitul, cel ce nu asteptam nimic si de las nimeni, eu cel ce-si canta singuratatea, hidosenia si neputintele curg calm si dintr-o stare de liniste viscerala ma raportez nu la un trecut imuabil, nu la un viitor imprevizibil ci la totul continuum din care simt, traiesc sip e care il transmit spre taluumul universal traiesc un alt timp- un timp ce curge invers! Deci cristalul crescut din mine ca mine- ma ghideaza si in aceasta noua Atlantida ce s-a ridicat spre a fi si a ma cunoaste!Atlantida semne peste timp

Toate cele ce urmeaza au fost descifrate in spatial pus la dispozitie de Institutul Intern de Cercetari Neconventionale si aveam aprobarea de a le face cunoscute tuturor celor ce vor sa creada.
<< Am ramas cel din urma, singurul din marea elita a dreptilor ce au voie sa inghete cuvantul, sa folosim si acest mijloc grosier, inapoiat pentru ca nimeni nu mai poate previziona curgerea noastra viitoare si am primit calea de a fixa pentru orice eventualitate datele noastre pentru cei ce vor mai fi, pentru viata, timp si spatiu.
Incepand de azi supusii zeului Uitarii se spala pe frunte cu spiralele amortitoare de croton si spera ca vor trece de genunea durerii si se vor regasi pe calea curgerii eterne in pace si comuniune cu vibratia universala.
Fixez cu spaima si sunt tot mai tulburat de curgerea fara numar a unor fapte extreme chiar in acest momentreceptez vibratiile ostasilor negrii ai luptelor de afar, care sustin ca au dreptul sa se considere a fi creatii ale Marelui Unu ca fac parte din Unitate.
In urma cu doua cicluri Fecioarele Regale din rangul de cristal s-au sacrificat cu zecile inchipuindu-se din propriu imbold reproducerii ( asta nu se mai intampla der la marele paradox pierdut in ceva milioane de etape cand zeita A-vena a coborat sa se reproduca printer noi ).
Uneltele vii ce s-au creat din ziditorii lumii noastre in Cuvele Serelor Imperiale au cutezat sa afirme ca si ei sunt purtatori de mesaj viu.
Stapanul Cer a iesit din casa obisnuintelor sale si se misca cu toate zidirile cailor stelare catre poarta de intuneric a soarelui, chiar si acesta in ultimele decade dar mai ales in acesta etapa piere de pe bolta cu mult mai repede decat acum tetradecade.
·         Insusi marele Alan cu fruntea-n nori de funigine furios, zguduie zidirile muntilor si a tulburat caile nevazute ale cristalelor purtatoare.
Turnurile cailor de veghe nu mai raspund deva, tetracicluri semnelor marilor mentati raspunzatori cu tinerea canalelor deschise.
Posedatii cristalelor cedeaza tot mai des des iar cresterea altora este imperios necesara.
E nevoie sa se adune deva-tetra mentati sis a se asocieze cristalului emitator si cu un effort urias calea energetica se deschide pentru translarea materiei pe caile gandului pe canale directionate in limitele universului stiut.
Multe decacicluri semnalele de armonie, musicale luminoase ori energetice au fost lansate din triada sfanta a turnului Portii Celeste dar n-au reusit sa calmeze oamenii si natura ori sa dirijeze vremuirea spre binele planetelor si creatorilor.
Roiuri immense de Cara-Cara pornesc in exod absorbite in vartejuri iscate de tunele necontrolate si a caror deschidere nu le stim universal.
Marele Unu a dat semne prin viziuni cutremuratoare pe fetele de obsidion ale lucrurilor ale locurilor din Sera Puterii Imperiale. Viziuni interzise a se cunoaste de neinitiati.
De aceia Marii Sacerdoti si initiatii Tainei s-au adunat langa spadele sacre ale celor transparenta cristalelor si intr-un efort de comuniune au lansat semnele sfinte catre celelalte lumi ale spatiului stiut.
Si in mai putin de o vesina cristalele au devenit violete s-au inrosit iar acum, spuneau posedatii de rand, ca au inceput sa se fisureze.
Avena si-a dus calea mult sub arcada maxima de inaltare iar Printesa Protectoare a iubirii si comuniunii a fost plecata cu Marele Sacerdot inchinat Unicului plantand in locuri de taina craniile purtatoare de semne, mult in afara Imperiului Unic, departe spre tara frigului etern.
Mentatii isi topesc forta in castile lor isolate in cautarea drumurilor de transcedere a spatiului catre zone necunoscute dar certe.
Pe platoul spatiodromului sub arcadele transparente catre grilele de transport urca siruri nesfarsite de afri si pui de om pentru a fi translati spre poarta luminii.
Nu pot sac red ca lumea noastra se va mai putea sustine fara tainicele meditatii ale afrilor venerabile monumente atemporale, iar Printul mostenitor Abun-Ra-Sin Calatorul indeamna tot mai des sa se miste masele, sa inceapa Marea Spirala a cunoasterii peste intinderile nestiute atat de apa cat si de pamant, despre carte povestesc cantecele vizionarilor spatiali inca din perioada de crestere a Cristalelor Sfinte.
In Casa Marelui Unu pe fata locurilor de aleesidian, Creatorii din Serele Imperiale au vazut din nesfarsirea spatiului orb ca se apropie de punctul inalt al Atlantisului o sfera materiala alungita ca un ochi de Ala si l-au denumit Aluna, este vizibila pe cerul umbrei sub drumul de intuneric al lui Avena pe o cale inverse zeitei purtatoare de viata si iubire.
Tot mai des se aud strigate pe platourile sfinte ies Oamenii ies din transa si cutremurati se intreaba in cor ,,O Mare Unu, ce semne, ce Taine, ce cai vrei sa stimsi nu le-am cucerit spre mare slava Ta?’’
Sunt nevoit ca tot mai des sa cad in pacatul uciderii sacrelor rostiri pentru ca prin inghetarea in formele stravechi evenimentele tulburatoare de armonie si comuniune s-au inmultit si este tot mai clar ca nu mai sunt numai rodul unor noduri dizarmonice de interferenta a undelor cristalului, ci cu totul altceva.
Tot mai mult lucruri vii, creatiile din Sera Imperiala cad in dezacord sin u mai raspund la comenzile undelor ordonatoare.
Vietatile marine au migrat in bancuri dense spre poarta luminii unele sis pre poarta intunericului altele, iar paznicii creati sa le dirijeze sunt dusi prea departe de unda ordonatoarte- ori nici ei nu se mai supun!
Nici cei din subterane nu mai reactioneaza prompt si tot mai des dau semne de autocontrol, executa lucrari distructive asupra lor sau a ceea ce produc, chemati la ordin pe calea scurta a vibratiilor mentale rapide au motivate ca n-au putut sa se raporteze la situatia creata ca li s-a Indus o alta comanda pe care n-au putut sa o descifreze iar unii chiar au sustinut ca nu au primit calea si au actionat din propriul imbold Indus in forma primara!
<<O, Mare Unu , acesta sa fie sfarsitul lor sau al nostrum?!>>
Spuneau odata niste afri venerabili ca suntem in mare pericol daca cei creati, lucrurile vorbitoare, paznicii marilor si ai vazduhului, zburatorii scormonitorii, fauritorii de metale si hrana, luptatorii- nu se vor mai raporta la calea imprimata atunci, nu numai omul, dar si ele lucrurile si chiar Mareata Atlantida vor pierii in haosul dizarmonic.
Si am ras la gandul absurd ca cei cu aripi si gheare, cu solzi si inotatoare cei cu forte uriase se vor strange blanzi ascultatori pe Marele Platou al Adoratiei si-l vor slavi pe Marele Unu cel ce ne-a creat pe noi, ei fiind creatiile Cuvelor Imperiale, lor sa li se inchine imnele de multumire sis a le zideasca platouri sfinte, ca Marele Unu comunica cu noi pe caile tainice ale viului asa cum undele ordonatoare comunica cu el.
Spunea in fata unei multimi dizarmonice un afru ca in lumea lui existenta harazita din vointa Nesfarsitului Unu a reusit sa comunice cu un luptator negru pe calea limitata a sunetului si l-a intrebat de este constient de geneza lumii.
Luptatorul si-a scuturat coama legata si-a retras coltii si din pieptul protejat de puternica-I carapace a venit un raspuns cutezator, ca lumea s-a nascut in cuvele Marelui Unu precum si lucrurile vorbitoare in Cuvele Imperiale.
Uimit si scos din starea de echilibru divin venerabilul l-a intrebat suspicios daca stie ori este constient care este grauntele devenirii si al iscarii inceputului viu.
Luptatorul i-a raspuns foarte sigur , linistit si impacat ca asta e treaba zeilor, treaba lui este sa existe sis a lupte, fiecare cu unda sa ordonatoare.
O slava tie mama Avena ca aceste lucruri ale noastre ( fara de care n-am putea fi ) nu s-au apropiat de Taina existentei si a continuitatii eterne, a curgerii prin pliurile timpului, Taina rezervata Omului de atotstiutorul Unu.
Pe cerul intunecat Aluna se distinge mai mare decat Avenaiar solul Atlantidei parca vibreaza ca o emotie intense plina de densitati abisala, parca o unda tractoare e gata sa disloce Atlantia.
S-a scurs un hemiciclu de cand n-am mai notat nimic. Mentatii si Marele Consiliu al Corifeilor mi-au dat liber sa notez tot ce observ si ce gandesc.
Aluna a devenit de doua ori mai mare deat Avena iar apele oceanului se razvratesc in fiecare perioada de intuneric pornind asaltul asupra plajelor.
Marele Atlant varsa nesfarsite coloane de abur fierbinte, solul Atlantiei este zguduit continuu de nesfarsite trepidatii iar previziunile sunt si mai sumbre, Atlantia se va rupe in doua.
Printul Abun-Ra-Sin Calatorul a pornit cu navele pe ocean spre poarta luminii altii au pornit spre poarta intunericului. Dupa multe devecene cicluri iata oamenii s-au deplasat fizic ei cu lucrurile lor, cu materialele lor. Nu, nu este o expeditie, este un exod nesfarsit – n-au plecat luptatorii nici scormonitorii, au plecat afri, mentatii, preotii cuvelor, membrii Consiliului Corifeilor, femeile purtatoare si ultimii pui de om ce n-au mai putut fi translate pe caile trasate de cristale.
Acum lucrurile vii sunt conduse pe calea scurta, tot mai multi oameni se exprima direct pentru a le tine in functie, le insotesc si le coordoneaza.
Lucratorii sunt cel mai greu de stapanit, sistemele lor de ghidaj sunt deranjate de efortul lucrului dar si de imprecizia canalului ocolit de comunicare- sunetul.
S-au inchis zidurile ce duceau in portul central, s-au ridicat alte scari spre Palatul Marelui Unu, mai largi mai sigure, mai multe, s-au inlocuit cele distruse de miscarile dizarmonice.
Putinii mentati ce mai oficiaza la Cuvele Serelor nu mai reusesc sa aduca lucruri vorbitoare speciale pentru cate situatii apar, nu mai arte cine sa se ocupe de puii de om ce vin parca tot mai rar, printesele curtii Imperiale se dedica cresterii si inducerii de vibratii- dar vor fie le corecte- tot mai multe din ce se comporta ca femei purtatoare.Ultimele femei au pornit ca un grup spre aria de stabilitate a afrilor, undeva departe spre poarta luminii pe malul unui fluviu imens cu o delta bogata, ei n-au mai putut sa-l urmeze pe Abun-Ra-Sin Cuceritorul ce si-a continuat drumul in marea spirala cu tinerii si luptatorii.
Se va adeveri profetia de intalnire a oamenilor a zeilor si a fiintelor marii asa cum a aflat strabunul sau Sin-Ra-Calatorul pe platourile uriase de langa spatiodromul din muntii de hotar ai Imperiului spre poarta de intuneric a soarelui?!
O, vremuri sacre, cand Soarele nu pleca nici o clipa de peste intinderea Imperiului Nesfarsit al Atlantiei, oare ai disparut pentru totdeauna?!
In vremea din urma nici inima Atlantiei sacrul Alan fauritor de cristale divine nu se mai mentine netulburat in canalele armoniei si comunicarii.
Aluna a devenit de trei ori mai mare decat discul zeitie generatoare Avena, perioadele de intuneric sunt mai luminoase, stelele mai palide ioar oceanul nesfarsit parca intra intr-o respiratie ritmica la devecene de timp. Oamenii dar mai ales lucrurile vii au o vibratie turbulent ace induce teama, neliniste si stari anxioase ce se intensifica in perioade de intuneric sis cad cand revine ziditorul luminii.
Miscarile ritmice ale oceanului devin tot mai inalte, multe campii de coasta dispar sub ape in fiecare perioada de intuneric iar vremea se manifesta tot mai haotic, imprevizibila, necontrolata si intr-o totala lipsa de concordanta cu necesitatile oamenilor si ale plantelor. Ploi diluviene au generat torenti si rauri care au spalat terasele si padurile de pe versantii muntilor si dealurilor.
Furnicare nesfarsite de lucratori ajutati de probabil ultimii luptatori construiesc neincetat nave immense, solide pentru un exod general.
Nimeni nu mai stie daca cei ce creau, daca uriasele ansambluri de cristale si posedatii lor mai sunt pe platoul sacru sub arcada portii triadelor.
Flama descarcarilor de translare aproape ca a fost uitata de toata lumea, pana in ultima perioada de intuneric cand peste sacrul Alan s-au ridicat arcade immense semne ale unor deschideri catre alte spatii, ori alte universuri. Multi oameni si chiar lucrurile vorbitoare s-au temut de o noua revolta a sfantului Alan si s-au repezit spre uriasele ambarcatiuni gata sa le puna in miscare cu primitivele lor forme de navigare.
Cine le-a proiectat, oare din ce minte grosiera s-a nascut gandul ca poti misca material cu alta materie in miscare, si puii de om stiu ca miscarea poate fi generate de enargie armonica dirijata spre tinta de sosire! Pentru cei ce mai pot primi informatie mental dar si pentru ceilalti s-a strigat si s-a scris pe stalpii de legatura ca trebuie san e schimbam ordinea ca pentru a ne salva, Marea Familie trebuie sa se rupa in devalioane de familii mici, chiar de vor pieri multe nuclee, vor ramane destule pentru a renaste. Femeile purtatoare devin dublul barbatului, se desfiinteaza toate ordinele sacre sau profane ale fecioarelor pastratoare de energii pure, al fecioarelor inchinate artelor divine, al fecioarelor dedicate zborului mental, toate sunt obligate sa preia rolul de femeie purtatoare sa se inchine mamei Avena garanta gestatiei si viului.
La rescrierea populatiei s-a vazut ca numarul fecioarelor depasea cu mult numarul barbatilor – Om, unii au propus pastrarea unor ordine , macar ( al fecioarelor ) cele dedicate zborului mental. < al fecioarelor >
Simt o vibratie dizarmonica uriasa care i-a facut pe Vizionari sa impuna sa recomande ca un singur barbat sa se cupleze cu mai multe fecioare transformandu-le in femei purtatoare.
0, tu, Nesfarsitule Unu, oare ce mesaje de spaima ai transmis vizionarilor, celor ce pastrau puritatea de casta a fecioarelor, care ordonau curgerea numerica a lumii prin femeile purtatoare, ce mai dezastre se vor abate daca ei cei ce stiu renunta la forta uniunii in vibratie si o sfarma in devamilioane de forte risipite in spatiu?
De la margini9le Imperiului vin semnale ca luptatorii negri se aduna in cete supuse celui mai tare si aun pornit spre Atlantis, slava armoniei ca nu le mai deschide canale de translare, ca vor trebui sa strabata intinsele spatii de la margini spre centrul imperiului.
N-am mai notat de mult, am translat cele de pana acumpe foile metalului nepieritor. O, cat de nestiutori am fost tot timpul!
Marele fluviu HugonA, artera de apa dulce ce urca din oceanul nesfarsit s-a unit cu rupture coastelor din partea opussa, o falie uriasa a rupt Atlantisi cele doua insule legate de un istm sustinut de sacrul Alan.
Iar in una din etapele fara lumina cand oceanul urca vuind prin uriasul canal, sacrul Alan a aruncat in spatiu uriasele cristale ce il coordonau apoi un scurt jet de fum, cenusa si lava fierbinte, brusc intregul lui edificiu a bufnit intr-o uriasa revolta aruncand blocuri enorme pana peste marginile celor doua insule abia aparute.
Au pierit devamilioane de familii, tetramilioane de lucruri vii, vizionarii au avut dreptate, familiile ce s-au salvat migreaza intr-un exod nesfarsit spre navele ce au mai scapat uriaselor revolte ale oceanului.
Barbatii Om si barbatii lucruri ( asa li se spune acum ) comunica prin grai prin gesture si si-au unit efortul sa salveze puii de om si femeile purtatoare ramase fara aparare.
Luptatorii ce se apropiau de capitala au fost nimiciti aproape in totalitate de furia sfantului Alan trupurile lor uriase, carapacele, cangile siuriasele ciocane de asalt albesc pe versantii dealurilor ce se pravalesc continuu in mare.
Nimeni nu se mai intreaba ce fel de oameni vor fi acesti pui den om ce s-au nascut din fecioare puternic ordonate de treaiectoria armoniei, cat de rezistenti vor fi, ce calitati mentale energo-creatoare vor avea, catre ce vor curge urmasilor lor, pentru ca nici o putere modelatoare nu le va mai controla matricea si sensul spre revelatia supremului.
Am aflat dar nu pot sa inteleg ca unele femei au devenit purtatoare cu lucrurile vorbitoare ( este posibil ?!) stim ca lucrurile vorbitoare sunt creatii ale Cuvelor ca veneau gata sa execute faptele pentru care au fost create, nu faceau altceva, lucrau se uzau sic and nu mai dadeau satisfactie erau inapoiate Cuvelor de unde primeau un altul. Cum sa se reproduca, femeia este purtatoarea semnalului primordial de viata, barbatul este declansatorul zidit de Marele Unu. Cum poate fi declansator un lucru vorbitor nascocit in Cuvele Serelor Imperiale?! Dar steam noi cum il creau vizionarii, Mentatii si Marele Consiliu al Afrilor? Da, iata tainele care au fost cu noi prin noi sin u ne-am aplecat peste ele. Functionarii puterii centrale numara minifamiliile ramase. Numara lucrurile vii si se categorisesc pe functii.
Din porturi improvizate peste tot unde se mai poate pornesc nave, din ce in ce mai mici, tot mai jmulte din trunchiuri de arbori si uriase carapace de luptatori.
Echipe de lucratori conduse de Om culeg uriasele carapace si le tarasc peste muntii de cenusa si oase inhamati in lungi siruri intr-un effort fizic animal pe care nimeni nu l-a mai cunoscut pana acum. Lucrurile mici se aseaza foarte repede nici nun e mai amintim de spatio-regeneratoarele in care se refaceau organelle si energiile epuizate sau afectate , acum pour si simplu aceste lucruri vorbitoare sunt parasite unde au cazut iar uneori se mai ard cand sunt prea aproape de zone locuite.
Despre cei plecati la inceput primeam informatii pe canalele de comunicare, acum pleaca si nimeni nu mai afla unde si daca au ajuns. Nu mai avem canale de comunicare.
Ne-am retras pe ultimile mari inaltimi ce mai plutesc peste ape , cerul s-a miscat din nou, Aluna se priveste hada in fiecare etapa de intuneric pe care il imprestie cu lumina sa moarta.
Avena s-a coborat mult peste arcul baltii iar etapelen de lumina si intuneric devin din ce in ce mai lungi.Vremea s-a deteriorate complet , ploua continuu,de tetradevaetape n-am vazut cerul oceanul cucereste uscatul cu o viteza din ce in ce mai mare. Cele doua mari insule s-au pulverizat intr-un arhipelag haotic sortit scufundarii.
Micile familii se autointretin, lucrurile vorbitoare au disparut ori poate s-au amestecat cu omul sin u-I mai pot deosebi- comunica prin sunete, fac pause in curgerea informatiei, au nevoie de timp pentru a primi si prelucra informatiile, atat lucrurile vorbitoare cat si oamenii.
Cred ca acesti fac parte din primul val al celor nascuti din fecioarele sacre, imi par greoi , dar mai plini de energie fizica , au capul mai mic dar musculatura si oasele sunt massive,incep sa se deosebeasca de noi , ultimii ramasi ai epocii Imperiale. Se tem de tacerea noastra si nnu capteaza influxul de informatii pe care il emitem spre ei.
Nu se mai amesteca cu noi , se tin la distanta organizati in mici comunitati care isi produc hrana si obiectele au evoluat mult in constructia de nave pe care le propulseaza cu forta curentilor de aer. In micul nostru grup mai avem o cuva de intretinere a vibratiei pure , doar cand se produce dizarmonie fluidelor vitale ale corpurilor atunci vin la noi si sunt foarte speriati si curiosi cum de ii facem normali armoniei.
Am inteles ca ei numesc dizarmonia- boala si curgerea armonica a fluidelor sanatate.
Zburatorul servitor, probabil ultimul ce reuseste sa mai detecteze sis a foloseasca unda tractoare ba cuibului ( probabil depozit, buncar s-a intors a depus ultimele suporturi cu legile drptilor si insemnarile mele.
L-am inchis in cuva de refacere, si a reactionat paselor mele – a reusit sa puna in ordinea comandata, atat pretioasele cristale de mare emanatie si fina armonie ca si foliile ce i le-am incredintat.
Ma priveste cu ochii lui ca de Cara-Cara si este gata sa ma slujeasca dar pentru prima data ma intreaba unde au disparut Oamenii si lucrurile vii , nici la cuib n-a mai vazut scormonitorii si roiurile de zburatori ce soseau din toate colturile Imperiului , apoi si-a ocupat locul destinat sub arcada izolatoare si isi intrerupe emanatiile.
Sa fi inteles ce se intampla si-a prelucrat informatia si n-a mai asteptat alte influxuri ca le stia netrebuincioase?!
Frumoase cicluri am ajuns sa traversam daca si slujitorii – ultimii din rangul supusilor vointei creatorilor ne inched canalele si se retrag in neant!!
M-au contactat trei fecioare ale Ordinului Printesei protectoare a iubirii, le-am recuperate cu ajutorul zburatorului de pe o mica insulitace se topea asaltata de mare. Acum si apa cea sfanta a inceput sa lipseasca, au disparut izvoarele, iar raurile sunt salcii si sarate.
Micile nave cu panze tesute grosolan din fibra lianelor iuta se desprind cu miile sdi iau calea necunoscutului la nevoia miscarilor de aer si ape.
Un alt zburator ce abia mai palpaie ne-a adus aici pe varful pe care ne-am retras un mentat venerabil si casca sa translatoare cu ajutorul fecioarelor pure si a cuvei l-am redat armoniei iar pe zburator l-am putut reface. Fecioarele mai aveau o trusa ordonatoare si-am putut intensifica cuantele regeneratoare si vibratiile ordonatoare armonice.
Mentatul si-a pus casca si a ordonat spatiile, de pe cateva insulite am recuperat o femeie purtatoare si doi barbate-Om, un scormonitor si inca cinci zburatori.
Prin transa colectiva i-am recuperate iar acum suntem un grup cu nevoi crescute. Apas lipseste.
Ploaia e sursa noastra principala , fructele inca se mai gasesc iar foarte multe plante , unele noi, s-au dovedit a fi comestibile.
Mentatul capteaza semnalul cuibului, constant, calm armonic – nimic nu-I tulbura armonia stiuta de devacene lina si calma.
Acolo e liniste nu se intampla nimic slava Armoniei!
Trei famili compuse din fecioare purtatoare iar unele chiar cu pui si dublurile lor , barbati solizi cu capul mic inalti cu osatura si musculatura puternica ( cei din valul prevazut de initiate ) au urcat pana la noi ne-au facut semne sip e calea scurta a a vorbelor ne-au spus ca au construit o nava si ca au loc si pentru noi.
Ne-am asociat armoniile si mentatul le-a transmis refuzul- noi suntem poate ultimii, e prea mare riscul, cine sa duca mai departew taina, tainelor si venerarea Marelui Unu?! I-am intrebat daca au ridicat un platou Marelui Unu inainteas plecarii, un barbat cu pielea maronie mi-a spus ca au adus un sacrificiu pe malul marii Marelui Duh al Apelo. Ce-I un sacrificiu?
,,Am aprins un rug de lemn mirositor si-am onorat focul cu sangele nostrum si al animalelor noastre apoi am dat rugul apei’’
,,Der ce faceti asta?’’ Asa ne-au spus ceilalti cand plecau.’’
,,Si lor cine le-a spus?’’
,,Altii…’’
Nu stiau de unde se nascuse acest sacrificiu . Am sa-I contactez mental , barbatii au devenit nelinistiti si s-au indepartat de mine fecioarele, devenite femei purtatoare priveau in jur sin u-si dadeau sema cum de pot sa ma auda fara sa-mi misc gura . Apoi ele s-au calmat si au inceput sa ma salute cu mana stanga pe inima iar dublurile lor inclinand capul si batand scurt din picior- a fost cea mai vizibila reasctie la unda armonica de calmare ce lansasem asupra lor.
L a aparitia zburatorilor barbatii au iesit in fata femeilor si si-au scos de la brau niste unelte de metal ce au sticlit in lumina Alunei. I-am calmat le-am spus ca zburatorii sun tai nostril ca ne servesc ne asculta ca traiesc in comunitatea vibratiilornoastre, ne-au privit ca pe niste ciudati si s-au retras coborand spre mare zburatorii i-au condos pana dincolo de linia orizontului sin e-au comunicatg imagini.
Undeva in jurul unei insule destul de inalte am vazut grupuri de lucratori si alte lucruri vii ce se agitau intr-un effort colectiv – era clar ca executa o actiune coordonata, armonica, mentatul nostrum a pornit purtat de un zburator sa afle ce se intampla.
Ne-am reunite in Camera Cristalelor Generatoare toti de aici intra in armonia comunitatii lucrurile vii sunt bine dirijate si-am scapat de grija hranei, chiar catina barbatiei- Om din primul val s-au dovedit apti sa-si modeleze vibratia pe unda Generatoare.
Distantele dintre insule sunt uriase, zburatorii le parcurg cu effort propriu in afara razei tractoare. Oare noi vom putea Genera o alta lume armonica? Mentatii s-au reunite cu un clarvazator si au reusit sa cheme imagini de la mare departare, grupul afrilor a pornit etapa refacerii platformelor de regenerare, fara uriasii constructori numai pe propria vointa. Au ridicat undeva intr-o zona arida doua platforme cea mica sic ea medie, un furnicar urias de lucratori roiesc in jurul blocurilor ce vin prin translare si se incarca in cea de a treia platforma.
In locul cristalelor antenna am vazut niste blocuri monolit ce isi ifig varful in cerul pustiu fara uriasele structuri de transl;are si deschidere.
Mentatul de legatura ne-a explicat ca afrii in cearca sa reface Calea Primordiala asa cum spun legile sacre ale primilor atlanti, cand Marele Unu le-a relevant taina armoniei prin uriasele constructii megalitice din porfir rosu de pe Atlant ziditorul. Priveam, si pentru prima dataam inteles efortul si consumul urias ce l-au facut ca Atlant sa fie Ziditor, creatorul ce a ridicat comuniunea peste tot Imperiul din vremurile imemoriale - dar tot nu inteleg cum vor folosi afri platformele si antenele monolit fara vibratia primara a cristalelor regeneratoare capabile sa se auto induca , sa se dezvolte si sa tina ritmul asemenea cu cel universal.
Clarvazatorul ne-a arata ca uriasele constructii megalitice de pe Allan au fost pornite de energia venita din spatial Marelui Unu si vibratia joasa cu unde alternante a planetei – probabil afri au gasit un punct capabil sa emita si vor sa porneasca procesul invers.
Sunt total necordonat, nici nu-mi pasa de emisia haotica exterioara am sesizat ca zburatorii ma ocolesc chiar si cei ce s-au readaptat imi simt dizarmonia.
Azi am vazut Cristalele Generatoare mai bine zis ce a amai ramas din ele, triada lucreaza pe frecverntele slabe, produc hrana, lichidul incantatiei , coordoneaza si armonizeaza lucratorii si zburatorii , ne orienteaza pe noi si undele noastre vitale , dar numai atat.
Masa lor altadata albastu-lila stralucea in nuante de violet-rosu , din cristalul de start lipseste aproape jumatate iar din cele doua uriase modelatoare lipseste mai mult de o treime , cioburile au fost culese de cei cativa posedati si cu ajurul mentatilor le reprogrameaza pentru cuvele de intretinere, pentru revibratoare de semnal iar undeva unde intra numai clarvazatorul si un Mare Initiatse pare ca se produc si alte metamorfoze.
Ni s-a explicat ca nu putem rezista la ceea ce se creaza in acel tunnel al tainelor , ca suntem in pericol sa pierdem contactul cu nunda de comuniune sis a ne manifestam ca un neadaptat.
Nu Cristalele Generatoare ne vor reface lumea se pare ca noi trebuie sa o mentinem si treptat sa o refacem readaptand-o noului haosul undelor. Fiecare sa fie un cristal sa reverbereze cu ceilalti si prin forta undei sa-I recastigam sa-I remodelam pe haotici. Deja stim ca unii pot fi foarte usor apelati , unii ce au o vibratie interna constanta si tensionata, sunt rari , dar mai sunt, in ei probabil se trezeste transmis pe codul tainei, efectul de ecou al vibratiei genezei si modelarii- daca-I gasim se moduleaza foarte repede, intra in armonia radiatiei Cristalelor Generatoare iar comuniunea devine posibila la toate nivelele. Primul lor contact este mai ales de teama, unii devin haotici si nu pot intra in programul real, crezand ca sunt intr-un univers haotic – parallel pe care il numesc vis, iar cand incep sa simta efectele regenerative –vizibile isi spun ca traiesc un miracol si mult, mult mai tarziu ei devin venerabili ca afrii si nemuritori ca ei.
In zonele dominate de marile constructii ale afrilor dupa o perioada in care se instalase armonia , mentatii spun ca au capatat o pulsatie ritmica ce se inalta spre nevazutele cai ale spatiului , uriasele constructii functionau, ele urmau sa genereze scanteia de inceput a altor Cristale Generatoare – de aici se pare ca va porni sa se repete istoria noastra, dar peste intinsa vale a marelui fluviu au coborat ( multimi uriase de creature ) venite de peste mari si mari intinderi muntoase ale zonelor reci ( multimi uriase de creature ).
Aceste finite asemanatoare unor lucruri vii, unii purtau o coada inutila, sunt sunt ordonate-n miscarea lor de un conducator ce se autonumeste Ratla, si-I domina printr-un mod necunoscut noua, ii supune unei puteri nevazute dar benefica si de netegaduit Marele Sfant Soare – el insusi poarta pe casca lui ndiscul solar, casca ce ii confera recunoasterea absoluta in fata multimilor, casca cu un rol semantic si atat.
Au reusit sa se impuna sis a-si asume forta de dominator iar straniile multimi dizarmonice l-au numit Marele-Amon-Ra, reformatorul zeilor si al fortei.
Marile Platouri si antenele isi continua ritmul nimic nu le-a modificat pulsatia, mentatii si vizionarii, preotii tainei sacre isi oficiaza netulburati opera de trezire a comuniunii pe calea inverse sugerata de uriaseleconstructii.
Amon-Ra isi ridica sacre edificiipe care multimile le venereaza fara a intra in nici o comuniune, nici cu zeii nici intre ei.
Nici noi nici afri din valea marelui fluviu nu mai au semne de la printul mostenitor Abun-Ra-Sin Calatorul disparut in marile intinderi de la marginea portii luminii – daca i-a nintalnit pe locuitorii marilor atunci vor incepe uriase exoduri inapoi cu consecinte inprevizibile in miscarile plapande ale armoniei.
Mentatii nostrii de o buna bucata de timp sunt in camera meditatiei de transa, se pare ca se intampla ceva , sau se va intampla ceva. Aproape toti zburatorii au fost opriti in cuvele de regenerare si incarcare se pare ca si ceilalti s-au domolit din roirea lor din marea sala sau de pe pantele abrupte ale insulei. Incerc tot mai des sa vad cum reactioneaza noile plante influenta undelor de armonizare , cele pe care le cunosc isi revin si sunt foarte zgomotoase, cele noi isi opresc ritmurile si asa destul de lente si se dezvolta foarte greu de parca o forta le-ar trage spre sol. Am fost surprins sa vad reactii asemanatoare la cei proveniti din om si lucrurile vii produse in Cuvele Creatorilor.
Am inceput exodul spre marele necunoscut .
Zburatorii grupati poarta nacelele pline cu tot ce putem salva. Am vazut cand din tunelul secret s-au scos legaturi grele bine isolate in folii textile si bare metalice, cu acest transport a plecat numai clarvazatorul.
Zburatorii s-au intors condusi de un posedat al cristalelor de translare – paznicul cuibului –era mult prea valoros ce am trimis si ce vom mai trimite ca sa se assume riscul unor zburatori netractati.
In zboruri repetate cu lungi etape de refacere si incarcare ne-am mutat.
Lucratorii, oamenii si lucrurile vii construiesc o asezare in inima unei paduri uriase asa a numito clarvazatorul.
In tunele vor intra si ultimele insemnari ce imi mai sunt premise de acum inainte noi, lumea noastra, cuibul si asezarea noastra vor fi inchinate mereu cetosului zeu al Uitarii.

Pentru eterna zidire a Marelui Unu am notat eu cel din marea elita a dreptilor Ned-at-A.

REVIN CEI PLECATI IN VESNICIE

Mentatii au reusit sa deschida tunele atemporale au curbat pliul si-am sarit vidul dintre bratele galaxiei. Putem face calea de intoarcerenpe urmele inaintasilor
Inteleptii Lumii Primare venerabilii Afri si atunci au gasit calea corecta de deschidere a tunelului spatio-temporal sin au dat rasei create de Marele Unu un univers armonic cu care am putut intra intr-o comuniune de vibratii inca de la desfacerea portantei ce a pornit din Triada Sfanta a portilor de pe sacrul Alan, inima Atlantidei de origine.
Noi si lucrurile noastre ne-am adaptat fara efort, fara modificari de unde si frcvente pe aceste planete blande inundate de energii pozitivefavorabile armoniei si comuniunilor armonice line, crescatoare.
Mentatii si posedatii sacrii ai Cristalelor si-au unit vibratiile au intrat in frcventa ui universal si cu impulsul Atottiitorului Unu au regenerat triade de Cristale Sacre pentru fiecare din cele tetraplanete ce roiesc in jurul stelelor pitice gemerne sursa noastra vitala.
Am imblanzit planetele si vietuitoarele ce se sfasiau intre ele pentru suprematie ori pentru hrana.
Le-am indus capacitatilor adormite unda de regenerare a simtului vibrator pentru a iesi in afara si sa se uneasca cu fortele vii ale lumii .
Le-am penetrat structurile viului si le-am rescris sensurile de adaptare – tot ce-i viu a inceput sa capteze undele armonice, sa se incadreze in fluxul universal de energie din care se hranesc si cresc
Unele organe le-au devenit inutile si au inceput sa se atrofieze, s-au transformat ori au disparut: ghiare, coarne, surse de venin, carapace, solzi si se dezvolta liber organul coordonator, circulatia fluidelor adaptate la o energie armonioasa unitara pulsatila in concordanta cu legile universului ambient a devenit tonusul armonic.
Marea Familie si-a pornit scurgerea spre descoperirea tainelor menite noua de Marele Unu pe care l-am venerat prin toate ale noastre cinstind mostenirea celor ce au urcat prin pliurile spatio-temporale catre noi cei din universul Alb Pozitiv Luminos.
Suntem socati sa descoperim toate cate au putut ajunge prin caile scurte pana in timpul pe care il parasimdrept unealta si forta in acapararea unor universuri paralele ce se deschid prin multiplele dimensiuni ale ceea ce vechii Afrinumeau spatiu.
Totul armonic si continuum ce constituie tinta noastra si se pare a fi mult mai posibil cu cati mai multi dintre noi se adauga Marii Familii in unirea undelor ntractoare cu care putem accede peste haurile stelare spre universuri accesibile ori care promit conditii de pornire a unor noi cuiburi.

Mama Sfanta generatoarea portilor de reunire a facut posibil sa cream o Familie fluenta – cu trasaturi bine cunoscute si bine incadrate scopului pe care l-am mostenit, intoarcerea noastra la cuibul primordial la matca ce ne-a trimis in univers pentru a fi, a cunoaste si prinzand cheile existentei sa putem misca si ordona echilibrele corpurilor astrale.
Noi cei plecati din materie am crescut prin armonizare cu vibratia Marelui Unu, ne-am desprins de materie si am inceput sa fim in esenta lumilor vesnice – vibratia cosmica pozitiv ordonata.
Cand mentatii si iluminatii au descoperit fortele ce misca materia si spatiul, sperantele noastre de revenire au crescut iar timpul a inceput sa ni se supuna sa-l abatem sa-l parcurgem pe axa sa unica.
Tot mai multi din membrii Marii Familii au inceput sa-si poata adjudeca si trecutul si viitorul- trecerea prin prezent fiind efectul perfectiunii si echilibrului intre aceste doua porti pe care ni le putem deschide.
Marii Initiati ai Cristalelor Sfinte, cei ce isi pot manevra continuitatea ne-au avertizat de riscurile decorporalizarii, de greutatea materiei noastre in raport cu curgerea fluidelor energertice si curbele spatiale spre inainte si inapoi de la noi spre stramosi ori de la noi spre urmasidar am invins si materia ni se supune.
Primii decorporalizati ce s-au aventurat in afara realului senzitiv au calatorit pe curbe atemporale spre planeta genezei noastre si din imaginile aduse cu ei ne-am vazut in adancurile universului stramosii primitivi ce inaltau altare ,, Triade Sfinte'' unor cristale modeste ce n-ar fi putut misca o masa mai mare dar sa ordoneze planete in curburile spatiului pe orbite solare propice vietii, cat despre forta tractoare ordonatoare universala nici nu se putea imagina ca le-ar fi posibila.
Decorporalizatii au emis unde blande armonice in unda ordonatoare a familiilor lor, dar n-au fost descifrate ori si mai rau au fost luate drept armonii venite din spatiul Marelui Unu si au fost directionate spre cresterea cristalelor verzi ale venerarii Informatiei Supreme.
Au urmat meno-teco etape de incercari riscante de a transcede materia pe curbele spatiului prin pliurile laturile temporale.
Dupa multe sacrificii a unor cvasi-posedati ai cristalelor de lansare s-a trecut la probe de accedere intre doua universuri cunoscute a unor unelte vii – creatii alambicate a unor organisme primitive ajustate armonic si crescute de la forma primara purificata pana la deplina rezonanta cu totuumul organic obtinut.
Aceste corpuri vii foarte stranii aminteau de vechile noastre lucruri vorbitoare cu care incepusem adaptarea la minisistemul nostru solar.
Dupa lungi etape de selectii sexuale si asexuale, dupa rearmonizari si readaptari a unor aparate biologice de recunoastere instantanee a informatiei si a undelor armonice au obtinut un tot armonios un corp vertical cu piele mata capabil de simtul reproducerii apt sa se ordoneze prin autovibrare- constienta, si bineinteles cu instinctele si armele de atac si pradaextrem de diminuate.
Erau frumosi acesti ,,ominizi'' cum i-a numit un hatru de Mentat Absolut dupa ce le-a controlat la scara biologicului local capacitatile de adaptare si reorganizare a sensurilor evolutive.
Inca de la inceput Inteleptii cei Asprii au observat slabiciunea Sortii lor de a discerne undele armonice si prea marea dependenta de obtinere a hranei din materie printr-un sistem greoi si neperformant.
Erau frumosi dar riscant de slabi si nepotriviti cu vibratiile pozitive ale universului nostru.
Cvasi-posedatii au argumentat ca nu are nici o importanta ca ei ne-au fost creati sa cunoasca continuul-spatio-timp, ci ei vor fi doar materialul pe care se va incerca accelerarea dincolo de limita armoniei pozitive spre a penetra pe alte curbe ale spatio-timpului.
Posedatii si Inteleptii Fortei s-au plasat la deschiderea arcadei in universul stiut si la inchiderea arcadei pe alte sisteme ce le captam pe undele armonice pozitive.
Nu exista nici o dizarmonie, nu au aparut strangulatii nici mentre sau noduri pozitiveori negative, fluidele informationale curgeau instantaneu, diferite unde personalizate au traversat dus-intors si si-au mentinut personalizarea- cele cateva drente de animale s-au translat corect numai grupurile binare de ominizi bisexuali au plecat prin deschiderea arcadei din universul stiut dar la inchidere n-au mai ajuns toti.
Chiar si de aici pe planeta de destinatie in grupe de bisexuali au inceput sa se departeze de ordonatoare si le-am pierdut vibratia in vastitatea unor planete verzi-albastre ori purpurii ce freamata de vibratiile amestecate ale viului.
S-a incercat recuperarea lor nu s-a mai putut descifra armonica caracteristica in haosul devamilitere de emanatii biologice de pe astfel de planete extrem de zgomotoase pentru universul pur si pozitiv, de cel negativ nu avem voie sa ne intrebam nici sa-l accesam pentru ca ne-am pierde totuumul continuu care suntem.
Am confirmat alte incercari cu unde mai ample, intre doua universuri paralele intre Universul Alb Pozitiv si Universul Albastru luminos urmate de rezultate catastrofale, unii ominizi s-au dizolvat in portanta din ei nu a mai sdosit decat informatia pusa de Mentati si Intelepti iar unii ce isi construisera in jurul corpului un fel de aparatori din fasii de roca cu metal, niste omonizi de pe Iovo mica noastra planeta salbatica unde ominizii traiesc liberi fara raza tractoare, din ei au sosit la destinatie aparatorile si ceva din materia ominidului.
Ominizii acestia fusaesera culesi din raza tractoare cand se aflau in toiul unei actiuni de capturare a hranei vii, materiala, carne- corpul lor nu poate asimila total energia universului, au nevoie de materie vie.
Aceasta intamplare ne-a permis noua alesilor ce se intorc la Planeta Primordiala sa sarim pe o ramura a spatiului curb aparati de carapacea dura a planetoidului cu care transcedem pe o bucla temporala ca sa sosim in momentul de cumpana al stramosilor. Planetoidul este nava noastra protectoare.
Calea de intoarcere ne-a aruncat pe curba brtatului galaxiei si cu accelerarea trepaventei am sarit vidul si-am patruns in spatiul cu trei dimensiuni a sistemului solar stramosesc venind spre trecutul nostru din viitorul nostru.
Puternicele fixatii mostenite au renascut la armoniile cunoscute ale A-Venei si soarelui- pitica alba, da, inteleptii ne-au dat Calea corecta simtim unda armonica ce i-a creat pe inaintasii lumii noastre.
Planetoidul pe care l-am captat dintre hoinarii universului a fost escavat si in tesatura sa de canale cu caverne noi alesii ne-am instalat pentru Marea Spirala a regasirii si intregirii ne-am prin din urma Planeta Mama si cuibul genezei.
Ne-am fixat pe o orbita propice lansarii de unde armonice dar mai repede a reactionat planeta care a inceput sa pulseze sa-si ordoneze ritmul in raza maturatoare ce o emitem constant pentru a-i ordona pulsatia, chiar si unele animale si plante raspund armoniei si au inceput sa-si echilibreze ciclurile intre mentrele armonice pozitive primite.
Totusi s-a produs ceva straniu, ceva ce n-am mai intalnit la alte planete – poate si din cauza uriasei mase lichide ce o acopera, uscatul a inceput sa se modifice vizibil, s-au scufundat zone intregi iar celelalte se misca pe fortele centrifuge generale de rotatia planetei.
Am incercat sa incetinim aceste forte si sa le ordonam, se pare insa ca planeta a avut dintotdeauna o dinamica tectonica pe care si-a reluato si ca raspuns la forta ce o emitem dar si pentru faptul ca este o plasneta tanara plina de viata.
Ce casa minunata ne-a harazit Atottiitorul Unu, o casa cu forta -vitala plina de energie pulsabila.!
Noi, cei multi ce am parcurs calea existentei in afara corpului ne rematerializam in spatiul stramosilor si cu efortul conjugat emitem unde ordonatoare ce reusesc sa sustina spatiul tridimensional al Atlantisului – totusi dizarmonia face ravagii si zone uriase pier sub ape.
Mentinem zonele cu aglomerari de entitati vibratoare si incercam sa intram pe frcventele Cristalelor Generatoare – mereu si mereu acestea sunt aservite unor forte volitive si ordonate spre adancurile spatiului.
Ne retragem intr-o trecena sa cream o portanta, pe care nu stim daca in mod constient, entitatile pornesc sa migreze spre alte zone ale spatiului, mai stabile, favorabile cu nivelurile lor energetice .
O Mare Unu aceste entitati sunt cei din care a inceput curgerea noastra?!
N-am putut tracta lucrurile lor vii – ele nu s-au trezit la viata pentru a implini Caleasi sfarsesc prin diluare in materia din care au venit, fara a se supune portantei.
Doar unele entitati ne sunt accesibile dar si acestea pe canale foarte joase si nu intotdeauna constiente de ceea ce sunt, si ce pot, nici cine le cheama.
Comunicarea noastra le induce teama dar si un fel de asteptare a unor fapte pe care nu si le pot concretiza, nu le pot fixa tiparul vibrational pe care le-am putea amplifica si reintoarce sub forma a ceea ce ei accepta ca realitate.
O, cat de limitat, de greu si sarac este acest univers tridimensional, de ce oare ne-ai ales Cuibul Primordial in acest pliu spatio-temporal?!
Ne vei armoniza candva prin acest avatar cu armoniile Constiintei Universale?!
Stiau Inteleptii Fortei cat de mult ne-am desprins de tiparul primar al existentei noastre- entitatile stramosilor se manifesta in comuniune dar liberul arbitru le este canalizat, ordonat sa curga intr-un singur sens prin femei purtatoare si numai intr-o anumita limita!
Ridicarea puilor este permanent ordonata si impinsa spre armonia comuniunii, saraca, joasa ca frecventa dar certa, nimic si nimeni nu poate accelera si accesa alte vibratii, alte energii ce ar putea crea entitati superioare, forte noi, ordonatoare de cicluri cu care sa penetrezi in alte universuri energo-informationale.
L a aceste entitati totul este uniform-armonic amplificat de niste Cristale Sacre batrane si limitate ca raza, puternic ordonata de fortele planetei, forte ce si-au indus tiparul undelor lente cu amplitudine mare si prea constanta.
Sa fie si asta o cauza a pornirii in deriva a continentelor, prea marea incarcare si solicitare a fortei de cele eevamilioane de entitati puse in comuniunea cristalelor de catre Marea Familie?!
De pe planetoidul nostru urmarim miscarile dramatice ale entitatilor
si reusim sa-i canalizam pe cei ce raspund pe canalele joase – dar captam teramilioane de entitati energetice ce isi leapada scutul material si se desprind pe unda generala – purtatoare a universului- Intelepti Sacri le capteaza le ordoneaza si le induce vibratiile constiintei apoi le ordoneaza si le da Cristalelor Eterne, de ce fac asta, de ce nu le lasa sa se desprinda de unda tractoare a planetei si sa-si caute armonicele in spatiul liber al Marelui Unu- insa nu ni s-a putut induce o stare de comuniune nici despre ele nici despre formele lor, dar in mod cert Inteleptilor li s-a indus pe caile ce numai ei le pot accesa ce stari vor fi menite acestora in pliul spatio-temporal in care au fost captate si date Cristalelor.
Mentatii Viului recepteaza o emanatie ritmica joasa, puternica, grava ce urca de pe planeta cu o pulsatie ce imita emisia planetei dar care intarzie cu o sena pulsul acesteia. E un semnal iritant, constant ce induce dizarmonie si se face remarcat prin uniformitate si amplitudine mica. Zburatorii Luminii ne-au transmis imagini, semnalul este emis prin descarcari ce preiau forte ale planetei prin trei platforme primordiale si mai multe antene obeliscdin cristal amorf de roca, instalate intr-o zona uscata pe continentul unde au emigrat entitatile strabune, afrii. Le-am raspuns cu o unda tractoare ce poate sa se disipeze in masa de roca si-am constatat ca folosesc armonia, ca reusesc sa-si revitalizeze corpurile, ca au inceput regenerarea unor cristale de start. Oare vom reusi sa-i resuscitam, sa-i castigam comuniunii universale?!
Vor putea ei sa iasa din comuniunea familiei sa se ridice peste unda ordonatoare a multimilor?!
Aceste entitati, o Mare Unu, acesti stramosi ai nostrii poarta in timpurile lor samanta viului din spatiul galactic, samanta ordonata si purificata in nesfarsite spirale vibratoare ce se aglomereaza si formeaza esenta viului si a individului, ordonata dupa legile armoniei universale sau a celor autoinduse prin crestere si supunere la unda directionata si la tipul de Familie unitara pe care l-au cultivat si sustinut?!
Daca sunt asa de ce noi ne deosebim atat de profund, cum de putem exista in afara materiei?!
Acestea sa fie taine ce ne-au fost rezervate noua sa le descoperim ori curgerea lor fireasca ar fi urcat spre stadiul nostru de acum?!
De ce isi parasesc baza materiala si nu se mai pot intoarce, dar oare totuumul lor energetic este personalizat ori odata cu desprinderea de materie devine hrana pentru energia pozitiva a universului?!
Iata ce vom incerca sa asimilam si sa rearmonizam in rezonanta cu cea a Marelui Unu a fixat in ei, pentru a fi apoi noi. Aceasta a fost vrerea Ta ca noi sa nu-i putem scoate din dizarmonia care le-a cuprins cuibul natal!? Ce cai mai trebuie sa cucerim pentru a primi lumina Tainei Tainelor?!
Timpul lucreaza dupa legile acestui spatiu – nimic nu mai pare a fi stabil, entitatile, animalele, lucrurile vii se uzeaza extrem de repede si isi elibereaza trupurile Cristalele Eterne de peplanetoidul nostru pe care ei l-au numit A-Luna cresc cu repeziciune acumuland entintatile energetice intr-un flux aproape continuu.
Unele entitati dupa despartirea de trup devin fluctuante instabile intre cuantele tractoare ale Cristalelor Eterne iar puternic personalizate in conglomeratul de vibratii pe care l-au acumulat, calatoresc pe calea inversa si-si fac reaparitia haotica printre cei de care au fost legati prin armonii puternice centripede ori centrifuge ori si pe alte cai nestiute de noi.
Nimeni nu-i mai accepta, nu-i mai sesizeaza si nici ei nu se pot recorporaliza- se creeaza confuzi se nasc legende si religi ce incearca sa-si asume intr-un fel ceea ce se prezinta fals pe calea simturilor.
Legaturile noastre cu planetele din Universul Alba Pozitiv sunt extrem de greu de intretinut si mult intarziate. Lansam unda pe curba atemporala pe care au plecat stramosii si-i asteptam raspunsul sa ne prinda din urma pe calea inversa.
Unele raspunsuri la intrebari noi au sosit inaintea altora la intrebari mai vechi- ventrele intamplatoare si turbulenta laturilor din pliuri spatio-temporale necunoscute le bruiaza calea spre inainte si revenirea din viitor in trecut.
La indemnul Entitatilor Absolute, Inteleptii si Mentatii Transparentei au trecut la recorpolarizarea de entitatii prin metodele antice ale Cuvelor Regeneratoare. Sau ales acele entitatii puternic armonice ale unor atlanti de inalta valoare si care probabil au trait foarte mult si au fost decoporalizatii fortat, accidental, brutal.
La trezirea treptata a constientei cand s-au intalnit cu hologramele Inteleptilor si Mentatiilor Transparentei intreaga lor armonie s-a tulburat si au aruncat o unda adoratoare spre holograme.
,,O, Mare Unu slava Tainei si Puteri Tale Infinite!"
Au fost blocati si reordonatii si-au reconfigurat captarile pe baza tridimensionala a simturilor si uimirea lor depasea Universul- caci se considerau a fi singuri in caverna uriasa luminata unduios de palpairile a terra milioane de entitatii prinse in Cristalele Eterne.
Dintre noi s-au gasit entuziasti ce s-au supus sacrificiului Cuvelor Imperiale spre recorporalizare in noua masa a universului tridimensional stramosesc iar uimirea noastra a depasit haurile intunecate , ca cei zamisliti pe parametrii acestui univers pierd constiinta apartenentei la armonia universala, aceasta vibratie fundamentala a noastra este inlocuita, subminata, schimbata de un amalgam de vibratii ale organismului central coordonator, creerul, care lucreaza pe cele mai slabe unde universale teta si alfa.
Toata forta si discernerea noastra asupra vibratiilor pozitive este mimata de o adaptare silita a corpului material la o existenta in echilibru si la adorarea unei forte inpenetrabile pentru comuniunile sale informationale.
S-a incercat si recorporalizarea in ominizi acele fiinte ce au scapat de sub controlul translarii intre universuri si dintre care unii s-au adaptat, inmultit si supravietuit conditiilor acestei planete albastre.
Mai seamana cu ominizi creati de Intelepti Universali, dar prin adaptare si-au schimbat anatomia, obiceiurile, culoarea pielii- sunt maro inchis, rosii, albi si galbeni,- poarta zone paroase fie ca semne distincte fie ca adaptari la mediu.
Stramosii nostrii atlanti nu i-au contactat si n-au actionat asupra lor in nici un fel, ei sunt tot ominizi creati pe baza viului animal dar cu o constienta vizibila si cu instincte de reproducere continua si o agresivitate crescuta.
S-au inmultit si au migrat din doua cuiburi primordiale prin doua femei purtatoare s-au replicat si au aglomerat in semintele vitale ale viului toate adaptarile si transformarile necesare, au curs prin timpii lor cu o mare viteza de succesiune prin parasirea trupului material , si probabil de aici, de la aceste reluari continui ale ccomplexelor spirale purtatoare de sens modificat s-a produs rezistenta si dominatia suprema asupra spatiilor neatlante. Practic planeta formata de undele peronalizate
dar amorfe si joase a acestor ominizi puternic dependenti de hrana materiala si de factorii activi ai sistemului tridimensional: parcurgerea spatiului, a timpului si a cresterii.
Supusi si obsedati de poarta prin care se descopera bizar, ominizii au inceput sa emita unde de venerare pentru cei disparuti si sa se ocupe de ramasitele lor materiale cu o deosebita veneratie si atentie.
Mai au ei in strafundul viului vibratia sensul curgerii continui prin pliurile spatio-temporale si in afara materiei?! Vom vedea, iar acum cred ca a fost cea dintai poarta ce am deschiso spre ei, cei creati si pierduti departe de uniunea suprema puternic formatoare si aruncati ori pierduti pe diferite planete.
Si iata-i asociati in familii primitive in comuniuni consangvine, purtatori ai unor
amprente energetice comune inalta altare si nesfarsite unde adoratoare spre universul de care se tem.
Sunt foarte energici si isi consuma rapid rezervele vitale- corpul se uzeaza si-l parasesc taman cand se afla in pragul trezirii constiintei de apartenenta la alta lume spre care ar trebui sa tinda.
Mentatii Transparentei au substituit undelor haotice ale unor ominizi entitati pure ale unor atlanti iar rezultatul a fost cumplit pentru ominizi cand intre ei au aparut acesti recorporalizati care nu-i intelegeau care incercau prin forta sa-i dirijeze sa-i insumeze unei vointe ce o simteau ca vine din univers.
S-au ivit, titani, giganti, vizionari, profeti, imparati conducatori si cei mai valorosi cei ce constientizau fortele mentatilor coordonatori – dintre ei s-au ridicat vibratii dominante pozitive capabile sa-i conduca, sa le lamureasca spaimele si sa le induca starea de contemplare, ceva asemanator cu primii vizionari atlanti. Dar Atlantii au evoluat, ei se supuneau undei ordonatoare si puteau accede la energii din univers prin intermediul cristalului ordonator, vizionarii ominizi de cele mai multe ori erau alungati, scosi in afara comuniunilor ori pur si simplu decorporalizati brutal.
Ceva din materia ominizilor nu rezoneaza cu entitatile atlante dar si entitatea lor energetica e altfel, nu o putem aduce in starea de pulsatie constienta pura si pozitiva decat dupa eforturi sustinute si cu interventii ce fac entitatea de nerecunoscut. Dar aceasta nu mai este entitatea ominidului primar , decorporalizati putem sa-i accesam si sa ii depozitam in Cristalele Eterne. Mentatii Transparentei au primit din nou semnale ce le-au deschis calea. Vor incerca sa reproduca entitati atlante evoluate prin imitarea inmultirilor bisexuale. Sa rezoneze cu stari ce au devenit tipar pentru aparitia viului la ominizi si alte fiinte vii de pe aceasta planeta.
Unda emanata de planeta albastra s-a ordonat iar uriaselor antene obelisc bat ritmic semnele unor cresteri in adancuri scoartei. Scormonitorii atlanti si-au facut datoria, tunele de mare adancime leaga punctele de emanare ale pentacicloidului planetar. Motorul din adancul planetei a pornit sa se infiripe, energiile pozitive ale universului au acces spre a da viata cristalelor de start in ultimile etape nu mai detectam mentati atlanti, nu mai detectam entitatii atlante nici pe planeta nici in uriasul flux a decorporalizatilor ce vin spre Cristalele Eterne.
Ominizii si urmasi atlantilor migreaza dupa legi necunoscute noua si tot mai vizibile sunt actiunile lor impotriva viului si a armoniei aniversale.
Emigratiile lor masele de omizi, in miscare vizica se ciocnesc iar fluxul decorporalizatiilor atinge cicluri maxime metatii si inteleptii nu mai reusesc sa descifreze din ce dizarmoni provin aceste ciocniri si nu mai indraznesc sa lanseze puternicile unde ordonatoare ca in urma cu nanocene cand au provocat un diluviu urias soldat cu decorporalizari catastrofale pentru lumea viie a planetei. Reintrarea in pulsatia lenta a undelor teta a reorganiat vremuirea si cu o mentalitate asemanatoare cu cea a atlantilor dupa scufundarea continentului sacru, ominizii si-au reluat curgerea in parametri tridimensionali ai universului lor.
Da este necesara aceasta noua incercare sa reproducem entitatii universale evaluate prin imitarea inmultiri bisexuale specifica ominizilor.
In scurta lor existenta corporalizata ominizi cunosc trei etape de asumare a energiilor viului, una libera pura de acumulare si dezvoltare, una turbulenta de consumare lumi si de reproducere in care apar caracterizari noi dar si decorporalizari violente, si a treia mai scurta a descompuneri materiei corporale si trecerea prin poarta desprinderii- a iesirii din tridimensional.
Si-au constituit cuiburi pentru comuniuni, isi produc hrana pe mari suprafete si isi impun vointa unor animale pentru a le folosi forta fizica si carnea!
Se supun unor simulacre de familii ordonate in care mici grupuri isi asuma forta o impun si o dirijeaza dar inca nu intelegem de ce se misca, se ciocnesc si isi distrug cuiburile unii altora generand decorporalizari.
Cvasi mentatii s-au materializat si pentru etape scurte au coborat si au fost ca ei- cei mai multi au fost marginalizati din aceste cvasi familii – cvasicicluri si apoi redati armoniei universale in mod violent.
Cei ce si-au asumat forta se impun multimilor si le consuma forta vitala nu pentru armonia pozitiva a cvasifamiliei ci pentru a aglomera in jurul lor, doar pentru ei hrana, lucruri ciudate din metal fara importanta vitala dar pe care ei le venereaza. Acestia isi asuma rolul de ordonatori asupra multimilor pe care le dirijeaza sa construiasca, sa produca hrana, metale, instrumente ale decorporalizarii, nave de translare pe apa si pe uscat si chiar le mana sa se ciocneasca cu alte multimi.
Ne-au indus imagini ale ciclurilor ominide s-au inmultit peste toate zonele propice activitatilor lor, temple stranii de adorare a unor forte imaginare, impodobite cu trupuri imitate in roca a unor corporalizari ominide – socant de asemanatoare cu ominizii creati de Mentatii Transparentei- ori a unor zburatori atlanti si a altor vietati ale planetei decoreaza in mod constient cuiburile.
Mentatii lor – cei ce si-au asumat forta – nu se deosebesc prin nimic de ei, sunt la fel, au aceeasi vibratie biologica, parcurg aceeasi cale de crestere si disparitie dupa inmultire- de ce se comporta dizarmonic de ce acumuleaza mai mult decat le cere vibrarea in materia lor, de ce strang obiecte inutile – si storc forta multimilor pentru a le obtine – acestea sunt taine pe care incearca sa le descifreze Mentatii Transparentei si au cerut cvasimentatilor sa le transleze ominizi in cuve de regenerare pentru a le sonda viul.
Am, inceput sa ne armonizam acestui univers repede-vibrator cu etapele lui mai scurte de o cena si intelegem de ce ominizi se succed cu mare ritmicitate.
Da, timpul este pentru ei o dimensiune extrem de importanta si intr-un singur sens curgator, chiar si planeta rezoneaza cu undele lui si se modifica in curgerea sa unidirectionala.
Unele zone devin aride, unii munti cresc, altii se macina, fluviile isi modifica curgerea, miscarea maselor de aer si ape influenteaza clima si viata in totalitatea ei, dar si acestea au traiectorii haotice si chiar distructive.
Trebuie sa ne asumam acest univers, dar pentru a-i cuprinde pe ei trebuie sa le stim structura sa le captam vibratia sa le parcurgem dimensiunile si habitatul- ca cel de afara nu poate privi in intimitatea celui opac in acest univers tridimensional.
Dar oare ei nu se deschid nu-si comunica vibratiile n-au nevoie de comuniune?! Sunt entitati unicate de sine statatoare?! Atunci cum de pot exista cum se cum se recombina si se reproduc, cum recunosc impreuna in simulacrul de familie?!
Mentatii totali au descifrat ceva in aura energetica ce le inconjoara corpul material, vibratia si lungimea de unda intra in rezonanta la doi indivizi aproape instantaneu iar dupa aceea urmeaza duplicarea sexuala.
Comunica ei pe aceste canale la nivel energetic- ce isi comunica, cum se recunosc partile materiale ale celor doi si cum se recombina in duplicare?!
Iata ce trebuie sa afle Inteleptii Transparentei.
Dar faptul ca au cerut ominizi in cuvele de regenerare nu este deja inceputul sondarii acestor noi aspecte?!
E posibil ca noi cei din Universul Alb-Luminos sa putem accesa esentele acestui univers tridimensional, dar daca Informatia Suprema, Supremul Unu il mentine si il dezvolta pentru ceea ce noua nu ne este permis?!
Sa fie el un inceput al energiilor negative, sa fie suportul contrariu pe care se sustin universurile pozitive?! Atunci interventia noastra este extrem de riscantapentru totuumul pe care il continem si prin noi pentru universul unde ne-am desprins de materie.
Doar Inteleptii si Asprii de aici si cei de dincolo, vor putea sa discearna ori sa acceseze o Cale spre eliberarea undei din Informatia Suprema pentru a ordona fortele si armoniile noastre in aceasta deschidere spre tridimensional. Doar ei pot accesa nivele superioare ale translarii lumilor dintr-o etapa ta, ei vor putea cunoaste sansa acestor ominizi desprinsi din armonmia pozitiva si iscati parca din adancul neexistentei tocmai pentru a o contrazice.
Faptul ca n-am putut comunica pe unda ordonatoare a Atlantisului si nu l-am putut scoate din dizarmonie, faptul ca chiar ei insisi atlantii, s-au decorporalizat si n-au finalizat pentacicloidul planetar sunt semne ca acesti ominizi au fost alesi sa-si duca ciclurile in universul tridimensional al acestei planete. Vom tulbura opera Armoniei Supreme daca vom putea patrunde taina viului a duplicarii si comunicarii acestor ominizi, a curgerii lor viitoare?!
Inteleptii cei Asprii au deschis calea Mentatilor Totali iar cvasi Mentatii materializati au impanzit cuiburile ominizilor pentru a implini calea translarii unor corpuri fie si parasite de aura energetica, dar si asa ei n-au reusit sa comunice cu ominizii pentru ca nu puteau capta tehnica lor de comunicare, o tehnica ajutata de un organ de emisie si receptie, bazata pe undele grele, materiale ale sunetului.
Primitiv mijloc de comunicare?! Cu desfasurare temporala, conditionat de masa si energia ominidului ce il emite.
Dar cum transmit si cum descifreaza mesajul semantic, au un alt organ pentru accesarea fondului?!
Dupa divizari si vizionari asupra masei materiale a unor ominizi decorporalizati se pare ca Taina trecerii viului prin pliurile timpului este fixata in niste unde materiale ce se armonizeaza in rasuciri tridimensionale si sunt continute in fiecare particica a materiei corpului. In momentul duplicarii, cele doua snururi ale undelor materiale se contopesc si intre ele se produc recombinari remodelari dar si armonizari pe parametrii comuni. Totul de la sine ori poate supus unor unde emanate de universul tridimensional, ca de interventia Marelui Ununu poate fi nici o indoiala, ei au pornit din cuvele Mentatilor Transparenti si sunt ceea ce sunt prin jocul adaptarii si a vointei Lui.
Dar faptul ca exista ca percep viul, ca emana energie, haotica ce-i drept, ca au stari de venerare pe care nu le pot coordona – si numai pentru ca nu acceseaza unda ordonatoare a comuniunii sa-i faca diferiti de noi si de creatia Informatiei Etern, sa fie ei nepurtatori ai Caii?!
Dar cine poate accesa toate Tainele Marelui Unu, oare acesti ominizi nu sunt o alta lumea Informatiei Supreme ce ni se transmite pentru a o prelua in vibratia noastra, sau si ei sunt un nou inceput al ridicarii spre alt univers in armonia Constiintei Universale?!
Doi ominizi bisexuati intra intr-o comuniune energetica-haotica, aurele lor se atrag se cauta si vibreaza la unison – apoi se produce duplicarea iar un individ devine cuva de generare a unei entitati, iata inca o cale de raspandire a Informatiei Supreme.
Doua energii slabe, aurale se pot combina tot pe calea armoniei si provoaca geneza viului.
Ominizii planetari au instincte de atac si apara extrem de virulente – nici vorba nu mai e de ceea pusesera Mentatii Transparrentei in unda lor ordonatoare, li s-a dezvoltat forta de duplicare si comuniunea cu puii pe etape foarte mari fata de efemera lor existenta.
Mentatii Luminii au reusit sa transleze si corpurin fizice ominide dupa ce le-am creat un spatiu holic cu conditii pentru viata lor tridimensionala – aici pot sa faca schimbul de materii si energii cu mediul, nici nu-si constientizeaza schimbarea.
In uriasa caverna de pe A-Luna pot fi contactati de undele tractoare in toata complexitatea si amalgamul vibratiilor ce le emana entitatile lor energetice si materiale.
Nimic armonic, fiecare este puternic amprentat de miscarea materiei sale, din zona superioara emit unde teta si alfa iar intregul corp este inconjurat de aure succesive ce se difuzeaza in spatiul inconjurator tangent.
Folosesc unde sonore modelate de un aparat si receptionate in zona superioara unde un organ central le analizeza, au si receptori de unde luminoase si receptori de detectare a gazelor si un aparat de orientare a corpului in spatiul tridimensional cu care isi controleaza pozitia.
Intregul vibreaza de un tonus dictat de ritmul pulsatil al fluidelor organice si continuu asimilieza si dezasimileaza materie din spatiul inconjurator.
Nu pot accesa nici o energie pe calea intrarii in rezonanta, sunt puternic ordonati de etapele de lumina si intuneric, au devenit haotici cand le-am modificat aceste etape dar s-au calmat cand le-am ordonat din nou.
In mod cert noi cei de afara nu putem accesa intimitatea lor opaca adaptata acestui univers tridimensional si Inteleptii Luminii au propus recorporalizarea unei entitati atlante superioara direct in sistemul de duplicare al ominizilor sa-l recunoasca ca pe al lor si sa-i descoperim prin ale noastre.
S-au ales acei ominizi ce pot purta duplicati care prin aspectul fizic erau cei mai apropiati de tiparul ominizilor primari translati din Universul Alb Pozitiv.
Li s-a indus calea prin care se declanseaza viul si au fost lasati sa-si urmeze traectoria in timpul lor efemer. Nici una din entitatile aparute n-au putut fi contactate nici pe caile subtile, nici pe sensurile grave ale armoniilor cunoscute.
Toti erau ominizi, toti au evoluat dar nu s-au duplicat si i-am cules in Cristalele Eterne. In entitatea lor nimic nu se diferentiase fata de celalalte entitati ominide – doar tensiunea si dizarmonia emanatiilor negative pareau mai aproape de un prag acceptabil.
Maturam planeta cu unde protectoare pozitive si in scurte etape ominizii se linistesc intra in comuniuni tainice pentru noi, iar cuiburile lor devin infloritoare.
De undeva dintr-o mare intindere de fiinte vegetale am captat o unda continuua ce se adreseaza structurilor mostenite- o unda ce genereaza constienta dar nu se personifica , ramane grava si plina de un ecou ce ne avertizeaza si se impune.
Ea rezoneaza cu totuumul nostru si devine un continuum pe care ni-l asumam in complexul vibratiilor mostenite, o recunoastem dar nu-i gasim semnificatia.
Cvasimentatii corporaslizati se adapteaza mediului holic din camera ominizilor si isi adapteaza lungimile de unda pe vibratiile campurilor lor.
Treptat reusesc sa le imite aparatul de comunicare si sa le descifreze substratul undelor sonore.
Am aflat diviziunea lor, barbatii: cei mai voinici mai plini de energii fizice, femeile: cei ce devin cuve pentru duplicare si copiii- pui, noile entitati ce apar.
Puii sunt purtati de mamele-cuve si hraniti de ele din trupul lor pana acestia pot sa-si asume schimbul cu mediul tridimensional si sa acceada la unul din nivele, barbat ori viitoare mama- purtatoar.
Sistemul acesta seamana cu antichitatea atlanta dar nu duce spre Marea Familie a Cuibului iar puii nu sunt ordonati- nu li se imprima nici-o unda ordonatoare de evolutie spre aflarea Caii.
Ar fi riscant in mediul universului lor puternic conditionat de timp si factorii pe care ii genereaza, dimensiunile spatiale, de aceea ei toti se adapteaza si isi cauta elemente de sprijin in mediu si materia lui.
Mentati ai Luminii cerceteaza zone intinse din ultima arie de raspandire a atlantilor si ne transmit viziuni asupra cuiburilor si activitatilor ominide.
N-au incetat migratiile si ciocnirile – mase mari sunt unor energii dizarmonice ce se aglomereaza in jurul unui barbat ce isi asuma lungimea de unda tractoare pe care o impune indivizilor ii canalizeaza spre aceleasi aglomerari de obiecte, de constructii a unor platouri de adorare, canale de translare a apei si navelor ori ii directioneaza spre a se ciocni unii cu altii. Se isca mari fluxuri de decorporalizari si din analiza acestor entitati aflam ca tot mai des s-a incercat translarea dincolo de decorporalizare, accederea spre alt univers nesupus timpului.
S-a intensificatemanatia undelor de adorare entitati inchipuite pentru care s-au construit noi de divinatie si in preajma lor emanatiile energetice si undele ominide se amplifica si tind catre o armonizare, nu pot intra in rezonanta de transa pentru ca sunt prea grei material, prea legati de undele planetei si prea putini acced spre niveluri medii de armonice si energie pura.
Mentatii Luminii isi poarta corpurile holice si incearca sa descopere femeia-purtatoare cea mai pura, capabila sa intre in rezonanta cu o entitate atlanta evoluata sa-i poata transmite unda declansatoare a iscarii viului intre un ominid si o armonie superioara constanta-generata tot in acest univers supus timpului.
Cvasimentatii Corporalizati s-au integrat sistemului de pe planeta si ne comunica pe cai intuitive si subliminale date despre codul de comunicare,despre organizarea familiei, a cuiburilor si a sistemului ordonator de forte ce ii supune.
Se formeaza mini-familii ( asa ca la prabusirea Atlantidei ) in care apar puiii, femeile-purtatoare raman sa poarte puii unui singur barbat si fiecare ominid este apelat printr-o emisie sonora , un cod propriu.
Aceasta iul individualizeaza, ilm reprezinta in raport cu ceilalti si cu forta ordonatoare careia se supune prin activitati impuse si contributii cu fragmente metalice carora li se da o atentie semantica prin raritatea si greutatea lor.
Iata coduri personale Istar, Rama, Aman, Tutancasmon, Moise, Iosif, Ana, Maria, Ali, Ratla, Bala, Balus, Baraba, Baal, Harun, Asimbun, Mohamed, Siva, Ming, Li Tian, Hu-He Sogun, Iona, Ianis, Leda, Leci, Cezar, - coduri la care multimile acced, pe unele le venereaza de altele se tem dar cele mai multe sunt semnal de intrare in comntact pe calea undelor sonore, de apelare si raspuns.
In interiorul minifamiliei se creeaza relatii pe comuniunea viului si a unor reguli pe care ominizii si le asuma pe care le numesc lege, rit, datina, respect, datorie si prin repetarea etapelor, istorie.
Mentatii Luminii trebuie sa patrunda sensul ce sta in spatele acestor coduri ordonatoare a familiei a cuibului si ni le transmita in vibratia undei Caii sa putem sa ni le asumam pentru a le multiplica.
Cvasimentatii corporalizati isi poarta materia in sensul curgerii timpului in acest univers- ei comunica etapele viului- geneza in femeia purtator, accederea in universul tridimensional – nasterea, perioada de adaptare si asumare a universului- copilaria, perioada asumarii sarcinilor cuibului, a familiei si duplicarii – maturitatii si trupul uzat, epuizat de sarcini si consum energetic- batranetea, decorporalizarea- moartea de aici ei nu mai au nici un semnal nici-o informatie, totul dispare prin iesirea lor din tridimensional.
Efemera traiectorie-, geneza-nastere-crestere-moarte asta le rezerva universul lor – nici o acumulare armonica nici o transcedere spre energiile pozitive ale spatiului Sacru nici un contact cu unda permanenta a Informatiei si Constiintei Eterne!
Cum sa accesezi un cristal care nici nu a pornit sa-si genereze liniile energetice, nicidecum finalitati si cai de pulsare ritmica?!
De aici dintre ei vom gasi matricea ordonatoare ca sa le armonizeze energiile adoratoare, matrice din care sa se declanseze Neiscatul si sa ordoneze aceste Neinceputuri pentru a declansa sansa pe care acced fiintele la cunosterea Caii.
Intelepti Supremi au declansat aceasta curba a pliului local temporal iar Mentatii Transparentei ne conduc vibratiile pentru a cauta aceasta matrice ordonatoare.
Cvasi mentatii supusi undelor temporale au dezlegat taina fortei ce genereaza duplicarea – ei o numesc iubire si se produce intre barbat si femeie dar inainte de aceasta femeia emite vibratii tractoare si emanatii materiale subtile catre barbat- metoda este cvasigenerala pentru tot ce e viuin acest univers si are acelasi final.
Sub influenta iubirii cele doua entitati rezoneaza devin o unda comuna, se combina vibrator energetic ca un tipar dupa care se vor combina snururile purtatoare de enrgo-informatii ce inunda fiecare particica a corpului material in momentul genezei.
Acesta este drumul prin care entitateas atlanta evoluata trebuie sa acceada in uiniversul ominid- geneza, nastere, copilarie, maturitate, duplicare, batranete si moarte- atunci la decorporalizare vom afla toate caile ce le vor urma ominizii in asumarea acestui univers viu, puternic vibrat nearmonic supus limitelor tridimensionale.
Dar se va isca geneza daca femeia-purtatoare nu emite undele armonice ale iubirii si emanatiile materiale caracteristice?!
Cvasimentatii corporalizati induc femeilor-purtatoare un univers holic ce declanseaza stari asemanatoare iubirii- in aceasta etapa entitatea energo-informationala atalanta este lansata pe unda dominanta a fondului universal si ne induce in organul de replicare.
Femeile devin cuve purtatoare si nasc pui dar nu-i putem accesa pe casile vibratiei cristalului coordonator, nici pe caile subliminale cum se accesau stramosii atlanti. Iscarea genezei este posibila dar intrarea in comuniune nu ne este deschisa.
Puii au parcurs etapele comune sunt diferiti ca forta fizica si aura luminoasa ba si mai mult si-au dublat ciclul existentei spre adorarea si si satisfactia unei familii mult mai numeroasa.
Dupa moarte, decorporalizare, entitatea lor energo-informationala a fost recunoscuta de entitatile pure atlante in comuniunea Cristalelor Eterne cu toate ca purta si amprenta entitatii ominide.
Inteleptii Supremi si Mentatii Luminii au translat pe curba spatio-temporala cateva entitati generate prin duplicare ominida pentru echilibrare in Universul Alb – pentru desprinderea amprentei personalizate si implantatrea ori rearmonizarea startului ordonator ce degaja energia pozitivaa universului si Calea.
Tot mai multi dintre atlantii nascuti din femei ominide devin coduri sonore adorate, respectate, venerate dar si respinse, neagreate ori puternic purtatoare de dizarmonie cu instincte negative accentuate.
Doua realitati centrale in acelasi univers venite prin aceeasi geneza- cine le opune, ce le face atat de centrale- baza ominida, femeia purtatoare ori startul energo-informational atlant.
Entitatea atlanta a evoluat armonic in comuniune cu energiile pozitive uniforme ale Cristalelor Generatoare si a Cristalului personalizat, ea este armonica nu se abate de la legiele armoniei – daca ar fi facuto s-ar fi autoanulat – neputand sa se sustina in universul dizarmonic asa cum s-a intamplat dupa Marele Exod.
Daca numai organul-cuva , femeia si corpul ei cu legile si formele de transmitere pe undele materiale ce depoziteaza caracteristicile viului pot genera paradoxul ca dintr-o energie pozitiva ordonata creatoare sa apara doua tipuri de entitati una care o reproduce si alta care o anuleaza prin contrariile ei.
Pe planeta cvasimentatii urmaresc siruri de existente ce se succed din aceeasi femeie -purtatoare si-i acceseaza la nivel energetic pe urmasii-urmasilor si constata cresteri ale nivelului energo-informational si amplificarea vibratiei.
Unii ominizi apelati cu codul-profet-reuisesc sa emita puternic si sa-i subordoneze pe alti ominizi in incercari instinctive de a realiza armonia entitatilor – de a pune in acord vibratia lor cu o unda universala ce se poate induce in formele vii – o au in germenii viului?!
Ne-am insusit mult din semantica emisiilor sonore si ni le asumam: un ciclu al lor, este o viata de la nastere la moarte, o rotatie a planetei genereaza zi si noapte, o miscare completa in jurul stelei este un an ( o minicena la noi ) pierderea energiei si armoniei este boala, raporturi constante cu mediul estew viata. Dominatorii sunt regi, soldati, satrapi, stapani, magi, vrajitori- ciocnirile intre ominizi sunt razboaie, lupte expeditii – ominizii in unele zone traiesc in comuniuni familiale- triburi, clanuri si in grupari de familii mici in cuiburi- orase, sate- locul unde sta si evolueaza familia este casa- obiectele de metal cu importanta simbolica si prin raritate – bani, monede din metale aur, argint, arama- compozit bronz.

Din Universul Alb Pozitiv ni s-au translat entitatile care au fost acordate Armoniei si Caii.
Inteleptii Luminii si Asprii s-au izolat de armonia tuturor entitatilor si-au primit unda in centrul planetoidului – Mentatii Luminii, Mentatii Holici si Cvasimentatii sunt intorsi de unda tractoare si sunt rearmonizati si purificati in fondul lor energetic. Inteleptii au primit calea si aceasta noua Geneza a viitorilor duplicati a fost permisa ca fiind in limita Armoniei Universale sio este cuprinsa in Informatia Suprema in Marele Unu Atoatetiitor.
Cvasimentatii holici si cei ai luminii au primit calea sa caute femei purtatoare ce rezoneaza identic cu armonia Fecioarelor Ordinului de Cristal si li s-a imprimat unda specifica a unor entitati ale acestor fecioare pastrate de Cristalele Eterne.
Da, femeia purtatoare este aceea care trebuie sa intre in rezonanta cu entitatile acordate Armoniei si Caii in pliurile energo-informationale ale Universului Alb Pozitiv – ea este cuva de generare si nastere a entitatilor ordonatoare dominante care ii va canaliza pe ominizi prin vibrarea adoratiei spre Armonia Universala si aproprierea de asumare a Caii.
Mentati ai Luminii si-au armonizat energia cu unda continua ce se pliaza cu straturile vibrationale mostenite ce emeana din unul din varfurile pentavoidului planetar, acoperit de o intindere uriasa de plante, fiinte vii nepurtatoare de Armonie, si a accesat un cuib o forma stranie extrem de sofisticata ce se lasa cu greu accesata chiar si de catre emanatiile Inteleptilor Aspri cei maiu activi in stratrurile grele ale armoniilor profunde, inaccesibile noua.
Nu ni s-a deschis calea comunicarii dupa intrarea in rezonanta cu acest Cuib ciudat, ba si mai mult cvasimentatii holici si cei ai luminii au fost reacordati pe frcvente cu unde rapide si mult mai dense.
Activitatea lor pe planeta a fost redusa la penta mini cene, la cinci ani in semantica ominida, interval in care sa se produca generarea ( iscarea viului ) si corporalizarea, nasterea noilor entitati.
Intr-un an ( o mini cena ) au fost apelate si au raspuns armonic trei entitati feminine Elisaveta, Ana si Maria acesta este codul lor sonor, sunt apte de a fi cuve -mame.
Toate au rezonat in armonia Fecioarelor Ordinului de Cristal si s-au dovedit a fi posibile cuve purtatoare si generatoare de viata – dar nu le putem scoate din mediul tridimensional si sustine in spatiul holic al planetoidului s-a constatat ca vibratia sa scazuta dauneaza genezei ominide nu o mai ajuta asa cum se intampla pe planeta.
Mini Familia ominida se infiripa dupa rituri si reguli, are uneori etape de penta mini cene ( cinci ani ) pe care trebuie sa le parcurga prin incercari ritmice de armonizare a familiilor din care vin cei doi barbatul si femeia ce nu a fost purtatoare, femeie fecioara.
Iata o noua dizarmonie pe care Inteleptii cei Aspri trebuie s-o anuleze sau macar sa o atenueze.
Toate cele trei femei au emanatie adoratoare de o inalta vibratie si puritate catre o divinitate o forta, o existenta absoluta cu codul sonor Dumnezeu, vibratia lor este limpede constanta clara dar nu stiu de Armonia Universala nu au Calea spre a cunoaste pe Marele Unu- Informatia Suprema.
Mentatii induc imagini holice celor apelaticu codul sonor prooroc iar acestia comunica maselor ca se va produce o aparitie a unui mare ordonator ce va atrage si va deschide o cale spre adevar spre comuniune si cunoastere.
Tot mai puternic este proorocul Ioan care cheama ominizii la schimbare si la nesupunere fata de dominatorul, regele ce ii subordoneaza.
Iona este puiul Anei si la maturitate a simtit Forta, a simtit Armonia Universala si canalizat de un mentat al luminii s-a retras in afara familiei si a cuibului, si-a crescut forta vibratoare iar in urma a mai multor viziuni holice ce i-au fost induse de cvasimentati corporalizati i s-a deschis Calea spre Armonia Vesnica si Informatia Suprema.
Ioan rataceste in spatiul copilariei si nasterii sale si anunta ominizii sa se pregateasca pentru venirea celui ce le va arata Calea, Adevarul si Viata spre care trebuie sa acceada , sa se schimbe pentru aceasta.
Mariei femeia -fecioara i s-a aratat un mental al luminii si a fost chemata sa accepte si sa constientizeze ca ea este cuva din care se va naste Isusfiul Dumnezeului ei cel chemat de multimile neputincioase sda le fie indrumator si ordonator al undelor de adorare prin care ei acced la revelatie si comiuniune cvu Armonia Atotiitorului Unu, ca fiul ei este cel pe care din instinct multimile il apeleaza cu codul Mesia.
Un alt prooroc Ilie unul din cei multi atlanti recorporalizat ce isi pastra in straturile subliminale constienta apartenentei la armonia si Calea Marelui Unu le vestea sosirea lui Mesia si nimeni din ominizi nu i-a vazut decorporalizarea, moartea, pentru faptul ca din entitatea corporalizata in Ilie Inteleptii cei Asprii au constientizat unda caii spre nasterea lui Isus Mesia.
Chiar Elisaveta mama lui Ioan este din cuibul si familia Mariei fiind consangvini acelorasi inaintasi si armonia a avut un nod pozitiv ce a retinut vibratia pura in interiorul acestei insiruiri ominide pe care am abordato.
Fecioara Maria a emis unde dizarmonice iar mentatul luminii i-a indus starea de adorare a Marelui Unu, voia Dumnezeului ei si Maria a aderat la sugestia Caii pe care a numito drept vointa Domnului – si din nou a devenit nelinistita in vibratia fluidelor sale.
Mentatul i-a indus imagini ale Universului Alb Pozitiv si i-a dat calea comunicarii cu Iosif viitorul dublu si protector dupa riturile si legile cuibului si ale familiei in care va intra.
Insusi Iosif a fost anuntat de mentatul luminii de venirea Omului Isus, Mesia cel ce se va intrupa din entitate pura si Maria fecioara.
Iosif a acceptat sa rupa riturile si legile cuibului si familiei si sa-l primeasca pe Isus in famili a sa. Maria a fost invaluita in aura entitatii superioare ordonata in Universul Alb Pozitiv si-n trupul sau s-a iscat viul- fiul Omului trimis de Marele Unu sa reordoneze curgerea prin pliurile timpului si spatiului.
Si alte entitati superioare s-au corporalizat si si-au inceput ciclurile si curgerea continua prin urmasi creand ceea ce ominizii numesc istoria omenirii.
Alte si alte femei fecioare au devenit cuve purtatoare Saara, Rebeca, Dana, Ioana, Elena,Emilia, Inna, Yoko, Hi-deia, Rohia, Eleni, Ivon, Mara si fiecare -in etapa sa a fost generatoarea unui urmas ce venea din entitatile atlante purificate.
Acesti urmasi sunt vibratia universala nu o codifica dar si-o traduc in emanatii pozitive ordonatoare de armonie si cresterew pentru desprinderea de materialul grosier si accederea la treptele superioare ale existentei in alte universuri.
Maria da omenirii pe Isus – fiul Omunlui, Mesia cel ce va intra in comuniune si prin rezonanta sa va chema omul sa afle Clea, Adevarul si Viata.
Isus copil acumuleaza profund rapid tabuurile legile si cutumele adorate ori impuse de cei apelati cu codul sonor preot, cei ce s-au izolat de influenta familiei si se socot ordonatori ai emanatiilor adoratoare ale multimilor ominide.
Forta armoniei si inalta vibratie a lui Isus ii atrage pe cei cu care rezoneaza, Mesia ii cheama sa se lepede de dominatia materiala si sa-i urmeze Calea multimile incep sa-l simta mai ales dupa ce prin forta undelor sale si a vibratiei armonice a aurei pe care o poate ordona constient – revitalizeaza trupuri epuizate intrate in dizarmonii distrugatoare si chiar recorporalizeaza entitati gata sa se desprinda, gata sa moara.
Intoarce entitati in trupuri ce intrasera in asociere cu mediul, reda ordinea functiilor unor trupuri parasite de aparate de simt, de organe de accesare a spatiului a undelor sonore si luminoase.
Reuseste duplicarea materiei si-i hraneste cu energie materiala pe cei slabiti, invinge fortele undelor planetare si se deplaseaza pe apa si in aer- Ioan il recunoaste drept cel ce va transforma lumea, o va trece prin unda purificatoare si-i va da deschidere spre armonia lui Dumnezeu.
Isus le induce calea comuniunii prin iubire prin vibrare in consonanta cu cel de aproape, cu cel de departe, cu cel ce accepta si mai ales cu cel ce nu accepta – iubirea este insumarea fortelor pozitive este portanta pe care viul poate accede sa-l afle pe Dumnezeu si voia Lui.
Dominatorii, preotioi, regii, cei ce au acumulat materie s-au simtit amenintati si-au pornit sa-i distruga adeptii, Ioan a fost decorporalizat – ucis, alti adepti au fost alungati si proscrisi, avertizarile unor prooroci au fost falsificate – ca nu, acesta nu-i Mesia este un ominid simplu, fiul lui Iosif si al Mariei- ei nu acceseaza geneza lui Isus.
Entitatea sa ramane pura si netulburata si isi construieste, cu rabdare cu blandete si cu iubire Calea pe care sa curga multimile.
Niste atlanti din primele noastre corporalizari cu diferite tipuri de ominizi au simtit chemarea unui nou inceput i s-au supus undelor tractoare a unui cvasimentat corporalizat in lumina, l-au urmat din adancurile spatiului planetar si i-au adus unda de adorare ca unui creator de start pozitiv armonizat.
In planetoidul nostru sesizam actiunea ritmica ce intra in rezonanta cu unda de fond a universului generata de toate punctele pentavoidului planetar, Inteleptii Luminii si Inteleptii cei Asprii ies din izolare si reintra in armonie cu poate entitatile, treptat se intorc mentatii de toate nivelele si entitatile necorporalizate, vibratia planetoidului se amplifica, una dupa alta puternice portante dirijate de arcade uriase reusesc translarea unor pachete materiale grele ce contin ceno-cente folii dintr-un metal cenusiu puiternic rezonator.
Inteleptii Luminii declanseaza undele dezintegratoare ale ciclurilor de cristale analitice intreaga masa a planetoidului geme si lanseaza unde gravitationale ample sterse instantaneu de Cristalele de Start, paznici ai armoniei si comuniunii pe care o sustin.
Din nou fluxurile portante se dezlantuie de sub arcadele de dirijare si translarea pachetelor porneste pe cale inversa spre cuibul ce emana semnale de avertizare se raresc se pierd iar cuibul emite numai o unda persistenta profunda continua si slaba iritanta. Si-au atins tinta?!
Inteleptii Luminii, Inteleptii tuturor gradelor si entitatile pure stralucitoare intra in comunicarea undei specifica Universului Alb Pozitiv iar noua celorlalti ni se induce hotararea ca trebuie sa parasim universul tridimensional si trebuie sa reincepemMarea Spirala pe calea ce au deschiso atlantii spre universul Alb Pozitiv.
Suntem sondati trecuti prin portile de curatare a armoniilor si accesati daca dorim sa ne corporalizam in acest univers. Cristalele Eterne sunt transformate intr-o uriasa antena de lansare si pe calea deschisa de antenele de roca obeliscuri pe platformele piramidale sunt lasate sa se orienteze spre Armonia Univesrsala in contopirea fortelor pozitive ori spre recorporalizari pe planeta.
Pornesc doua fluxuri uriase aproape egale unele spre adancurile Nesfarsirii altele spre planeta si prin obeliscuri si platforme se reorganizeaza in cristale de start ce pulseaza in tunelele si cavernele pentaovoidului planetar, de aici prin intrari in rezonanta cu cei ce se nasc vor accede la o noua etapa, o noua viata.
Multi dintre noi, mai ales entitatile sustinute pe vibratia holica a luminii nu rezoneaza – nu acceseaza calea- pentru ei Marea Spirala a Uniunii intre entitati si Informatia Suprema a pornit de la Atlanti a urcat in Universurile Energetice si prin saltul din viitorul catre trecutul lor atlant Marea Spirala s-a savarsit, chemarea si Calea s-au contopit.
Pe planeta Mesia este adorat si urmat de mase de oameni, Isus le promite existenta in etape continui si armonice cu Dumnezeu, le combate teama de moarte pe care o invinge prin recorporalizari dar si lui Inteleptii Luminii i-au comunicat noua portanta si noul sau scut holic luminos.
In iubirea si comuniunea pe care le ordoneaza, Mesia s-a armonizat cu undele adoratoare ale multimilor si ar vrea sa-i coordoneze cu propria emanatie pana la pasirea pe calea deschisa lui si semenilor sai.
Multimea ii recepteaza transformarea ce s-a produs in materia trupului sau.
Mentatiik holici, calatori rapizi pe axele timpului, i-au aratat imaginile viitorului apropiat- in marele sau sacrificiu de sine Isus a acceptat viitorul si a reusit sa-si mentina puritatea armoniei in fata unor pulsatii negative ce-i domina pe stapani, regi, soldati, egocentristi s-a lasat dominat de undele adoratoare si a rezonat puternic cu Informatia Suprema ,,Tata voi lua si paharul acesta!''
Universul tridimensional al planetei si al vecinatatilor trebuie lasat in armonia asezata de vibratia pulsatila stabilita, nici n-am mai putea urini masa planetoidului pe curba spatio temporala mai lenta pe care ccesato entitatile atlante ale stramosilor, el va ramane pe orbita si va incerca sa trezeasca si apoi ssa mentina pulsatia armonica a planetei si fiintelor sale pentru a accede spre treptele Caii in lumea energiilor pure spre universuri superioare.
Trupul lui Isus a primit pe caile subliminale de la mentatii luminii treapta superioara de existenta a materiei- de la care ea poate accede catre integrare cu Vibratia Universala apoi catre transformare in echilibru absolut si nedivizibila de la care sa porneasca caile decorporalizarii si recorporalizarii constiente.
Mantuitorul ii cuprinde in aura sa vibrationala pe cei ce il acceseaza pe unde adoratoare si tuturor le induce starea de armonie si pulsatie colectiva, el stie ca trebuie sa-i paraseasca si sa-i lase sa-si castige prin propriul efort starea de initiere de revelatie si vibratie adoratoare cu care sa se autoinitieze pe etapele Caii.
Isus e constient de entitatea sa purificata in Universul Alb Pozitiv si-i cheama sa se cunoasca prin el si pe el pe Tatal Creator- Informatia Suprema – de la care s-a corporalizat.
A aflat ca va fi decorporalizat violent, brutal si a acceptat pentru a da un inceput sperantei ca moartea nu-i un sfarsit perpetuu ci doar un nou inceput si ca recorporalizarea sa este posibila si acum si intr-o etapa plasata pe axa timpului spre plus-pozitiv.
Fortele negative se tem – armonia maselor si desprinderea lor din tiparele prestabilite le ameninta existenta- il decorporalizeaza pe Isus iar acesta se rematerializeaza in trupul cel mai nou si isi eleveaza materia trecando spre absorbtia constanta de energie din Unda Armonica a fondului Universal, el se arata celor ce i-au urmat Calea si-i indeamna ,, va dau trupul meu sa va faceti biserica'', platforma de adorare, ca sa-l cunoasteti pe Creator si le induce traiectorie de roire in habitatele ominide.
Drumul lui e Calea, trupul lui nepieritor e Adevarul si suirea lui spre Constienta Informatiei Supreme este viata – acesta este mesajul pe care cei ce au trait in comuniunea existentei sale in aceasta etapa trebuie sa-l duca multimilor si sa-l faca accesibil prin vibratie ordonatoare a adorarii si recunoasterii.
In timpul decorporalizarii sale, Inteleptii cei Asprii chemau in Cuibul de pe planetoid, mentatii luminii, mentatii transparentei, corporalizatii neaccesati de trupuri ominide si in golul lasat de ei lumina a disparut iar undele gravitatiei au deveniit haotice .
S-a produs o rupere a uscatului si toate elementele materiale fixe s-au miscat haotic- multimile s-au tulburat emanand unde dizarmonice de inalta frecventa iar entitatea decorporalizata a Mantuitorului si-a implinit intrarea in legatura cosmica ce o va propulsa odata cu noi spre Universul Alb Pozitiv.
Noi trebuie sa ne retragem – ei sunt inceputul a ceea ce va fi sfarsitul acestiui univers dual- in care interfereaza forte pozitive si negative energii armonice si unde haotice puternic pulsatile.

* * *

,,Consiliul Superior de coordonare a cercetarilor Institutului International v-a adus la cunostinta aceste informatii, voua cei ce v-ati integrat prin armonizare in campurile Sfantului Andrei si care iata acum in preajma anului 2090 sunteti chemati sa stiti si sa hotarati ce si cat putem sa le comunicam multimilor ,,neavizate''.
Ii simt in comuniunea armoniei telepatice pe toti cei care au lucrat in Insulele Canare dar si pe texanul american, pe canadian, pe specialistul in artefacte, pe japonez si pe cei doi negrii si pe agitatul chinez specialist in pase energetice.
,, Deci Dumnezeu exista iar fiul sau ne-a aratat Calea Adevarul si Viata, a exclamat rusul cel neguros, cred ca asta putem comunica multimilor ''spre marea lor usurare''.
,,Dar daca multtimile afla pe alte canale si vor da o interpretare eronata, nu riscam sa ''nu, nu vor afla ( acesta-i texanul – mi-e dor de el, dar mai poate accesa la aceasta emanatie a mea, ptiu drace am inceput sa-i imit ), da, te pot accesa si o sa te invit la o intalnire holica, nimeni afara de voi neconventionalii reevaluati fizic nu poate sa penetreze comunicarea armoniei telepatice sustinuta si accelerata de Cristalele Generatoare pe care le stiti, ar putea cineva sa penetreze in orice mod comuniunea telepatica, dar daca totusi atunci cristalele personalizate ar sterge instantaneu orice informatie la care s-ar ajunge.''
,,De unde ati captat aceste informatii nu cred ca v-au fost accesate direct din Unda Universului ori din Informatia Suprema.''
,,Da, Omule nu avem acces la ceea ce nici nu putem patrunde in starea noastra fizica de acum, dar urnmandu-ti metodele de descifrare a placilor aurii si pe celelalte ce le-ai emis tot timpul in campul tau energetic si prin cristalul personalizat catre sistemele noastre, noi le-am...''
,,Am fost cu voi tot timpul, dar de ce nu m-ati
accesat?! Poate ca...''
,,Tu vibrezi si captezi informatie mult mai rapid si mai complex cand te raportezi la spatiul vostru, cand te interferezi cu alte informatii ce s-au lansat, tu poti capta aceste informatii, esti o antena puternic adaptata si eficienta, asa cum ai mai demonstrat!''
,,Ne-ati comunicat totul sau iar ne dati numai ce se poate ca sa nu dauneze vietii, timpului si spatiului''- acesta e canadianul specialistul in matematica aplicata si cred ii lipseste ceva din ecuatiile a ceea ce s-a comunicat , ceva ce nu se intregeste in ,,rotundul matematic'' cum ii place sa se exprime.
,,Are o semnificatie speciala pentru timpul si spatiul nostru aceasta afirmatie: noitrebuie sa ne retragem ei, adica noi- sunt inceputul a ceea ce va fi sfarsitul acestui univers dual – este posibil ca un univers sa se defineasca in lipsa dualului?>!''
,,Iata ca te-ai si pornit Omule se pare ca parcurgi calea Afrilor Venerabili ca dilatarea timpului si a existentei tale ne poate deschide porti catre cunoastere. O, acum sunt sigur ca trebuie sa ni te alaturi iar trupul tau sa urce treptele de dincolo de vibratiile Sfantului Andrei.''

In continuarea armoniei telepatice simt pulsatia ordonatoare a milioane de entitati, ma simt revigorat, util si foarte important pentru aceste entitati.
,,Fii sigur ca daca am fi descoperit o semnificatie speciala in acest avertisment de pe tablitele cenusii l-am fi comunicat, v-am redat direct translarea pe care au facuto cvasimentatii nostrii cibernetici din descifrarile holice ce emanau din aceste suporturi din cuibul Efemera ascuns in jungla columbiana, ti-am receptionat teama si ingrijorarea pentru ordinea lor, pe care stim ca o cunosti- le-am pus la loc si le-am respectat tot ritualul entitatilor decorporalizate.
Va voi relata ce stim, nu ce avem voie- pentru ca chiar trebuie sa avem voie, am gasit doar trei din cele cinci intrari ale pentavoidului planetar, una sub Marea piramida, una in Fagaras in tara ta si una in Efemera- Columbia, mai receptam un puls al unor Cristale Gerneratoare interne ce ne indreapta atentia spre Muntii Stancosi si un altul spre Himalaia, Australia sau Oceania.''
,,Si mi-ati cercetat, n-ati deschis intrarile in tunelele si in cavernele ce adapostesc Cristalele de Start- ce se mai afla in aceste caverne? Dar piramidele fara uriasele antene obeliscuri mai functioneaz, mai alimenteaza s-au generat si Cristale Ordonatoare sub scoarta planetei?''
Fluxul niponului
tasneste in armonia comuniunii telepatice ca un pastrav in undele rapide ale rauluio si ne capteaza , se substituie curiozitatii cu intrebarile lui punctuale la care asteapta probabil sa primeasca un raspuns pentru ca s-ar simti mai in siguranta fara sa stie.
,,Dar planetoidul, A-Luna noastra ce-au gasit astronautii ne-au lasat ceva entitatile decorporalizate?''
Schimburile rapide de influxuri pe caile telepatice sunt totale pentru toti si probabil atemporale – gandul se emite si se recepteaza fara amprenta persoanei, in esenta sa semantica , profunda fara tehnici de emisie reguli de fonatie, reguli de gramatica care sa-i sustina semantica , calea si adresa.
Gandul este si se transmite, apare si intra instantaneu fara pierderi in comuniunea telepatica – este si se comunica energetic.
,,Mentatii nostrii cibernetici sunt un rod a ceea ce au gasit pe Luna cand cautau sa afle de ce gravitatia lunara nu corespunde cu dimensiunile materiale ale sferei ei si conform legilor stiute- da sunt caverne uriase , canale uriase, tunele se pot izola complet si cel mai important multe, multe Cristale – nepersonalizate – perfecte, functionale iar singurele ce ne-au dat semne de vibratie au fost Cristalele Eterne, uriase crecute in timp la dimensiuni megalitice vibrand constant ca intr-o staza profunda.''
In limita in care vom cunoaste si sper sa apuc etapa cand noi cu tehnicile noastre vom putea corporaliza entitatile din Cristalele Eterne – ramaneti calmi va simt teama , poate ca pana atunci nu vom mai fi dependenti de hrana , dependenti de spatiu si timp- ori ne vom extinde in vecinatatile planetare si solare – ramane sa incercam sas calatorim pe axa timpului pentru ca sa-l putem cunoaste si folosi ca unealta si sa ne readaptam spatiul-termporal la ritmurile noastre vitale'', numarul nostru sa ne dea forta unui tot continuum si nicidecum sa ne fie piedica prin raportare la materie si spatiu mereu vital mereu insuficient.''
Litera13 s-a intalnit la Biblioteca Judeteana V. A. Urechia din Galati cu romancierul Stelian Tanase

- Virgil ANDRONESCU - Vineri, 15 noiembrie 2018, ora 17.00, a avut loc la Biblioteca Județeană V.A. Urechia din Galati lansarea cărții „...