Postări

Se afișează postări din decembrie 11, 2011

Lansare de carte - Dupa Dumnezeu, potopul! volum de versuri al poetului Virgil Andronescu

Imagine
- de Mihai VINTILA -

- http://infoest.ro/index.php?pn=2&idn=19320812 -


Joi 15 decembrie la sediul Bibliotecii Judetene "Panait Istrate" din Casa Tineretului din Braila poetul Virgil Andronescu si-a lansat volumul de poezii " Dupa Dumnezeu, potopul!". La lansare au fost prezenti poetul Constantin Gherghinoiu, scriitorul Dumitru Angel, dramaturgul Ion Balan, poetul Ion Gagiulescu din Turnu Magurele cat si Hugo Maracineanu care a realizat grafica interioara a cartii.

Poetul Constantin Gherghinoiu aprecia ca "poetul Virgil Andronescu a aparut in literatura braileana de nicaieri, pur si simplu ne-am trezit ca lanseaza o carte, tot in aceasta sala".

Dramaturgul Ion Balan, in eseul prezentat, aprecia ca "volumul este un cantec de admiratie profunda a unui barbat fata de femeia iubita si un pretext fericit pentru ca Virgil Andronescu sa scrie poezie".

"O concluzie, o parere a unei lecturi a cartii este cel mai bine insusita de…

Lansarea cartii "Dupã Dumnezeu, potopul!" de Virgil Andronescu

Imagine
- http://cartirecomandate.blogspot.com/ -Consiliul Judeţean Brãila prin Biblioteca Judeţeana "Panait Istrati" Brãila vã invitã joi 15 decembrie 2011 in Sala Mare la lansarea cartii "Dupã Dumnezeu, potopul!" de Virgil Andronescu aparutã la Editura Pim Iasi.

Moderatorul evenimentului va fi poetul Constantin Gherghinoiu.

Vor participa: scriitorul Dumitru Anghel si dramaturgul Ion Bãlan.

Aparitia cãrtii a fost sponsorizatã de InfoZone Media - Agentia Regionala de Stiri Europene condusã de Director Gabriela Popa.

Parteneri media ai evenimentului: InfoEST Brãila, Actualitatea Pro, Adevãrul, Radio Mess Braila, Radio Focus FM Brãila, Magic FM si TV Brãila.