marți, iulie 09, 2013

POLITIA ROMANA, BRAILA: TURNEU MINIFOTBAL


LA BRĂILA SE VA DESFĂŞURA FINALA CAMPIONATULUI DE ÎNOT AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

În perioada 9- 12 iulie 2013, în Brăila, se va desfăşura etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiţia se va desfăşura în bazinul descoperit al Liceului cu Program Sportiv din Brăila şi este organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Internelor, împreună cu Instituţia Prefectului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră şi Baza de Reparaţii Nave şi în colaborare cu Federaţia Română de Nataţie şi Direcţia Judeţeană pentru Sport Brăila.

Astăzi, sunt aşteptaţi la Brăila peste 90 înotători de la instituţiile Ministerului Afacerilor Interne din ţară.

Mâine, 10 iulie a.c., la orele 9:00, va avea loc festivitatea de deschidere, iar la orele 10:00 va începe competiţia, care se va desfăşura până pe data de 11.07. a.c., la orele 13.30, când va fi festivitatea de premiere.

INVITAŢIE DE PRESĂ

Jurnaliliştii acreditaţi la instituţia noastră sunt invitaţi să participe la desfăşurarea competiţiei şi, pentru detalii suplimentare, persoană de contact este inspector principal de poliţie Şogor Jenel (0755/109.032; 0721/280.483).

Litera13 s-a intalnit la Biblioteca Judeteana V. A. Urechia din Galati cu romancierul Stelian Tanase

- Virgil ANDRONESCU - Vineri, 15 noiembrie 2018, ora 17.00, a avut loc la Biblioteca Județeană V.A. Urechia din Galati lansarea cărții „...