Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 11, 2013

Maria Eftimie:,,Raman increzatoare intr-un viitor de succes si cred in talentul meu muzical!’’

- Virgil ANDRONESCU -
In urma cu putin timp am cunoscut-o pe Maria pe Facebook, caci stiti cum se spune: daca nu ai Facebook, nu existi!.
Eftimie Maria o tanara frumoasa , in varsta de 24 de ani din municipiul Braila care incearca cu forte proprii sa se impuna - prin harul daruit de Dumnezeu - in muzica pop.
,,Am inceput de mica sa cant, imi placea ca oricarui copil…, dar am luat totul in serios acum doi-trei ani. Acum trei ani am mers pentru prima data intr-un studio, am inregistrat o piesa- la Oxygen Records aici in Braila’’, apoi a urmat pentru Maria, inregistrarea celei de a doua piesa. Domnisoara Maria Eftimie are in total cinci piese inregistrate, ultimele fiind inregistrate la Galati in studioul producatorului Gabi Pecheanu. Pentru inregistrari foloseste negative de pe internet pe care le modifica aproape in intregime: ,,Schimbam linia melodica si realizam ceva aparte si placut!’’ Dupa mai multe si intense discutii on-line, ne-am dat intalnire in parcul Gradina Mare unde ne-am cun…

Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" Braila

Fară să ne dăm seama am intrat în ultima săptămână a Clubului de vacanţă. Pentru ultimele zile v-am pregătit următorul program plin de suprize şi veselie.

Joi, 15 august
Noaptea detectivilor la Bibliotecă
19 – 19.30 : sosirea bibliodetectivilor la Bibliotecă
19.30 – 20.30 : parada costumelor de carnaval din Piaţa Poligon către Grădina Publică şi înapoi la Bibliotecă
20.30 – 21.30 : premierea bibliodetectivilor
21.30 – 23 : spectacol cu muzică, dans şi lumini oferit de copii şi voluntari

După acest moment vor rămâne în bibliotecă doar copiii mai mari de 7 ani, care au acordul părinţilor şi au un număr cât mai mare de abţibilduri pe pliantul Clubului de vacanţă. Este de preferat ca părinţii care au copii care îndeplinesc aceste condiţii să anunţe din timp dorinţa de a participa la partea a doua, care va ţine până dimineaţa, şi unde se vor întâmpla următoarele:
23 – 24 : lecturi cu suspans şi aventuri (copiii pot mânca un sandviş pe care îl vor aduce de acasă)
24 – 01.30 vânătoarea de co…

POLITIA ROMANA, BRAILA

BULETIN DE PRESĂ

Dosare penale pentru lovire

În dimineaţa zilei de 9 august a.c., la orele 9:00, brăileanca D.Lenuţa (51 de ani) a reclamat la Poliţie faptul că, în ziua anterioară, soţul ei a agresat-o, în timp ce se aflau într-o piaţă din municipiu. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
·
La data de 9.08.2013, la orele 19:40, D.Mariţa (55 de ani), din comuna Mircea Vodă, a sesizat la Poliţie, apelând numărul de urgenţă 112, faptul că soţul ei, D.Florea (53 de ani), în timp ce se afla pe o stradă din comună, a fost victima unei agresiuni. Dinprimele verificări efectuate de către poliţişti a rezultat că victima a consumat băuturi alcoolice împreună cu localnicul C.Nicolae (46 de ani) la uncafe-bar din comună, şi, pe fondul unui conflict verbal, acesta din urmă l-a lovit pe celălalt cu pumnul în zona feţei. Cel lovit a fost transportat la U.P.U. Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale, şi poliţiştii au…